Tablete - de la diversi producatori

Pe cît de mult îmi plac ideile de open și opensource, Android nu e (încă?) iOS la ergonomie și uzabilitate, oricît de mult îmi displace Apple din punctul de vedere al politicii față de consumator...
 
Da, Android se uzează mai uşor :smile:
Acu' sincer, am avut un HTC Legend pe mână şi mi s-a părut ţâţă de mâţă.
Depinde foarte mult de ce foloseai înainte şi cum e pasul de la A la B.
Dacă treci de la iOS la Android, poate pare un pas înapoi. Dar dacă treci de la Blackberry la Android sau de la Symbian la Android... e altceva.
 
Nu știu ce e așa beton la iOS. Poate singurul buton hardware care are atât funcția de OK cât și de o'shitgetmeouttathisapp. Mie chiar și Android 2.2 mi se pare foarte bun. Și da, am folosit și iPad (1) și iPhone (4).
 
Printre altele (pe care nu le enumăr acum că nu știu exact cum să le zic) e consistent și are design.
@war: Tradu tu usability (parcă am mai avut discuția asta, nu?). :tongue:
 
Daca nu exista traducere in romana pentru cuvantul "serendipity" inseamna ca pot sa ii spun cum am eu chef, de pilda "miere de albine"? Tocmai ca a mai fost discutia, daca nu ai echivalent in romana poti folosi cuvantul in engleza, asa cum se folosesc mirificele cuvinte din domeniu: computer, mouse, hard disk etc.
 
Simplitate in utilizare? Ba chiar si ergonomie merge.

Usability is a subset of ergonomics and human factors that focuses on making things usable.
 
Vad ca nimeni nu a intrebat referitor la zgomot/caldura asa ca intreb eu. Cat de tare se incing tabletele astea? Si cand se incing, intra in actiune vreun vent zgomotos de iti zbarnaie urechile? Banuiesc ca nu e regula generala si in principiu modelele mai scumpe ar trebui sa aiba racire mai eficienta, dar tot ar fi bine de stiut.
 
Tu traiesti doar ca sa faci credite?
Adi, tu esti mereu serios ? Eu - nu.
Acum ar tb. sa imi plezneasca vena ca m-a ironizat Pigbrother. But neh, i'm born in romaless county.
buggsbunny29 - ipad are un strat dintr-un material care ti se pare rece la mana. (nu suficient de rece cat sa-ti racesti berea pe tableta). Si s-a inventat notiunea de throtelling la procesoare cand ating un prag de consum / de caldura. Deci niciodata nu o sa auzi nici un ventilator intrand in fibrilatie, ca la laptop.
Neo poate sa iti detalieze cu tableta lui Samsung, folosita zilnic, chiar si in tren. Eu doar am atins ipad vreo 5 minute, cat am lucrat pe ea.
 
Yap, confirm, nu se încinge. Decât dacă e aproape goală bateria și-o pun la încărcat :smile:
 
Back
Top