Stocarea datelor prin intermediul USB 2.0 & Co

Quark

Zis și Brucan
N-as vrea sa fiu rau, dar la banii aia poate mai gaseai (eu am luat de la DCShop un 8G cu 125RON) un Patriot Xporter XT Boost - Extreme performance. Citire peste 30MB/sec, scriere pe la 25. Garantie lifetime. :smile:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
N-am prea avut timp să caut şi să alerg după cel mai bun raport performanţă/preţ, altfel aş fi cerut aici recomandări. :smile: Mi-au trebuit două stick-uri, astea îmi erau sub nas în Altex, preţul nu părea exorbitant, şi cu ocazia asta am făcut şi nişte teste. Oricum, performanţa e suficientă pentru modul în care vor fi utilizate, cam singurul criteriu a fost să nu iau cipituri la 50-60 lei.
 

radul

Membru Senior
La mediamarkt in Germania e promotie, 15 eur cardul SanDisk micro U3 - 8 GB. Cei care sunteti interesati apelati la prieteni. Din pacate nu stiu cat timp o sa tina...
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Se poate boota de pe un hdd sata legat la o placă PCI cu porturi sata? Placa de bază are doar IDE și fiindcă hdd-ul și-a dat duhul persoana în cauză vrea să cumpere așa ceva, însă nu știu dacă-și poate instala sistemul de operare. Nu știu modelul plăcii de bază.
 

IceCub

Membru Senior
Teoretic ar trebui sa poti instala SO pe un astfel de HDD, cu drivere corespunzatoare (F6). Am impresia ca si BIOS-ul placii de baza trebuie sa permita bootarea de pe un controller SATA/SCSI/Add on card.

P.S. Un HDD ATA la mana a doua nu e ok?
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Se mai găsesc și ata noi dar sunt mai scumpe decât cele sata. Nu e pentru mine, de asta nici nu știu placa de bază. Întreb că să știu ce răspuns să-i dau persoanei care m-a întrebat.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Pentru driverele SATA, la pasul F6 cum spune IceCub? Integrate cu nLite nu merg?
FDD cred că are, dar cine mai foloseşte dischete ?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Presupun că nu e cazul de sisteme de operare actuale pe un sistem care nu are mufe SATA.
 

IceCub

Membru Senior
Partea cu driverele o rezolvi repede, dar BIOS-ul te lasa ca bootezi de pe un controller card PCI?
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Deci mai lasati-o balta cu BIOS-ul. Si 486-le meu de acum 15 ani stia sa booteze de pe placi PCI. Orice calculator poate face asta.
 

Quark

Zis și Brucan
Revenind ontopic: ceva mai bun ca raport pret/performanta decat ASTA? Sugestii? Imi necesita ca sa car dupa mine (in concediu) filme / muzici. :beer:
 

Quark

Zis și Brucan
Corect cu scrisul. Nici sa stau ore sa transfer datele nu-mi convine. Pe de alta parte Patriot e prea scump pt. scopul propus. Deci o sa-l iau pe nenea Corsair pana la urma. :smile:
 

L

factorul uman
Nenea, vezi ca specificatiile de pe site-ul ala nu mai sunt adevarate de ani buni nici macar pentru varianta GT. Viteze garantate nu mai ai decat la GTR-uri (in cazul Corsair).
 
Top