Streaming TVR

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Bună,

TVR au unele emisiuni care îmi plac, însă nu am timp să mă uit acum la ele. Ei lasă pe site o înregistrare cam două luni de zile, după care nu mai e vizibilă.

Soluția mea de până acum era să folosesc o soluție de download a fișierelor de tip rtmp (rtmpdump.exe). Căutam cu un Live HTTP headers care e linkul complet către fișier, porneam programul, descărcam.

Au schimbat însă recent interfața și nu mai funcționează linkurile vechi, fie pentru că s-a schimbat calea către ele (nu mai au link direct către fișier, și nu e clar unde "duce" linkul), fie programul meu nu mai merge cu noul sistem.

Am încercat mai multe soluții, nu am găsit una potrivită.

Ca soluție, ar fi totuși să las calculatorul mergând 50 de minute cât durează emisiunea, să am o funcție de record și să înregistrez. OK, nu voi face asta. Vreau ceva semi-automat, dau "record", stă gândește în background și la sfârșit am FLV-ul.

Soluții? Mersi.
 
Exact acelasi lucru faceam cu Mircea Badea, apoi au trecut de la RTMP la RTMPT (application/x-fcs). N-am reusit sa mai downloadez nicicum, prin urmare, sa fie Mircea Badea sanatos si sa-si faca audienta in alta parte, nu la mine.
 
Daca ai UPC, DVR. Eu caut o solutie d'asta pentru Erdieş dar inca n-am gasit. Solutia cu DVR e excelenta pentru ca se pastreaza integral calitatea, nu se face nici o conversie digital-analogic-digital, nici o recompresie. Pur si simplu salveaza streamingul MPEG4 direct pe HDD. Cu eventuala programare orara. Un HDD de 160GB tine vreo 65 de ore de inregistrare.

PS: cred ca doar au "ascuns" calea FLV-ului. La problema lui Marius era alta poveste, era server de streaming protejat destul de bine.
 
Ca soluție, ar fi totuși să las calculatorul mergând 50 de minute cât durează emisiunea, să am o funcție de record și să înregistrez. OK, nu voi face asta. Vreau ceva semi-automat, dau "record", stă gândește în background și la sfârșit am FLV-ul.
Daca ai un calculator cu tuner softul iti face totul automat, ii spui ce vrei sa inregistreze (de la ce ora la ce ora, eventual cu programare saptamanala) si ai rezolvat problema. Poti sa programezi computerul sa se si opreasca dupa ce face asta, deci nu ramane pornit de nebun.
 
Mulțumesc pentru sfaturi, e complicat pentru rezultatele pe care le pot obține. Deocamdată zic pas. Mersi.
 
Se poate instala într-o mașină virtuală, alături de toate celelalte chestii dubioase :smile:.
 
Eu tocmai am aflat de el și poate descărca clipuri cam de pe orice site, inclusiv TVR, inclusiv Antena 1, inclusiv YouTube.
Mai poate descarca si o gramada de alte chestii fara sa-ti ceara tie voie, ca orice adware/spyware care se respecta. :smile: Use Wikipedia for details...
 
Off-topic: sunt sătul de forumuri. Am venit cu o problemă, mi s-au dat soluții (pentru care mulțumesc), am prezentat soluția mea. "Nu că nu-i bună".

Probleme cu "Nu că nu-i bună" de mai sus:
- Spus pe un ton condescendent - "vaaai, ce tari suntem noi";
- Cade în aceeași eroare ca cea presupus adresată mie - lipsa de documentare; adică eu am fost asignat cu "n-ai citit, nu știi nimic"; uite, am citit acum și văd așa:
"Past versions of RealPlayer have been criticized for containing features similar to adware and spyware."
Da? Past. Nu asta, ultima.
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/RealPlayer#Criticism
Citiți partea aia și vă lămuriți că toate criticile de mai sus sunt ... a, nu, că eu nu doresc să intru în jocurile de pe forumuri; puneți voi atributul, vă pricepeți mai bine;
- Sunt relativ inutile; strict pentru problema mea, o variantă cu spyware / adware ar putea fi OK; adică și dacă intru în afirmația că "conține spyware", rezolvă problema; oricum, mult mai ok decât să iau TV Tuner și să las PC-ul pornit la tot felul de ore ca să înregistrez emisiunea; să înțelegi problema clientului se cheamă empatie; să fii axat pe ce ai tu în minte ("Real Player = bad") și să nu înțelegi că nu asta mă interesa pe mine se cheamă altfel; găsiți voi cuvântul;

Am învățat pe forumuri două lucruri:
- să argumentez;
- să râd/glumesc/fiu ironic.

Citesc acum, rar, forumul dintr-un singur motiv - răspunsuri inteligente/amuzante pe partea de IT și nu numai. Iau câteva thread-uri, citesc, râd, ies.

Nu citesc forumul din motive pe care nu le pot exprima fără să jignesc și da, să jignești e o problemă.
 
O haide Pong, nu te supara, comentariile nici macar nu erau la adresa ta. Oh, wait, al lui Marius era :frown:
 
Eu m-am simtit foarte, FOARTE(!) insultat de faptul ca mi-ai recomandat jegul ala de program. Te asteptai cumva sa inghit in liniste?
 
O haide Pong, nu te supara, comentariile nici macar nu erau la adresa ta. Oh, wait, al lui Marius era :frown:

Fiindcă ăla e un troll de joasă speţă. Nu am citit ce-a scris, că îl am pe ignore, dar la pariu că e o porcărie.
Eu chiar am venit cu menţiunea că în anumite corporaţii e singurul mediu de rulare multimedia oficial suportat. Nicicum să critic softul respectiv (ba chiar îl folosesc, BTW).
Sorry, Pong, aşa e lumea...
 
Eu m-am simtit foarte, FOARTE(!) insultat de faptul ca mi-ai recomandat jegul ala de program. Te asteptai cumva sa inghit in liniste?
:bravo::lol:

Mi-l imaginez pe Marius plimbandu-se prin Carrefour si cand ajunge la cate-o taraba de "materiale promotionale" (stiti voi, un biscuite, o bucata de carnat gratis) se apuca sa le dea m*ie alora pentru ca se simte insultat sa i se ofere asa ceva. Chestiile astea nu se inghit in liniste, ce naiba!?! Revoltator...

O veni si momentul cand o sa te plangi pe forum ca cineva ti-a rearanjat fata pentru ca i-ai recomandat... ce oi recomanda tu ca medic. Nu ma-ndoiesc ca o sa se-ntample pentru ca, sincer, comportamentul tau o cam cere uneori :evil:. Si sigur nu esti singurul care nu poate sa inghita in liniste unele lucruri.
 
Back
Top