Tabletă

Nu chiar: a zis ceva de genul "faceti cum vreti, dar nu amestecati borcanele: ori e folosit ca memorie interna, ori ca externa, dar nu combinat". Nu trebuie sa ai o imaginatie prea bogata ca sa prevezi ce se intampla daca instalezi aplicatii pe card, scoti cardul si incerci sa pornesti aplicatia respectiva - toate astea erau actiuni permise in 4.x, chiar daca seria era ilogica.
 
Adica nu vor sa reinventeze roata, sunt decisi sa ramana la sania cu talpici de lemn. Acum 10 ani cu Symbian puteai instala aplicatiile pe card si nu era nici o problema daca scoteai cardul.
 
E evident ca intr-o zi 4.4 va fi obsolete.
E evident că așa va fi. De asemenea nici orizontul de timp nu e ușor de prezis, dar pare că nu e foarte apropiat, ceea ce mă interesa și mi s-a confirmat din discuțiile voastre. Voiam să iau o tabletă nu foarte pretențioasă, dar mai mult decât OK pentru ce va fi folosită și pe care pusesem ochii fiind la reducere. Am eu o slăbiciune pentru Vonino, grație celeilalte tablete mai vechi și care are un ecran absolut superb, mai bun chiar decât al multor tablete cu ștaif. Iar la 269 de lei e o investiție care chiar merită, sunt de-a dreptul încântat de ea. Nu egalează ecranul predecesoarei, dar este destul de bun. Am împerecheat-o cu o tastatură bluetooth și astfel nu mai trebuie să car laptopul după mine când mă mai cocoț pe câte o navă din port sau când sunt pe teren la diverse alte inspecții.
Mulțumiri tuturor!
 
Linksys sunt bunisoare, dar cam nejustificat de scumpe. Pune mana si cauta un router cu chipset broadcom sau atheros pe care sa mearga dd-wrt si iesi la mai putin de jumate de pret.
Ori daca te dau banii afara din casa iti recomand Ubiquiti UniFi UAP-AC.
Indoor, dual band, 3x3 MIMO 802.11 a/b/g/n/ac, 2xEthernet Gigabit si daca-i lipseste ceva imi spui si mie ca sunt curios.

 
Știa să facă routare adică, are 3 porturi Ethernet pe care le configurezi cum îți trebuie și atât. Îți mai trăbă switch, bridge wifi... :smile:
 
Vezi ca si Linksys EA6400 in jur de 250 RON e o varianta de luat in calcul, are 300 Mbps in banda de 2,4GHz (suficient, mai mult oricum nu prea iti folosested din cauza aglomerarii spectrului radio cauzata de vecini) si 1300 Mbps in banda de 5GHz (asta ce cea care te intereseaza cu adevarat pentru 802.11ac).
 
Come on, Linksys sunt nişte farfurii, chiar şi un TP-Link în aceeaşi bani e mai bun.
 
Da, TP-Link sunt o reală surpriză. Erau o firmă no-name acum ceva vreme, dar pare că "s-au săltat". Jucăreaua mea gigabit depășește cu mult vechiul D-Link, care era și el o "firmuliță"-acolo. N-a primit niciun restart de când îl am. Ca gamer online înrăit, pretențios în domeniu, pot spune că zbârnâie. :wink:
 
Suntem totusi in 2016, ma astept de la un router sa faca routing cum trebuie, nu stiu de ce te mira treaba asta :smile:
 
Să dea Domnu' să fie cum spui, că tre' să-i iau și soacră-mii unul: deh, vor să intre și ei în 2016...
 
TP-link a ajuns acolo unde este pentru ca a cumparat en-gross chipuri bune si a facut routere bune si ieftine.
Linksys a ajuns acolo unde este pentru ca a fost cumparat de Cisco care-si inchipuia ca vinde routere pentru miliardarii in euro si n-a fost asa.
Asta-i viata, asta-i piata. Important e sa alegeti ce vi se potriveste.

P.S: EA6400 la 250ron de nou? Hmm ... sa vreau sa nu vreau ... de unde?
 
Ma bate un gand sa Toshiba Encore, pentru ca Windows. E grav? :biggrin:
Cu Samsungul soatzei nu ma inteleg neam. :frown:
 
E full Windows, cam îți trebuie mouse și tastatură (bluetooth?) s-o folosești cum trebuie. Adică e un laptop fără tastatură. Dacă asta vrei, e numa' bună.
 
Back
Top