Stiri - noi aparitii in domeniu

Lista de compatibilitati include doar Symbian 9.2. Ar fi idioti (dpdv. al marketingului) sa scoata versiune pentru 9.1 care sa si mearga.
 
Probabil ca o sa mai vedem astfel de stiri, daca Google isi permite sa dea servicii "gratuit".
 
Windows Mobile 7 is Zune, Mobile Xbox, and Phone in One Chic Package
In short Windows Mobile 7 looks to be another dynamic holiday launch for Microsoft. Former Microsoft VP Dick Brass (see his recent criticism) better be taking note -- because this new phone OS is arguably the most revolutionary thing to happen to the phone market since the launch of the first iPhone in 2007. Looks like Apple might finally have a true fight on its hands for the title of trendiest smart phone.

Nu stiu cat de corecta sau de realista e afirmatia din citat dar macar vedem in sfarsit un SO mobil ce nu pare sa fie o imitatie de iPhone OS.
 
From: "Supervizare" <supervizare@orange.ro>
Date: Wed, Mar 27, 2019 at 4:42 PM +0200
Subject: Incident critic in reteaua Orange


Stimate client,

Va informam ca astazi 27/03/2019, incepand cu ora 14:30, ne confruntam cu un incident in reteaua Orange care afecteaza accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica.
Va asiguram ca toate resursele tehnice sunt implicate in remedierea urgenta a serviciului/serviciilor si trateaza acest incident cu prioritate.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate de acest incident.
Multumindu-va pentru bunele relatii de colaborare, ramanem la dispozitia dumneavoastra la numerele de telefon *380 - apel gratuit de pe telefonul mobil Orange sau la +40374443326 sau e-mail: supervizare@orange.ro si va asiguram de intreaga noastra atentie si consideratie.


Multumim,

Echipa tehnica Orange B2B
 
Iar au tras ăștia fibra prin copaci sau curți și s-o supărat vreunul de-o dat cu drujba printre ele :biggrin:
 
Robu a taiat acum o saptamana, nu azi, iar problema Orange cica se manifesta in Bucuresti inca vreo cateva orase.
 
Aveți careva echipamente Ubiquiti Networks în proprietate sau în utilizare/administrare? Heads up - cineva a dat pe goarnă că UBNT a inclus pe șestache în ultimul firmware o funcție de call-back pentru toate echipamentele lor, fără a fi menționată în release notes și fără posibilitatea de confirmare/dezactivare. E scandalul cât casa, întâi raportările de pe forumul lor au fost șterse, apoi când au început să apară discuțiile în alte spații necontrolabile au recunoscut că da, colectează date despre crash-uri și erori, da' în mod complet anonim și complet compliant, și că se va adăuga în versiunile viitoare și o setare de opt out.

Între timp, cine are echipamente și a actualizat firmware-ul și nu vrea ca UBNT să colecteze nici un fel de asemenea date, e invitat să blocheze conexiunile echipamentelor UBNT spre trace.svc.ui.com .

 
Last edited:
Am vreo doi Bullet si un AP Unifi dar care sunt powered off. Dar din partea mea nu fac nimic deosebit, n-au decat, nici n-am vazut vreodata un crash.
 
Back
Top