StarCraft II - Hell, it's about time.

Lol :biggrin: Vrei și tu? :biggrin: Și așa se pare că mi-au banat contul de WoW pentru gold buying (LOL, never did that shiet like EVER). Făcut ticket, nailbiting. Noroc cu Eve că mai umple din timp...
 
Ai facut dar nu tu. Asta am patit si eu acum un an si ceva. Banat cont pentru gold selling facut ticket, luat cont inapoi, descoperit ca defapt fusese accesat de pe niste IP-uri din china, gasit toate caracterele in fundul gol. Facut ticket si primit toate itemele inapoi de la GM. De atunci am pe contul de Bnet autentificator.
 
Oi, da, ok, problema este alta, parola la contul de bnet este aceeași, deci nu știu ce să zic. Și lolozaur, aveam crecă vreo 2000g pe toate chars, chiar așa disperați să fie chinezii? :biggrin:

În cât timp te-au "rezolvat", că io dau refresh la pagina aia cred că de 4 ori pe minut și tot nu apare nimic scris de blizz...
 
A mai remarcat cineva că KR > EU > ... > KR bronze > NA? Sînt unii prin master care nu fac stutter step vs. deathball, și se miră că îi calcă ăia în picioare. :goofy:
 
Si-a pus cineva problema ca aia din EU si NA mai isi iau si joburile in serios si joaca mai relaxat? Coreenii intotdeauna au fost maniaci cu jocurile si e normal sa se vada in clasamente, nu?
 
La ăia care joacă relaxat mă refer - master nu e mare frecție. Și vream să subliniez că NA (în ansamblu, exceptînd top GM) sînt foarte slabi, nu că sînt KR foarte buni, ceea ce se știe deja. :biggrin:
 
@Neo: daca stai dupa ei dureaza cateva saptamani pana raspund la meil. Eu le-am dat telefon si s-a rezolvat in 5 minute.
 
Păi 5 minute a durat până la urmă, se pare că 25 minute am stat on hold -.-

Ideea este că la mine a fost mai complicat, m-au banat nu pentru că buy/sold gold, ci pentru că IPul de pe care am intrat se pare că a fost folosit la shenanigans. Aviz amatorilor: proxyfier + autotunnel gg = bad karma + ban.

Meh, so much for playing WoW at work lol.
 
10 meciuri sezonul ăsta (8 zergi, wtf?). 90% winrate. Vreau promovare nao! :biggrin:

I :love: bio cu stim rapid into biomech în TvT din 1-rax FE (DeMusliM ftw!), pentru că T fac în continuare tech rapid pînă la vikings, deci în primele minute din joc au doar ceva gen cîțiva marines, un tanc și un viking vs. marine/2-3 marauder. :dracu:

PS: Am avut numai ragequit și vreo două „wtf is this shit, T imba” ca răspuns la hellion/tank/thor în TvZ. :rotf:
 
Cît de nesimțit să fii să te plîngi de one base all-in-ul meu după ce ai început jocul cu baneling bust? :mda:

Ah, da, am luat un TvZ la întîmplare de pe KR, și am găsit un 2-rax into 2-factory BF hellion into siege tank. Ataci cam pe la 10:00 cu 4-6 hellions, 3-4 tanks și one imperial fuckton of marines; cel puțin asta am dedus eu, și l-am aplicat, și merge. :biggrin:

Patch 1.4.2 iz laiv. EMP radius has been decreased from 2 to 1.5, deci cu 44%. Shit just got real.
 
Tot iti trebuie doua sa prinzi toata bila la primul atac. Pe urma nu mai conteaza prea mult energia, ca oricum n-o sa faci multe snipe-uri contra toss. O sa fie de cacat sa faci chestia asta vs infestori in schimb.
 
Right, am încercat un 1v1 din Starter Edition ăla, am reuşit să fac vreo 2 Thori şi un Battlecruiser (cam random, mă rog), după care a venit adversaru' protoss cu ditai armata. Unde mă uit pt. tips & tricks, build order, etc? :biggrin:


PS: Cumpăr SC2 key pe WoW gold. :goofy:
 
Nu Day[9]. Pe bune. Aici. Și aici, le cauți pe alea cu comentariu.

TvZ e destul de standard, faci reactor hellion expand into biomech, adică:

10 supply
12 rax
13 gas
15 orbital, marine (2)
16 supply
@100 gas: factory
@50 gas: reactor pe rax
supply pe aici pe undeva (anticipativ pentru hellions)
@400 minerale: CC
@100% factory: switch pe reactor și produci 2-4 hellions, și tech lab pe rax.


În TvP, gasless fast expand e ideal, dar pentru că P fac all-in frecvent, îți recomand ceva mai sigur, și anume reactor first 2-rax fast expand into bio:

10 supply
12 rax
13 gas
15 orbital, marine
@150 minerale: rax #2
@100% marine: reactor (@100%: double marine)
17 supply
@100% rax #2: tech lab (@100%: conc shells)
@400 minerale: CC.

Detaliez cu altă ocazie.
 
Cand joci vs zerg ca teran se cheama TvZ. Contra protoss e TvP.

Buildurile de inceput sunt ca la sah. Si in general nubii se ajuta de food count ca sa stie ce si cand sa faca. Food count e numarul de food supplies pe care le ai ocupate. Deci "10 supply" inseamna ca la 10 food trebuie sa faci un supply depot ca sa nu ramai supply blocked (adica sa nu poti face unitati ca nu mai ai destul food pentru ele). "12 rax" inseamna ca la 12 food faci o baraca. Diferenta de food intre 10 si 12 presupune ca intre timp ai construit doua unitati (in cazul asta SCV-uri). 13 gas inseamna ca la 13 food incepi constructia unui vespene gheyser. 15 orbital inseamna ca la 15 food incepi simultan constructia unui orbital command pe Command center si a unui marinas (pe care conu nu l-a socotit ca e prea gosu). Daca o pui de doi marinasi simultan o sa intarzii constructia urmatoarei structuri (care in cazul de fata e supply depot). Dupa ce ai inceput constructia de supply depot poti sa faci queue la urmatorul marin. Ce a uitat omul sa spuna e ca imediat dupa ce s-a terminat de construit gheyserul de vespane, mai pui doua SCV-uri in el. Scouting iarasi a uitat sa-ti zica sa faci (in general e bine sa trimiti un SCV dupa ce termini primul supply depot sa vezi ce face adversarul).
Dupa ce sunt gata primii doi marini, astepti pana strangi 150 de minerale si pui de inca o baraca.
Dupa ce aduni 100 de gaze si inca 150 de minerale, pui de primul factory si in timp ce se construieste baraca aia si dupa ce e gata factory-ul pui addon de reactor pe el (care costa 50 gaze 50 minerale). Cu mineralele ramase construiesti un supply depot si apoi imediat un command center ca sa te extinzi.
Daca e safe sa te extinzi (as in nu te asteapta o gasca de zergaloti in natural expansion, trimiti CC-ul la pascut si incepi sa caci helioni pe banda rulanta din factory. Cu gazele ramase construiesti Tech Lab pe baraci.
Dupa ce strangi intre 4 si 6 helioni, il cauti pe zergulet de expansiuni (sigur are una) si incerci sa omori cat mai multe drone.
Daca n-are roach, ii prajesti toti zerglingii si dronele si o sa fie GG (daca nu cumva are muthe). Daca are roach, omori cate drone poti, in timp ce opresti productia de helioni si caci marauderi din baraci.
Ca idee, e OK sa ai cam 3 cladiri cu productie de unitati de atac per baza saturata. Deci daca ai o baza si o expansiune: 4 baraci, un factory un starport (sau 2 baraci, 2 factory, 2 starport in functie de ce vrei sa faci).
 
Back
Top