StarCraft II - Hell, it's about time.

N-am mai jucat SC2 de secole, dar pentru tine o sa fac un efort :biggrin:

- scouting prea devreme, pierzi minerale. Daca pleci la scouting asa devreme cu SCV-ul chiar nu ai ce sa vezi, ideea e nu doar sa-l gasesti, dar sa si ajungi exact cand incepe sa puna cladirile ca sa stii pe ce merge.
- la inceput ai pus doua rafinarii degeaba, nu aveai nevoie de atata gaz.
- ti-a omorat SCV-urile de la gaz cu reaperii si nu i-am mai pus la loc.
- minutul 18, ai 2700 minerale, doar 100 supply. Nu conteaza in mod exact ce faci, conteaza sa stai la 0 resurse. Mereu. Poti sa nu ai micro deloc, daca ai de doua ori cate unitati are el. Mai baga 2 baraci si scoate marauders si marines in prostie de banii aia.
- ai plecat cu armata fara tancuri, ai pierdut-o. Foloseste tancurile ofensiv daca tot le-ai facut, impinge usor spre baza lui cu unsiege jumatate --> move --> siege --> unsiege cealalta jumatate etc.
- vikings? aveai starports...
- prea lung, PREA LUNG meci :biggrin:
 
You're a bunch of pussies, mie mi se pare mult mai puternică competiția, chiar și prin ligile mici. Poate ți se face poftă :biggrin:
 
Sunt destul de sigur ca da, or sa iti bage unitatile noi si tie pentru multiplayer (daca imi aduc aminte bine din trecut), doar ca nu vei avea acces la campanii sau alte chestii. Parca...
 
Daca te referi la Wings of Liberty collectors eu imi mentin parerea: merita, dar uita-te la ce contine cutia si vezi daca iti place. Daca te referi la Heart of the Swarm n-am idee ce o sa fie in collector's edition, dar daca financiar stau bine cand apare o iau aproape sigur.
 
Poi eu mi-am loat CE la Wings of Liberty. Face upgrade la contul tău de bnet dar blizz îți va activa și o copie de SC2 normal pe un al doilea cont al tău de bnet. Dpmdv merită fiecare bănuț, totul este de o calitate superlativă dpdv al contentului. HotS va fi sigur CE :biggrin:
 
SCViper, m-am referit la Heart of the Swarm, dac-o mai fi și aici collector's edition.
Neo, nu pricep care-i povestea cu cele două conturi.

Altă întrebare: se poate juca online necompetitiv, adică doar așa, ca să mă distrez? Că sînt varză la joc și mi se pare mult prea... repetitiv ca să-l pot juca competitiv.
 
Uf duamne :biggrin:

Am un cont de battlenet principal, cu WoW, SC1, Broodwar, SC2, Diablo I, Diablo II, Diablo II LOD, pe care mi-am activat SC2 prima oară (nu era collector's edition, diverse probleme m-au împiedicat să-l iau). Acum mi-am luat SC2 Collector's și l-am adăugat pe contul ăsta, făcând upgrade. Chestia este că practic ai dreptul la 2 licențe, una de CE și una normală în cazul ăsta. Am scris la blizzard și mi-au spus că se poate activa o ediție normală de SC2 pe un alt cont de battlenet al meu (dacă am unul), pentru că nu pot pur și simplu să-ți dea un serial number :biggrin:). Astfel le-am indicat un alt cont al meu de bnet pe care l-am folosit (pentru multiboxing în WoW) și mi-au activat acolo o licență normală de SC2 :smile:

Încearcă FFA, nu e ranked.
 
Inainte sa incerci FFA incearca 3v3 random. O sa apuci sa inveti sa joci destul de bine si nu e chiar un capat de lume daca pierzi un aliat.
 
3v3 este destul de riscant, la fel și 4v4. Dacă vin ăia peste tine întâi adică, dacă nu e super ok :biggrin:
 
Campanie: Outbreak

Tot eu: am nevoie de cîteva ponturi legate de misiunea Outbreak din campanie. Pentru cei care n-o cunosc: alternanță zi și noapte, ziua tre' să te duci tu peste zergi și oameni infestați și să-i faci praf, noaptea tre' să te aperi la tine-n bază. Sînt vreo șase sau șapte zile.

Ce mă dezorientează: e foarte multă gestiune la nivel micro a trupelor și a industriei, voi cum faceți chestia asta cu cap?

Mulțumesc! :smile:
 
Imi amintesc ca am facut misiunea, dar nu imi amintesc sa fi facut ceva deosebit: aparare solida noaptea, atacuri concentrate ziua, atat.
 
Daca imi aduc aminte bine trebuie sa bagi o caruta de defense (pe hard sau brutal), respectiv cate 2-3 bunkere per iesire preferabil cu mercenaries in ele (2 war pigs + the firebat hero guys per bunker, sau mai multi daca ai bunkere extinse), plus multi marines sau hellions intre bunkere. Asta noaptea. Ziua am mers cu vreo 20-30 de reapers si am distrus rapid absolut toate cladirile, sunt excelenti atat contra infanteriei cat si a structurilor, singura problema e ca sunt relativ fragili si trebuie sa stai cu ochii pe ei, sa nu distrugi decat cate o cladire odata si sa ai grija.

Edit: poti sa ai si cativa medici care sa mearga dupa trupa de reapers, mai revii la ei cand au nevoie de healing.
 
Apararea mea de obicei consta in buncare, iar in spatele lor siege tanks si ceva lansatoare de rachete. In cel mai rau caz imi avariez singur buncarele cu tancurile, dar nu trece nimeni de asa ceva, chiar si in misiunea finala erau destul de eficiente.
 
Back
Top