Streaming TVR

Eu m-am simtit foarte, FOARTE(!) insultat de faptul ca mi-ai recomandat jegul ala de program. Te asteptai cumva sa inghit in liniste?

Putina intelegere ai draga Marius, poate omul nu stia ca e un jeg de program si s-a jucat doar cu versiunea mai recenta, care nu e atat de proasta/nu e aparent din prima ca e proasta. Chill.
 
@All - scuze dacă am părut supărat.

Nu citesc forumul, dar nu sunt supărat. Intru din când în când pe XF și pe CHiP și mai citesc câte un topic.

Am însă o nemulțumire, pe care o tratez neintrând. :hihi:

Insa, faptul ca tu dai ca sursa de informatie cestiunea (si nu, nu am uitat litera H) aia de site nu este un lucru imbucurator.
Ba, ami mult, te desconsidera.
Cum crezi; n-am timp să citesc, dau un link către un site care știu că va fi actualizat peste câțiva ani. E good enough.
În subiectul de mai sus, voiam o opinie. Wikipedia e good enough. Atât.
Să dau link către Wikipedia zice două lucruri:
- N-am chef să caut (și da, mă poate clasa drept slab în domeniu/dezinteresat, că nu am făcut un research pentru o sursă mai bună);
- E o sursă relativ decentă (adică nu cea mai joasă speță, nici top level, undeva la mijloc); eu pe blog dau link cu cunoștința că peste 5 ani linkul va fi valid (sau va fi un redirect, sau informația va fi actualizată);

Specific pentru cazul de mai sus, am venit cu un argument, să zicem 50% valid. OK, vino cu un argument care să îl comabată și apoi zi că mă desconsideră.

Eu m-am simtit foarte, FOARTE(!) insultat de faptul ca mi-ai recomandat jegul ala de program. Te asteptai cumva sa inghit in liniste?
Am intrat pe topic special ca să îți dau ție soluția.

Ca final, nu am folosit programul, decât deja instalat, am văzut funcția de download și am zis "OK" :smile: Nu am download-at, nu l-am instalat / dezinstalat. Era pe un calculator, am întrebat despre el pe un unchi, mi-a spus că e mulțumit de software și, mare veste, avea link de "download this video" inclusiv pe site-uri ca TVR / Antena 1, pentru care poate fi mai greu de download-at. Da, a fost o sursă gen "Wikipedia".

Revenind la forumuri, da, vai, mă desconsider, nu da asta, nu fă, nu greși, ți se dă în cap, ban, nașpa aiurea. SAAAAU e OK să greșești și să înveți din asta, și nu e obligatoriu să fiu expert într-o sursă și mai e și altceva pe lumea decât să dai soluția 100% perfectă tehnic.

Later edit: Despre Wikpedia:
"Insa, faptul ca tu dai ca sursa de informatie cestiunea (si nu, nu am uitat litera H) aia de site nu este un lucru imbucurator.
Ba, ami mult, te desconsidera."
Uite, decât să știu chestii tehnice, mi se pare mai important să văd următoarele lucruri la textul de mai sus:
- Chestiunea de mai sus (Wikipedia) are o problemă; deci nu mesajul, nu ce am citat eu e greșit, ci Wikipedia, în ansamblu; fals; Wikipedia poate fi OK; dacă ai ceva de zis, zi de textul în sine, nu de Wikipedia;
- La nivel mai înalt, dacă eu fac gafa (deja acceptată la punctul de mai sus) de a cita Wikipedia, e o problemă cu mine ca om - mă desconsider; așadar, să citezi Wikipedia nu e o greșeală, ci mă descalifică/desconsideră; cumva nu mai sunt om 100% că am dat un citat din Wikipedia;
E o regulă de bază în debate să critici ideea, nu persoana. Adaptat, să critici citatul din Wikipedia, nu Wikipedia în sine. :smile:
Bun, lucruri de genul ăsta mă atrag pe mine mai mult decât să știu/nu ce e cu Real Player. :smile:
 
Au fost niște ani în care Wikipedia era desconsiderată ca referință „oficială”, invocându-se mai multe motive:
- oricine poate edita textul ca să pună bălării;
- nu există nici un fel de editor care să controleze ce apare;
- textul e făcut de oricine, nu de vreun specialist sau persoană cu autoritate, recunoaștere în domeniu.

În cele din urmă, s-a dovedit că problema era doar a școlii vechi de gândire, prin care dacă nu era o carte publicată de un gigel, informația nu era demnă de a fi recunoscută. Iar chestia asta s-a răsfrâns într-un mod similar la disputa „bloggingul nu e jurnalism”.

Realitatea e că Wikipedia are unul din cele mai draconice sisteme de control al conținutului. Da, totul e editabil, însă se face foarte des o verificare a modificărilor și o recenzie strictă a lor. O bălărie rezistă poate câteva ore pe site până e corectată. Apoi, dacă-ți faci cont și publici/editezi constant, crești în ierarhie și permisiuni, nu mai ești un neica nimeni anonim. În cele din urmă, s-a dovedit faptul că o parte importantă din contribuitori sunt chiar specialiști și educatori, chiar dacă nu se semnează niciunde. Așa că, la acest moment al istoriei, desconsiderarea Wikipedia o mai vezi doar la anumite grupuri în sistemul de educație formală ce n-au ținut pasul cu vremurile.
 
Real Player "trage" doar ce e stocat pe server si e servit unui player client-side, nu captureaza si streaming. Deci nu merge "cam de pe orice site", merge pe TVR dar nu merge pe Antene.

PS: daca nu mutati thread-ul in zona privata, probabil n-o sa mai mearga in curand nici pe TVR.
 
De existat probabil exista dar se va face in timp real, doua ore de stream se vor downloada in 2 ore. Sau le capturezi de pe ecran in avi.
 
Back
Top