StarCraft II - Hell, it's about time.

These maps will be removed:

Backwater Gulch
Searing Crater
Typhon Peaks

These maps will form the new 1v1 map pool:

Abyssal Caverns (non-tournament)
Antiga Shipyard
Metalopolis (close spawns disabled)
Nerazim Crypt (non-tournament)
Shakuras Plateau
Shattered Temple (close spawns disabled)
Tal’darim Altar LE
Xel’naga Caverns

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/3194764/Season_4_-_1v1_Ladder_Map_Changes-25_10_2011#blog

Faptul că alea 3 hărți eliminate sînt fix hărțile mele puse pe veto ar trebui să fie un semn că trebuie să lucrez la Blizzard.
 
1.4.2:

PROTOSS

Forge
* The cost of Upgrade Shields Level 1 has been decreased to 150/150, down from 200/200.
* The cost of Upgrade Shields Level 2 has been decreased to 225/225, down from 300/300.
* The cost of Upgrade Shields Level 3 has been decreased to 300/300, down from 400/400.
* The cost of Upgrade Ground Weapons Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
* The cost of Upgrade Ground Weapons Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.
* The cost of Upgrade Ground Armor Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
* The cost of Upgrade Ground Armor Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.

TERRAN

Ghost
* EMP radius has been decreased from 2 to 1.5.

So now P everywhere can feel free to stfu.

PS: 3-1-1 back in business.
 
Ce face protosu inainte sa atace? 1/1 la ground si 3 sentries cu scut. Ce o sa faca dupa patch? Acelasi lucru dar de banii aia mai scoate o unitate... Mare buff, ce sa zic...
Io zic sa nerfeze de tot marinii, sa le dea doar melee damage si sa-i faca sa faca deploy ca la tancuri.
 
Meanwhile, at the secret Terran-Blizzard meeting...

T: Hey, guys, Dustin wearing that terran shirt at BlizzCon - isn't that a little too obvious?
Blizz: Don't worry, they don't suspect anything. However, I'm afraid P are finally starting to catch on to the fact that ghosts are OP. Unfortunately, we're gonna have to do something about it.
T: :frown:.
Blizz: But hey, have this new mech unit that counters everything P has, except for zealots. Also, here's this modified hellion that counters zealots.
T: :dracu:.
 
Tind sa cred ca e intentionata treaba, doar nu vrei sa faci harass cu battlecruisers nu? :biggrin:
 
Păi faptul că poți să alergi muta cu BC e o problemă în sine. :biggrin:

Pe la ce minut e normal să ajungi la 200/200 ca T, presupunînd că se joacă pasiv? Mă refer la un joc standard, în care faci SCV/armată/upgrades/expo. 15:00 e decent?
 
Bănuiesc că-i cam clar ce recomandare o să primesc, având în vedere topicul pe care suntem, dar e XF, poate primesc şi io un răspuns mai bun decât format din fanboisme. :smile:

Am mai scăzut tirajul prin World of Warcraft, expansion-u' ăsta nu m-am mai ocupat de raid-uri şi acum am început să mă gândesc la un alt joc online cu care să-mi ocup timpul, mai mult sau mai puţin ocazional. Alte MMO-uri sunt cam excluse.

Warcraft 3 RoC & tFT: un joc grozav, care mi-a plăcut enorm mult atât în single-player (l-am terminat de peste 50 de ori), dar şi în multiplayer, chiar şi pe servere mai puţin Bnet. Problema care mi-o pun e dacă ar mai avea rost, având în vedere că-s aproape 10 ani de când a apărut, cât de populate şi fair sunt serverele, mai ales că nu-mi plac hărţile custom (DoTA?), doar modul normal de joc.
Starcraft 2: n-am fost mare fan al micii serii, nu am terminat Starcraft 1 / BW, iar 2-u' l-am făcut de două ori pe Casual şi odată pe Normal. Deci nu-s prea grozav, dar bănuiesc că se rezolvă cu puţin exerciţiu. De asemenea, nu-s ărea axat pe micro, chiar şi în Warcraft 3 aveam un stil de simplist (dar aparent eficient) de jucat.


Wat shuld I du?
 
Incearca Starcraft 2, incearca WoT, incearca Eve si inca 2-3 MMO-uri si vezi care te atrage mai mult. Cred ca la Starcraft 2 nu merge sa joci casual pentru ca e foarte strict, iti iesi usor din mana si reintri greu, Eve o cam lalaie (parerea mea, altora le place), WoT e onorabil pentru destula vreme (iti ia minim 1 an de jucat intens ca sa ajungi in varf pe toate ramurile din tech tree, dar mult mai putin pentru o singura ramura).
 
După părerea punctului meu de vedere, EVE se pretează jucatului cît se poate de ocazional, dar, chiar și simplificat spre îndobitocit, cum e acum, tot o să ai foarte multe chestii de învățat înainte să te bucuri (hopefully) de el.

SC2 depinde de pretenții și de timpul liber - poți să ajungi master jucînd casual, dar nu cu un meci pe săptămînă totuși. Trebuie să aloci timp mai mult cel puțin inițial, pînă înveți mecanica. Și, da, dacă nu joci o perioadă, îți ieși din mînă. Evident, nu scrie nicăieri că trebuie să fii master - poți să te distrezi și cu PF rush în bronze - nothing wrong with that. :smile: Dacă nu ești axat pe micro, evită terran. :biggrin:
 
:smile: FFS, tocmai la terran mă gândeam pt. că duh, asta am jucat în campanie (de la Jack Sparrow). Să dau 200 de lei doar ca să-l încerc nu-mi prea convine.
 
Păi parcă există Starter Edition sau ceva, care e gratis. Mi se pare că poți să joci doar T, și nu ai la dispoziție toate hărțile de MP (dar ai XNC și Shattered Temple, ceea ce e suficient :tongue:).

Măi, exagerez, nu înseamnă că nu poți să joci T deloc, doar că T recompensează mai mult micro și multitasking decît celelalte rase.
 
Am uitat să menţionez, e vorba de jucat mai mult sau mai puţin aproape zilnic, dar nu hardcore (am făcut asta în WoW, a fost frumos, de ajuns), deci nu prea e vorba de "uitat".

BRB, caut Starter Edition. :goofy:


PS: dar având în vedere că Warcraft 3 parcă erau vreo 40 de lei împreună, aş putea să încerc şi varianta aia.
 
Dacă vrei să începi EvE, sau măcar să îl încerci, trial standard este de 14 zile pe site la ei. Pot să-ți fac buddy invite, trial de 21 zile. Dacă-l activezi, primesc cashzorz ingame, primești și tu fair share, everybody happy :smile:

Ca starters, pot să te ajut cu ceva ISKies și advice, dă-mi un PM dacă vrei.

@Velkan -> tu nu-i așa că nu ai făcut Incursions sau PI sau wormholing? :biggrin: Nu e simplu și nici îndobitocit + joc de ceva ani și nici n-am atins anumite domenii din el.
 
Back
Top