StarCraft II - Hell, it's about time.

Eu habar n-am despre ce e vorba. N-am jucat single-player nici SC1 si nici SC2.
 
Eu am jucat SC 1 pentru poveste, aproape toate campaniile de single player (de cateva ori toate, de cateva ori doar cu teranii sau eventual si protos), dar destul de putin am jucat si multiplayer. In schimb SC2 multiplayer absolut deloc si nu din cauza costului, ci pentru ca nu ma atrage un joc in care aproape ca ai retete destul de rigide pe care daca nu le urmezi pierzi aproape sigur - prea mult calcul, prea putin zero hazard, per total prea rigid dupa gustul meu (dupa cum spuneam , daca am chef de sah joc sah).
 
Eu habar n-am despre ce e vorba. N-am jucat single-player nici SC1 si nici SC2.

Campania are 29 misiuni a cîte 25 minute, în medie, deci se poate face lejer, și merită, nu doar pentru poveste, ci și pentru nimicurile intercalate, cum ar fi:

- joculețul Lost Viking din cantină; :smile:
- unități și upgrade-uri care nu apar în multiplayer (rafinării automate, goliați, battlecruiser cu scut, etc.), și modele pirat utilizabile ale navelor (Jackson's Revenge, woot!);
- misiunile cu eroi, semi-action-adventure;
- faptul că, atunci cînd apare Zeratul, cade curentul; :biggrin:
- armurăria, unde ai cîte o unitate din fiecare, în mărime naturală, cu informații despre producție (și niște detalii mișto, gen la ghost apare doar pușca rezemată de niște cutii, dar dacă aștepți cîteva secunde se decloakează temporar Nova - nume care evident nu-ți spune nimic dacă nu ai parcurs misiunile);
- laboratorul, unde ai o mostră de ADN zerg care evoluează pe parcursul campaniei, și un cristal protoss care se mărește și începe să alimenteze Hyperionul;
- meniul in-game cînd ajungi la misiunile de pe Char (ăsta fiind homeworld-ul zerg), cu protagoniștii în prim-plan, un marine și un viking aterizat în plan secund, și banshee-uri și mutalisk-uri duking it out în fundal, peste rîuri de lavă - ceea ce iarăși, povestit, nu spune mare lucru, dar e foarte imersiv cînd ajungi acolo.

Mie mi-au plăcut chestiile astea, chiar dau o altă dimensiune jocului.

Plus că e stress-free, n-ai deschideri, rush-uri și alte bălării. :biggrin:

PS: Ultralisk în misiunea a 3-a (pe brutal)? Seriously? :mda:
 
3v3 random cu 3 terrani. Cand toti jucatorii au aceeasi rasa si rasa aia e terran, de obicei jocul se termina fie cu un ditai marine rush fie cu roach/stalker/siege tank push si terranii pierd. N-a fost sa fie asa si jocul a iesit destul de misto.
 

Attachments

  • 3v3 terran resilience.rar
    165.8 KB · Views: 6
Mai joaca cineva jocul asta pt poveste ? Eu asa am jucat Starcraft 1 la vremea lui. Damn, I'm so old ! Now get of my lawn ! :biggrin:

Am jucat ambele jocuri si pentru poveste (dar si pentru multiplayer). Pe SC1 l-am terminat de MULTE ori, apoi am petrecut luni de zile facand scenarii in map editor. Am coloanele sonere ale ambelor jocuri atat pe calculator cat si pe telefon :biggrin:
 
So far so brutal - nu mi se pare că scalează atît de grav pe cît se zice. AI-ul are +1 imediat și ajunge la +2/2 foarte repede, deci trebuie să ții pasul și să „micro this guy, micro that guy” :biggrin:, pentru că 1 la 1 cu el ți-o furi. Acum atacă întîi medicii, ceea ce e enervant, și PARCĂ trimit mai multe valuri la tine în bază. Și au cîteva unități în plus: în prima misiune au Firebat, în a doua au un Siege Tank (siege mode) în bază, în a treia au Ultralisk și Baneling, în aia cu al doilea artefact au Void Ray, Archon și High Templar, un salt destul de mare de la Zealot/Stalker.
 
Brutalul este brutal pe anumite misiuni, nu chiar pe toate, daca-mi aduc aminte bine, mai ales cele unde trebuie sa protejezi sau escortezi pe cineva. Imi vin in minte misiunile de pe Haven, in special cea in care alegi sa fii de partea protossilor. Daca nu jucai perfect la inceput era cam tragic.
 
10 pînă acum (yeah, I'm tearing 'em :tongue:) fără probleme deosebite, deși „The Dig” mi-a luat cam mult pentru că am folosit laserul excesiv. Should redo that. :goofy: Ce-i drept, n-am făcut încă misiunile de care zici - încerc să trag de Ariel mai mult ca de obicei, să văd ce dialog are spre final, după care bag metagaming și iau misiunea mai ușoară :tongue:; și Ghost (ceea ce n-am făcut niciodată), pentru că Sniper round e OP. :biggrin:

Btw, 3/3/3 vs. 1/1 - not cool. :damn:
 
M-am apucat de LoL. Life sucks pentru ca eram DoTA addict pana acum vreo 3 ani.

Asta am ajuns pe 1 in plat la 3v3 si nu mai plec de acolo de vreo 2 saptamani spre diamond. Pentru ca la o victorie iau 9 puncte si la un defeat pierd 13. Chestie care m-a determinat sa ma apuc de LoL.
 
Back
Top