StarCraft II - Hell, it's about time.

Iar fac o afirmație pentru care o să mă înjure multă lume...

Multiplayer sucks anyway :biggrin:. Dacă vreau multiplayer mă duc cu prietenii undeva și jucam ceva real-life. Extrem de puținele jocuri care îmi plac, îmi plac exclusiv pentru povestea din single player :biggrin:.

Bineînțeles, nu generalizez. Mie multiplayerul mi se pare o porcărie, alții pot să aibă orice părere.
 
In articolul acela spune ca jocul nu va avea suport LAN nu ca nu va fi multiplayer. Cei care vor sa joace in multiplayer o vor putea face prin serviciul lol online battlenet (or something), adica vor trebui sa cumpere jocul, nu mai merge cu chestii hackuite :tongue:
 
Problema principală la aşa ceva e că nu vei mai putea trage un Starcraft între 3 laptopuri în reţea ad-hoc pe vârfu' muntelui pentru că n-ai legătură la 'net.

Starcraft II - not for geeks™.
 
Pun pariu că o să facă cineva ceva hacking cu server battlenet/whatever fake. Cum era pe vremuri WoW single-player cu server fake :smile:
 
La frecventa cu care apar jocurile blizz o sa avem net in varful muntelui cand vine SC2 :biggrin:.
 
Starcraft era mult prea misto cand il jucam in salile de net intre noi sau cand dadeam cate un lan party pe scara. Venea vecinul de la 3 la mine, ala de la 5 statea acasa la el si jucam pe retea intre noi. Tipul de la 3 avea pe vremea aia versiunea originala cu tot cu filmulete si eu jucam pe o versiune spawnuita (pe un P1 la 133 Mhz). Anul trecut jucam cu Vlad la el in camera si cu fratele prietenei lui (ne batea vlad de ne usca, da asta-i altceva).
Am avut o tentativa de a juca pe bnet cand isi luase un coleg de camin ceva jocuri originale din Carrefour la niste preturi uber mici. Am ramas dezamagit cand aveam pinguri din alea criminale de cate 100-150 (ala avea versiunea de US).
Acu vreo doi ani si ceva mi-am luat WOW. Joc zilnic si cam odata la cateva saptamani se intampla cate ceva cu serverele bnet. Ceva care te face sa-ti bagi si sa-ti scoti in/din Blizzard.
Concluzia rant-ului e ca bnet sucks, Blizzard sucks pentru ca nu au bagat LAN connectibility si pana la urma dupa vreo luna dupa ce se lanseaza jocul, or sa inceapa sa apara serverele pe care sa poti juca in voie cu variante crackuite. Probabil ca s-au gandit ca in luna aia or sa stranga purcoiul de bani care le trebuie.
 
Se va putea face lan party prin Battlenet, ce d-zeu, se poate si in primul Starcraft. :smile: Dar e greu sa bagi mana in buzunar pentru software, pacat ca nu se poate pirata si hardware-ul. :frown:
 
Da, deci, eu unu ma pish pe ei si nici nu ma uit la joc. Cand iti bati joc de fani in halul asta, nici nu conteaza cat de bun e jocul. Sunt atatea jocuri misto pe care pot sa le incerc, nu trebuie sa inghit rahatul lui Blizzard, I don't give a fuck cat de disperat de SC sunt. Deja o cam incercau cu prostia cu trilogia, chestia asta e umilinta suprema. Sper ca managerelul care a luat decizia asta sa fie violat de un stol de crapi.
 
Business, as usual. Deci probabil vor aparea versiuni de emulare bnet, cum sunt serverele astea de wow pirat acum... Daca vei vrea full features, treci pe original :smile:
 
Dar până la urmă de ce sunteți așa supărați? O dată ce ai cumpărat jocul, contul BT să poți juca SC2 în rețea e gratis, nu e ca la WoW unde plătești o taxă lunară.

Deci cum toată lumea o să cumpere jocul pentru că sunt cetățeni model, și l-ar fi cumpărat oricum, și dacă ar fi avut multiplayer în LAN, nu văd care e problema.
 
Pentru ca bnetul de la Blizz e un rahat sinistru. Si in SC, spre deosebire de WOW, chiar conteaza diferenta intre ping 30 si ping 100.
 
Idem korby, eu am jucat toate jocurile posibile pe bnet, de la diablo 1 pana la warcraft 3 si a mers superb. Care e problema de fapt?
 
Cred că ce doreşte Bogdan să sublinieze e că dacă-ţi pică netul dar ai LAN şi ai chef de un gioc în reţea (probabil ca efect direct al lipsei de net), n-ai cum, că tre` să te conectezi la bnet. Este o limitare în plus, chiar dacă ai cumpărat jocul original.

Producătorii se pare că tot vor să sublinieze că nu cumperi un joc, ci dreptul de a-l folosi. Anyone wanna go back in time and shoot Bill Gates? :biggrin:
 
Asta este valabil pentru toate aplicatiile software: cumperi dreptul de a-l utiliza. Ce altceva ai putea cumpara? Un disc, cod binar, cod sursa?
 
Back
Top