Tablete - de la diversi producatori

Tableta la 99$! Asta chiar merita sa o iau - pe card!

Astia de la Archos au planuri mari: Archos 80 G9 and 101 G9 tablets: 1.5 GHz CPU, 250 GB storage and moderate prices

Pe scurt:
- Archos is back with a new press release announcing two powerful tablets: the Archos 80 G9 and Archos 101 G9
- Archos 80 G9 has an 8 inch screen with 1024 x 768 pixels resolution, while Archos 101 G9 bumps that to 1280 x 800 pixels
- What matters is the 1.5 GHz Texas Instruments OMAP 4, a dual core chip that can trash current tablets when it comes to performance.
- there’s also the matter of the 250 GB of internal storage supplied by a Seagate Momentus Thin hard drive
- the biggest surprise comes from pricing: $279 for Archos 80 G9 and $349 for Archos 101 G9
- Retail availability is scheduled for September.
 
Amazon vin cu propria lor tableta in zona aglomerata a copiilor de ipad. Si daca o imping cum trebuie in sistemul lor de marketing, o sa fie tableta cea mai de succes din lume, concurand cu chinezariile care domina piata de volume non-Apple.

Spelling it's a bitch. Romaless? What's that, future UK nazi slogan?
Tiganii isi spun romi (cu 2 sau 3 de R si M pt. accentuare). Este evident ca limba lor se cheama romaless - cel putin pt. mine, care le spun tigani, adica pe nume.
 
Gingerbread. Now on Samsung Galaxy Tab GT-P1000. Brusc tableta asta a devenit best buy pe la 1500-ish RON. Este de câteva ori mai rapidă decât cu Froyo și arată genial. Păcat logic că firmware-ul cu Gingerbread nu este oficial, ci există mulțumită XDA-Developers.
 
Gingerbread o sa vina in curand si oficial din cate citisem. Sunt curios totusi daca au reusit xda-ii sa infiga si un Honeycomb in el.
Ma cam bate gandu' la un Galaxy Tab de ceva vreme. Initial vroiam o chestie mai ieftina (gen Archos-ul ala de 100$) dar de cand m-am pricopsit cu netu' mobil de la Digi parca suna mai bine o tableta capabila de 3G. De fapt nu e pentru mine, ci pentru prietena, da' tot eu o sa il folosesc mai mult. :biggrin:
 
Honeycomb a fost gândit/realizat cu >=dual core în minte, imho o să meargă ca naiba pe Tabul single core. Gingerbread este genial cam din toate punctele de vedere - bootează infinit mai repede (câteva secunde VS câteva minute cu aceleași chestii instalate), bateria ține și mai mult, interfața se mișcă mult mai fluid și (tobe) suportă over/underclocking-ul procesorului :smile:

Gingerbread oficial? Myea, sure, și să-și dea foc la vânzările de Galaxy Tab 10.1? :biggrin:
 
Hmm, din cate vad pe topicul asta si in general pe net, momentan nu exista nici o tableta accesibila (maxim 2000RON) si cu 3G. What the hell...
Samsung-ul nu are slot de card, Asus-ul nu merge cu cablu standard microUSB, Acer-ul e interesant pentru ca are slot USB normal si poti conecta variate chestii la el, dar nici unul nu are 3G. I ask again, wtf?
 
Aceeasi nedumerire o am si eu. Vreau o tableta mica, de 7" cu 3G. Hardware-ul e mai putin important, ma intereseaza doar sa nu cantareasca o tona. Exista cateva variante chinezesti, dar nu prea se gasesc pe la noi.
 
Alldro au 3g prin dongle USB. Mi se pare destul de incomod si din cate am citit sunt probleme mari de viteza si compatibilitate. Dell-ul e aproape perfect, ecranu' e insa prea mic.
 
Hmm, din cate vad pe topicul asta si in general pe net, momentan nu exista nici o tableta accesibila (maxim 2000RON) si cu 3G. What the hell...
Samsung-ul nu are slot de card, Asus-ul nu merge cu cablu standard microUSB, Acer-ul e interesant pentru ca are slot USB normal si poti conecta variate chestii la el, dar nici unul nu are 3G. I ask again, wtf?


U mad bro? :biggrin: Samsung Galaxy Tab. Cea de 7 inchi, nu aia de 10. Vezi că se mai găsește. Pe la 1400 RON.

@lai - Dell Streak e un vax, am avut Galaxy Tab și Streak în față și Tab-ul îi dă praf din toate punctele de vedere (ergonomie, greutate VS mărime, ergonomie în utilizare, construcție).
 
Sa reformulez: nici una din tabletele noi, cu android 3.0/3.1, bigass screen etc. nu au 3G. Am deja telefon cu android, chiar nu-mi trebuie tableta mica...
 
Back
Top