Tablete - de la diversi producatori

Mnu, sunt pur și simplu retarzi. Clienții care cumpără. Crezi că ar mai scoate dacă nu s-ar vinde ca pâinea caldă? Eu nu am mai găsit model de tabletă mai complet ca deja învechitul moral Galaxy Tab de 7". Ba nu au slot microSD, ba nu au 3G, ba sunt slabe, ba au prea puțin RAM... Nu știu ce le poate mintea, dar mă doare capul.

Oricum mi se pare retardat să folosești ceva bazat pe Android ca laptop - mă refer la Transformer ăla. Este tot Android. Da, dacă scoteau driverele și te lăsau să pui un Linux mai ziceam, așa... vaaax.
 
De obicei variantele cu 3G, 4G, etc. se vand impreuna cu un contract la un provider de respectivele G-uri. Dureaza probabil pana se negociaza si semneaza contractele. :smile:
 
Sau nu. Există mereu opțiunea de a-ți cumpăra la "liber" tableta, fără un provider anume. Și ar fi și mai aberant dacă ar întârzia o implementare hardware din cauza contractelor cu providerii de internet mobil. I mean, seriously, wat :smile:
 
Și ar fi și mai aberant dacă ar întârzia o implementare hardware din cauza contractelor cu providerii de internet mobil. I mean, seriously, wat :smile:
Tu știi că înaintea iPhone toate telefoanele erau făcute strict după cum ziceau operatorii de telefonie, nu? Nici acum nu e mult mai bine.
 
Toate telefoanele (sau ma rog, aproape toate) se lanseaza legate de unul sau mai multi operatori care si customizeaza mai mult sau mai putin respectivele telefoane. Ca poti sa-l cumperi si la liber imediat sau de obicei dupa o vreme, se mai intampla, dar lumea nu face asta pentru ca un smartphone e oricum inutil fara planul de date (plus ca daca ti-l da pe gratis, lumea de obicei uita ca platesti cam 700€ - 800€ in cei doi ani de contract pentru un S2 de exemplu). Presupun ca la tablete e cam la fel daca au si conectivitate 3G / 4G / LTE, Blah, etc. Si nu e vorba de implementarea hardware, aia exista demult, sunt doar decizii legate de piata si cerere si marketing. Cica lumea nu prea foloseste netul mobil pe tablete preferand sa astepte pana dau de un hotspot Wi-Fi zicea ceva studiu.
 
Mda, bine, customizat pe carrier. Sure. Am două S2, unul din .ro și unul din UK, ambele luate la liber, cel din .ro fix când au apărut pe piață. N-am găsit nicio customizare în el pentru Orange, Vodafone or other sh|t. A fost luat din lolFlanco.

Acum sunt convins că o fi și ceva adevăr prin ce ziceți voi, dar iar n-am găsit vreo customizare în vreunul din zecile de nokia avute la liber de-a lungul timpului. Weird stuff.

Un smartphone NU este inutil fără plan de date, dar un plan de date îl ajută. Dar eu aveam deja abonamentele când mi-am luat telefoanele, no point in gettting another, nu crezi? :smile:

Ceva dovezi la ce spuneți voi acolo sau este teoria conspirației v2012 xf.ro/de-ce-n-au-tabletele-treige?
 
Mai oameni buni, inteleg toata treaba cu operatorii, dar ffs daca stii ca iti iese tableta pe x ianuarie (sau in zona aia) pai poti sa incepi negocierile cu ei cu 3 ani inainte. Mi se pare un motiv ridicol, iar faptul ca tabletele sa vand ca painea calda si fara contract cu operatorul e un motiv in plus pentru ca nu cred asta.
 
Neo, nu inteleg de ce te miri ca nu gasesti customizari la telefoane luate liber de contract :smile: si oricum practica e mult mai intalnita in US si Asia decat in Europa deci e posibil sa nu gasesti diferentele respective pe-aici.

Anyway, Prime-ul ala nu va avea 3G in viitorul apropiat dupa cum zicea Asus recent. Cred ca motivul principal este ca exista mult prea multe standarde 3G in lume si e prea mare bataia de cap sa faci 15 variante de Transformer fara sa ai un incentive de la un operator. Iar pe operatori, daca nu e o tableta faimoasa ca iPad-ul, nu-i intereseaza prea mult si nici ei nu-si bat capul. :smile:
 
Daca stai si studiezi putin o sa vezi ca e mai complicat decat pare din tabelul ala. Sunt o gramada de variante si stadii de implementare nu numai la retea dar si la protocolul de date suportat, plus frecventele diferite.
 
Bre, nu e chiar așa, iar majoritatea cipurilor radio „vorbesc” mai toate limbile (comasate pe regiuni geografice).
Repet, ce vreau io să zic e că nu cred că asta e neapărat problema.
 
Daca vrei sa faci ceva care sa aiba piata, atunci cind ai de ales, atunci faci GSM. GSM quadband si ai acoperit majoritatea.
Cred ca-i dau dreptate lui whiskas, altceva e la mijloc.
 
Mistral e modest și nu menționează câți ani are în branșa gadget-urilor mobile ca să aibă o părere destul de avizată. Just sayin' :wink:
 
Si radiourile costa mai putin cand le cumperi la pachet cu SoC-ul (asta daca poti). La cateva sute de mii (sau milioane) de unitati vandute, parca nu-ti vine sa faci alegerea gresita, nu? Nu mai vorbim de validarea pentru fiecare operator.

In alta ordine de idei, voi vorbiti de 3G, cand astia cu Transformer Prime nu-s in stare sa rezolve problemele de GPS si WiFi? :hihi:
 
Ceva inside info reale despre evotab 2?Mi se pare ok daca este adevarat ce zic aia pe acolo.
SI ceva info despre garantie.Daca o vindea Itdirect o luam imediat :smile:
 
Hmm, cam weird. Zice ca are 2.3 Gingerbread dar in poze apare si cu 3.0 Honeycomb. La ei pe site zice ca sa suni pentru pre-order, la eMag zice ca e available la comanda dar exista deja vreo 2 review-uri stralucite. :smile: Sunt destul de circumspect, dar daca chiar e pe bune, merita ca e foarte ieftina. Mie nu-mi place ca e prea mica si prea groasa. :tongue: Real tablets incep la 9 inchi. :biggrin:
 
Cel mai probabil va putea fi posibil upgrade la 3.0 dacă vine cu 2.3 și este compatibil dpdv hardware.
 
Nu, au zis ca are doar skin de 3.Problema este ca deja am auzit de vreo 5-6 cu garantii refuzate la nesimtire....situatie des intalnita in it.Se pare ca ecranul este de o calitate foarte proasta la unghiuri.
 
Pai normal ca e foarte naspa calitativ, dar la banii aia nu poti sa ai pretentii. Ceva echivalent de la un brand serios e de 3 ori mai scump. Da noh, cine n-are bani de Mercedes merge cu Loganu' daca chiar vrea sa mearga cu ceva. :smile:

Oricum, parerea mea e ca o tableta e jumate moft / jumate luxury item deci o cumperi cand ai bani si atunci iti iei ceva OK gen iPad sau Samsung Galaxy 10.1. Dar noh daca n-ai bani si chiar vrei sa ai tableta neaparat, aia de mai sus e buna. :smile:
 
Crdeti ca Androidul va putea accesa pe viitor hdd externe pe usb, sau constructiv este imposibil? Doar stick uri formatate fat32? Daca am nevoie neaparata de accesat hdd extern, sa trec pe tableta cu win? Alea pot?
 
Back
Top