StarCraft II - Hell, it's about time.

What?, respectiv nu.

ladder.jpg
 
Ownd :biggrin: GG. Hai poate jucăm seara asta ceva meciuri :smile:

Cel mai probabil pe easy o să am juma de hartă în 15 minute și 200/200 în cam tot atâta timp :biggrin: Nu mi se pare relevant să faci cu easy pentru că nu te presează nimeni, nu harass, nu nimic.

17 minute 200/200 și 4 baze pe Xel'naga. Serios nu ajută cu nimic practice pe easy :biggrin:
 
Azi la 17:30 (cred) sînt sferturile de finală IEM Kiev, adică SlayerSMMA și 7 pierzători. Îmi place cum dezbate lumea cine are șanse să cîștige turneul. :rotf:
 
Voi folosiți rasele complementar în 2v2 sau 3v3, gen tanking cu zealots, dps cu marines, sau fiecare pentru el? Și jucați macro sau vreun timing?
 
Timing pushes la 5:30, 6, 7 sau 11. De acolo inainte e macel generalizat si ai cufurit steagu daca unu nu e on the ball cu fortele. In general echipa care are un protoss decent castiga la mid-long game si echipele cu cel putin un zerg castiga la rushuri. Eu joc harta si rasele aliatilor, adica daca pic cu alti doi zergi de obicei se termina jocul prin minutul 5 sau ne scot aia daca rezista la 3X10p. Daca joc cu terrani si am intrari comune fac 1b mutha dupa care double expand si ce-o mai fi oi mai vedea. Daca joc cu randomi de obicei fac safe expand in spate la roach si pe urma roach hidra. Cel mai des pierd in lategame contra tosi cu storm/zealot/archon sau chargeloti cu girafe. Mai nou vad ca tosii din ligile superioare joaca grav la phoenixi si daca se strang aia mai multi de 5 cocoseaza orice mutha flock si fac harrass ca nesimtitii, dupa care aliatii lor ne termina cu ground army.

Daca joci fiecare pentru el ti-o iei de la 3 armate adunate, asa ca trebuie sa iti sustii coechipierii, oricat de retarzi ar fi. Majoritatea jocurilor se termina in ligile inferioare cu cheese (dt rush, 10p, mass marine all in, chestii de astea, am vazut si SCV rush reusit cu unul din aliati pe mass repair). In plat, daca ai aliati decenti jocurile misto se joaca pana se mineaza toate expourile si incepe cafteala pe high-yields. Cine le ia si reuseste sa le tina, castiga. Bine, mai vezi cate un 6p/rine rush pe ici pe colo, dar nu prea reusesc si daca reusesc, scot doar un jucator si cheeser-ul e deja in groapa, fara tech si susceptibil la orice retaliation.
 
Am jucat de curiozitate 4v4 cu un preten. Mare haos... Fiecare face ce-i trece prin cap, build order shot to shit, no common pushes, no timings. Doar brutforce si cine ramane primu fara minerale.
Pe urma am jucat un 3v3 si ne-a iesit perfect un 7m marine/roach push, dupa ce am facut deny la scouting, scoutat la timp si facut map control cum se cuvine. Texbook.
 
It's supposed to be fun dumbos, Velkan e un mare reagquitter, am luat bătaie de la unii și 3 zile nu l-am mai văzut în joc. That sau i s-au terminat bateriile :biggrin:
 
Which reminds me: de ce nu pot să ascund comments pe YouTube? :goofy:

It's supposed to be fun dumbos, Velkan e un mare reagquitter, am luat bătaie de la unii și 3 zile nu l-am mai văzut în joc. That sau i s-au terminat bateriile :biggrin:

Lasă-mă, bă, că mai am 2 zile să intru în Diamond și trebuie să-mi pregătesc all-in-urile vs. Protoss (n-am pierdut încă un meci cu Mvp marine/tank/bunker push sau ThorZaIN marine drop into 1-1-1). :biggrin:

Btw, TvT 75% win %, thank you very much. :approve:
 
Back
Top