StarCraft II - Hell, it's about time.

Ca-i si urstura grav de tot pe marauderi un seeker missile... In varianta de single player, marauderii cu upgrade-ul de slow si armura sunt cea mai OP unitate a terranilor. Si pe MP au si stim packs :biggrin:.

Ce-are seeker missile (air) cu prefectura (marauders ground only attack = muci VS Ravens)?
 
Nu e vorba de marauder vs. raven parte-n parte, ci despre bioball vs. ce are AI-ul - adică ceva goliaths, ceva tanks, ceva firebats și 1-2 ravens. Și 2 seekers în mijlocul unui bioball îți fwte marines/medics, chiar dacă rămîi cu 25 HP pe marauders (ceea ce nu se întîmplă dacă te lovește și al doilea seeker).
 
Aaaaaaaand, the Cptobvious award of the month goes to Mr. Anderson! :hihi:

Cum se face un trial în jocu' ăsta?
 
L-am "testat" mai demult, dar n-am putut face altceva în afară de campanie. Am luat astăzi demo-u', sunt doar primele (parcă) trei misiuni, până vine battlecruiser-u' după Raynor.

*fake PM* WTB code.
 
Alte informații utile: e preferabil să faceți Safe Haven/Haven's Fall înainte de The Dig, pentru că Yippee-ki-yay... se obține mai ușor cu Vikings decît fără. :goofy:

PS: Așa arată un Reaper după Army of Darkness. :biggrin:
 

Attachments

  • Screenshot2011-07-08 21_02_25.jpg
    Screenshot2011-07-08 21_02_25.jpg
    689.7 KB · Views: 28
Deci există vreun comentator în lume care știe cînd e „colossus” și cînd e „colossi”? :goofy: :biggrin: „Aah, but that one colossi goes down; two more colossus queued”. :haha:
 
Colossuses. Sa te vad pe tine vorbind despre 3-4 lucruri care se intampla in acelasi timp fara sa faci greseli gramaticale.
 
Colossuses. Sa te vad pe tine vorbind despre 3-4 lucruri care se intampla in acelasi timp fara sa faci greseli gramaticale.

Ba tu. (That's all I got. :goofy:)

Eniuei, făcut „In Utter Darkness”, luat Blaze of Glory. P-asta vreau s-o joc și pe brutal - sînt curios (și oarecum masochist). :biggrin:
 
Orice ai face la In Utter Darkness, nu construi carriere. Prea multe resurse consumate si timp pierdut + bani dati degeaba pe interceptoare. Void rays cu collosi si ceva meat shield serios in fata, gen archoni te ajuta MULT. Phoenixii ajuta si ei, vreo 12-14 sunt foarte bune la anihilat unitatile hard-hitting (si anume hibrizii) via Gravity Beam. In rest canoane la intrari cat sa tina primul val de zerglingi ocupati, puse in forma de palnie sa dea si sa ia cat mai putin damage, dar si ca sa poata da cat mai bine unitatile tale in inamici. La primele valuri te aperi foarte bine cu DT si stalkeri. Pe urma cut back on DT ca AI-ul vine cu obs. DT-ii ramasi poti sa-i faci archoni. Daca faci un pic de micro la stalkeri si archoni ar trebui sa te tina mult si bine.

La ultimul atac sunt bune 2 linii de aparare: una la intrari, care o sa fie overran relativ repede si pe care nu tre sa te chinui s-o aperi si una langa arhive, de care tre sa tii cu dintii. Foloseste Phoenixii si archon toilet-ul de la mothership ca sa tii cat mai multi corruptori/mutalisti/zergaloti departe de colosii tai. Archonii in fata, colosii in spate, void rays fully charged up, vreo doua-trei divizii de stalkerei+zeloti ar trebui sa faca fata suficient de mult la ultimul val chiar si pe brutal.

Mineralele galbene sunt bune, dar nu face prea mult static D in jurul nexusului, doar suficiente cat sa intarzie valurile de atacatori ce apar pe acolo suficient de mult ca sa vina bulkul fortei mobile si sa-i curete. A, fii atent la broodlorzii si mutele care apar din cand in cand pe margini, alea au prostul obicei sa iti strice static D-ul daca nu-i anihilezi repede cu unitati rapide, gen Phoenix. Si inca ceva, nu exagera cu probele. Ai doar 200 unit cap si doar vreo 40 din alea ar trebui sa fie probe.
 
Eu pe hard am făcut-o cu mass Colossus și mass Cannon, și doar cu unitățile aeriene pe care ți le dau ei anti Brood Lord, și pentru luat pe sus hibrizii, după cum spuneai. Și un storm ocazional cu HT, cînd îmi aduceam aminte. Din ce am văzut, unitățile mai mici n-au nici o șansă la halul în care ești atacat (exceptînd Immortal, care sînt mult prea badass cu scutul lor nesimțit), așa că nu mi-am bătut capul cu ele. La 2000 kills m-am retras în spatele arhivei, pentru că podurile mi s-au părut greu de apărat în continuare. Faza e că nu am înlocuit navele pierdute, deci cînd au început să vină cu Corruptor, am luat-o în bot destul de repede. Dar deja luasem Blaze of Glory. :biggrin:

In other news, been achievement whoring lately, și unele misiuni, la care m-am chinuit la momentul cînd le-am făcut, mi s-au părut foarte ușoare acum. De exemplu, „Safe Haven” e singura misiune care m-a scos din sărite (mint - și „Maw of the Void”, dar din alte motive): am luat cu greu My Precious! (salvezi 2 colonii pe hard), după vreo 400 de restartări sau ceva. Azi am făcut-o din nou, pentru You Shall Not Pass - salvezi 3 colonii pe normal, doar că eu am făcut-o tot pe hard, mai repede și cu unități mai puține ca prima dată (la minutul 2 deja distrusesem primul Nexus :biggrin:). Deci nu știu exact ce vreau să spun în paragraful ăsta. :goofy:

Altceva: încerc să exersez 1/1/1 vs. 7 AI hard (go figure), pierd grav; mă oftic și joc din nou, tot 7 AI hard, fac 3 rax, rad toată harta cu MMM. Să înțeleg că 1/1/1 suge vs. early pressure/mass anything? :what: Adică eu îl aveam doar pe Marin Pușcaș, iar ăla de lîngă mine avea deja 4-5.
 
111 suge cam contra orice la mai multi adversari. Mackaracks (adica 3 racks into mass marine) rush pe primul adversar in primele 5 minute, arunci un bunker la intrare si te aperi cu ce-ti ramane in baza. Rinse and repeat. Daca apuci, reactoare, un tech lab si switch pe drops. Daca esti fortat sa ramai in baza si nu te extinzi poti lucra binisor cu thor marine cu conditia sa upgradezi marinii cat de repede poti.

Un build pe care il folosesc des in 3vs3 (cand de obicei primul rush e 3v1) e 2 racks->tech lab->reactor->factory->reactor on factory->starport->eng. bay->swap si apoi drops. In tot timpul asta construiesc marini din baraci si folosesc gazul pentru stim si addon-uri la structuri, si 1 la arme pentru marini. Din cand in cand mai scot si cate un marauder pentru conc shells. Dupa ce se termina reactorul la a doua baraca de obicei pun un bunker, chiar daca imi intarzii un pic factory-ul din cauza asta. Dupa swap-ul la factory cu starport pun doua dropships si un tech lab la factory. Depinzand de cum iese primul drop fie o dau pe thori cu expansiune fie pe siege tanks si siege tech.
 
Mai joaca cineva jocul asta pt poveste ? Eu asa am jucat Starcraft 1 la vremea lui. Damn, I'm so old ! Now get of my lawn ! :biggrin:
 
Back
Top