StarCraft II - Hell, it's about time.

Drepturile (de orice fel) ale celor multi au tendinta de a se reduce in timp pana cand asupritii se revolta pentru a le recapata. Nu vad de ce drepturile utilizatorilor, cumparabile sau nu, ar fi altfel.
 
Oricum in ziua de azi nu prea mai exista "retea". Toata lumea e conectata la internet. Daca vrei sa-ti faci tu o retea in varful muntelui, cum se spunea pe aici e alta chestie, dar din punct de vedere financiar nu merita sa bage Blizz banii in ceva obsolete. Si ii inteleg perfect. Ma apuca si pe mine nostalgia cand imi aduc aminte ce Starcraft am tras de revelion la munte cand afara era zapada de un metru, dar o sa-mi treaca :tongue:.
 
Stai sa inteleg: cabana, revelion, munte, zapada si voi jucati SC in retea? I rest my case. :biggrin:
 
Un SC, un Cuache 2 de fun, un Cuache 3 la mişto, cu cocktail-ul sau beutura lângă tine şi-un pişcot şi galerie de la restu` rulz. Doar nu durează tot revelionu` :biggrin:

Ideea este că practic te p!@(#&^ pe el de joc, fix cum zicea şi Marius, drepturile de utilizare sunt din ce în ce mai limitate.

Ideea e că hai să vedem cum o să fie jocul, dacă o să fie vreo petardă nici că-mi mai pasă :biggrin:

P.S.: remember me to kick lai out in ze cold dacă vom fi ever în situaţia de mai sus :biggrin:
 
Eu nu am absolut nici o problema cu sistemul Battlenet, chiar ma bucur ca-l vor face asa; probabil o sa apara un sistem LAN hacuit care o sa mearga cu pauze cum merge si cel din NFS-urile care nu au venit cu suport LAN. Nu mai spun de tentativa aia patetica de la GTA4... la naiba, se pare ca Starcraft 2 nu-i primul joc fara LAN de pe planeta. :rolleyes:

P.S. Buna reclama lai. :biggrin:
 
Deci inca nu costa SC2 ? Astept cu nerabdare sa intre langa WOW, la servere platite lunar. Ca sa vezi dupa aia de ce sunt cautati baietii aia de prin nordul Europei. (partidul piratilor rules).
 

The new Battle.net matchmaking system will also feature a heavy focus on matching players of even skill levels, taking measure to make sure players aren't hiding their skill levels with a low-level account for the sake of easily demolishing opponents. There will also be a casual-focused online league that offers normal game speed matches--instead of the usual advanced speed--and maps that are designed to prevent early-match rushes.
Dacă o fi o variaţiune pe aceeaşi temă la battlegrounds queuing în WoW, o să fie nasol rău de tot :biggrin:
 
Mie îmi sugerează movie & popcorn, nu pure gameplay ca originalul. Dacă stau să mă minunez mult la grafica translucidă mi-o trag zergii de-mi zboară fulgii.
 
What they said.

M-am plictisit de caterinca asta Blizzard. Să bage poveşti după ce lansează jocul.
 
Imi aduc aminte cand eram tanar, frumos, in putere si credeam ca SC2 o sa fie lansat la fix 10 ani dupa SC :tongue:.
 
Jucat SC2 Skirmish mode de la 2 azi pana acum. Toate rasele la rand. Computerele (pe hartile hackuite pe care le-am luat) sunt muci. Nici pe medium n-au vrut sa ma atace pana n-am intrat cu dropuri la ei in baze.

Chestii misto: animatiile, feeling-ul de starcraft, faptul ca au bagat cateva unitati noi, abilitati misto la fiecare rasa, aparent destul de balansate.
Chestii naspa: voice acting-ul, mici glitch-uri la interfata pe ici si colo care dau in functionalitate, faptul ca strategile din SC1 merg cu brio si in 2.

Concluzii: in pana mea, dupa atata vreme si atata hype ma asteptam sa ma lase masca. A fost mai mult un "meh" asa. Daca ar fi sa aleg intre SC2 si W3 pentru un joc in retea cred ca as alege W3 (deh, the devil you know...).
 
Back
Top