Stiri - noi aparitii in domeniu

iPhone Hacked to Accept Any AT&T, Cingular SIM Card.

Daca se poate face pentru un SIM/operator, se poate face pentru toti :smile:.

Si tot la capitolul "iPhone rulz":
Apple iPhone Cripples Campus Internet Network.
the iPhones are distributing as many as 18,000 data requests per second to the university network -- and it appears that each iPhone on campus is requesting a router address that is not available. After the phone does not get a return signal, it keeps sending requests, which leads to dozens of access points becoming overloaded.
 
Europe mulls ways to close broadband gap between Denmark, Bulgaria

Viviane Reding, anunţă că va lua măsuri în legătură cu creşterea continuă a decalajului între ţări ca Danemarca, în care 37.2% din cămine au conexiuni broadband şi ţări ca România şi Bulgaria, unde cum era şi de aşteptat, procentul e pe la 6%, respectiv 5.7% pentru câştigătoarea clasamentului cu ulei ieftin. Domniţa a observat şi o cauză probabilă pentru această stare de fapt, lucru banal dacă e să vedem cum se face business-ul pe la noi, monopolul fiind o stare de fapt acceptată cuviincios de cetăţenii care mai degrabă îşi doresc casa lor decât o piaţă cât mai liberă de operatori repartizaţi pe zone. Cauza pare destul de clară şi de prin birourile UE, şi anume numărul de noi operatori pe liniile DSL în ţările de la coada clasamentului. Mai puţin de 1% în România şi 0% la colegii noştri cu supermarketurile ieftine, faţă de 44% media europeană, 67% în UK, conducătorul detaşat al clasamentului.
Şi uite aşa ne mai hrănim încă o zi cu speranţa că oameni care ştiu ce e civilizaţia ne vor împinge şi pe noi înspre ea. Declaraţiile sunt, mai rămâne să vedem şi măsurile scrise, dar mai ales efectele lor asupra pieţei interne.
 
Acesta ar fi site-ul oficial. Pare interesanta jucaria si as lua asa ceva pentru MSi Wind-ul meu. Intrebarea este gasesc asa ceva in RO/EU? :rolleyes:

P.S. am gasit pe un site din USA, dar pretul pare cam piperat: $169.
 
Da, așa o să transmit și eu niște update-uri de ~1.5 giga, prin DVD-uri prin poștă in toată țara, se pare că e mai rapid decât prin VPN-urile unor ministere. Din păcate n-au porumbei călători.
 

Din păcate nu merge decât cu set top box. Mi-a fi plăcut să meargă și pe un computer (cu un USB key dacă e nevoie) și să poți customiza mai puternic canalele, eu nu sunt interesat să plătesc nici măcar un cent găurit pentru OTV, Favorit, Taraf, Etno și alte petarde pentru oligofreni.
 
Şi eu exact la chestia asta m-am gândit când am citit cerinţele. Pe PC ai avea parte de mai multă flexibilitate.
 
Back
Top