Stocarea datelor și USB3

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Eiiii i se pare lui risipa, na poftim acum!

Un USB flash de 512 GB la emag e 1200 lei si ceva maruntis, un samsung evo e pe la 1/2. La pc garaje tot pe acolo, iar alea mai ieftine sunt lipsa stoc.
Si nici nu am chef sa cumpar de pe amazon sau de la poporul chinez un amarat de USB flash, pur si simplu am comparat preturile romanesti si vad ca ies mai bine cu SSD + enclosure.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Dacă tu te iei după emag. Iei un stick Corsair de unde vrei tu (Amazon preferabil) și ai garanție pe viață la ei. Dacă moare, RMA direct la Corsair, îți trimit versiunea "la zi" (am pățit de am făcut RMA la un stick de 64GB USB 2.0, mi-au trimis 64GB 3.0).

Prețul ăla de 1200 RON este absolut aberant la 512GB. 1TB oricum sunt și ele foarte scumpe, stick sau SSD (deși SSD mai puțin).
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Multumesc mult! Cam asta e ceea ce caut! Sa vedem cum rezolv cu "no sellers are currently delivering this item to Romania." dar informatia e foarte utila pt mine!
Desi, de ce sa nu recunosc, imi place si ce a spus Neo cu RMA ul direct la Corsair (nu stiam ca se poate, merci)! Acum ce sa aleg? Probleme grele...!
Pana la urma, pentru ca-mi place risipa :smile: iau flash Corsair + enclosure + SSD.
 
  • Haha
Reactions: Neo

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Nu numai că se poate, dar e și lifetime. Ca la memoriile RAM. Deci nu depinzi de magazin.

Am făcut RMA la Corsair cu RAM, stickuri -> niciodată nu au fost probleme. GSkill sunt iar super la RAM, tot așa lifetime warranty.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Location
Arad
Pentru că nu sunt impuse buyer (de fapt, cred că mă aflu în cealaltă extremă :frown: ), am ratat azi un d-ăsta la $80 + cam $33 taxe și transport. :capu: Nu știu dacă a fost eroare sau lichidare de stoc, dar până am stat eu să mă gândesc, s-a terminat.
 
Top Bottom