StarCraft II - Hell, it's about time.

Don't look, work for it. Si cu ocupatiile astea interesante cam greu de gasit pe cineva care sa le accepte si sa nu se simta neglijata.
 
Nu știu de ce vi se pare că SC2 ar presupune atâta timp liber necesar :smile:
Eu am renuntat la SC2 multi, e jocul micului tocilar, repeti pana inveti pe din-afara tactica si rutina. Si repetitia asta necesita mult mult timp, sute de meciuri jucate, cu 2-3-5 meciuri pe saptamana nu ajugi nicaieri, mai bine joc AC2 si F1 2010 in timpul ala.
 
So you don`t like to get you ass kicked ok :biggrin:

Recunosc că nu am apucat să mai joc în ultima vreme, fi-r-ar să fie, nici WoW, nici SC2, nici Eve. Din lipsa timpului, nici măcar de pornit jocul respectiv n-am timp :frown:

Curse you, time, curse youuuu... :biggrin:
 
Recunosc că nu am apucat să mai joc în ultima vreme, fi-r-ar să fie, nici WoW, nici SC2, nici Eve. Din lipsa timpului, nici măcar de pornit jocul respectiv n-am timp :frown:

Curse you, time, curse youuuu... :biggrin:
+1 :frown:
 
Am ajuns pe 6 in Bronze in divizia mea. Terrans rule.

Replay pack added :biggrin:
 

Attachments

  • DarphBobo.rar
    333.2 KB · Views: 7
Io am intrat amu vreo săptămână, eram tot pe 1 în bronze de ceva timp (vreo alte 2 luni). Făcut un meci, loat bătaie, picat pe 2. Nerd raeg quit. Mai încerc în vreo 3 luni :biggrin:
 
From no. 5 Bronze to 53 Silver in 1 day :biggrin: Am prins niste meciuri super misto cu 3 protosi si 1 zerg. La ultimul am ramas cu 3 banshees si el cu 6 zerglingi. Cladirile mele pot zbura, ale lui nu. Avantaj terran.
 
N-am mai jucat de ceva vreme pe ladder (dupa ce au tras astia apa dupa mine si m-au bagat in Platinum). Aseara insa am bagat din nou un 2v2 pe ladder (dupa ce m-am enervat crunt pe niste noobi in custom games) si am scos un meci cum stiam eu mai bine (APM sustinut in timpul atacurilor ~200, media undeva pe la 80 - trist, stiu). Upload in seara asta. :biggrin:
 
attachment.php



319047856_dbf1ef3e92.jpg



Nu serios, parcă sunt imbecili Blizzard. Chiar vreau să joc campania și am clienții de jocuri online blocați prin firewall. Abia am făcut Eve Online să meargă. WTF...
 

Attachments

  • SC2 2011-03-24 04-18-32-11.jpg
    SC2 2011-03-24 04-18-32-11.jpg
    96.7 KB · Views: 178
Last edited by a moderator:
Pai.... ummm.. tre sa intri macar odata sa te autentifici cu un user bnet. Pe urma mere. Sau iei varianta crackuita.
 
Păi... ummm... am intrat de mai multe ori de pe lappie și m-am autentificat, mi-a reținut și user IDul. Deci nu mere. Și n-am cumpărat jocul ca să mă joc cu crack în zgura ei de treabă.
 
Deci ai intrat de pe laptop, te-ai identificat cu userul si acum vrei sa il joci de pe un desktop de pe care nu te-ai autentificat vreodata si care n-are acces la bnet. Am I correct? Daca da, de ce te astepti sa mearga? Wa all make sacrifices. Tu dai 60 de coco pe un joc si tre sa il crackui ca sa joci pe singleplayer. Rebelii din Libia se retrag din Sirte spre Bin Jawad... Life sucks.

In non related news azi am avut parte de primul ragequit a la Idra, dupa care castigatorul m-a facut retard. Guess I deserved it.
 
Deci ai intrat de pe laptop, te-ai identificat cu userul si acum vrei sa il joci de pe un desktop de pe care nu te-ai autentificat vreodata si care n-are acces la bnet. Am I correct?

Pe cuvânt că uneori mi se pare că ești pe crack. Am intrat/autentificat/identificat și de pe laptop și de pe desktop, vroiam atunci să-l joc pe laptop și conexiunea mea este blocată pentru jocuri online din motive corporatist-imbecile.

Cât despre life sucks. I couldn't give a shit about Libia. Io vreau să-mi meargă jocul, de-aia am dat banii pă el, nu să mă uit cruciș :biggrin:
 
O zici de parca ar fi un lucru rau. Probabil s-a prins ca ai net si crede ca vrei sa-l fentezi. E ca bugul ala cretin de launcher de WoW care daca cumva iti intra IE in Offline mode, nu mai poti porni jocul.
Razor1911 FTW.

Azi am aflat ca daca partenerul tau de 3v3 e teran si construieste 3 Command Centere unul langa altul, fara sa le mute undeva, s-ar putea sa nu fii in echipa castigatoare.
L.E: in his defense, apparently he was french.
 
French people are not human :biggrin:

Evident e un lucru rău pentru că nu poți profita de ceva pentru care ai plătit. Evident, dacă ai putea face achievs offline, ai putea trișa - vezi imbecilii cu trainerele lor care au fost banned - dar asta s-ar putea rezolva ușor cu ceva care să te supravegheze, înregistreze apoi la prima conexiune online să te pârască.

Acum cu patchul nou văd că pot offline din prima, ceea ce rulz și merg și meciuri VS AI, de fapt cam asta e ce mă interesa, că am ajuns să joc ca o cizmă în PvP.
 
Unul dintre cele mai mișto meciuri ever pe care le-am jucat. Ne-am congratulat la final. Sunt relativ multe greșeli, în principal legate de scouting.

Din câte observ, m-am obișnuit să joc binișor (top bronze) cu terran/protoss. Cu zergul fac meciuri fie geniale fie praf și pulbere (gen eu am banelings + lings și ăla are voids + cannons :biggrin:). Din nou, problema de scouting.

Ce e mai cretin e că după ce m-am procopsit (în sfârșit) cu SC2 CE și am upgradat contul principal și mi s-a activat automat un SC2 normal pe contul secundar... m-am clasat în silver după primele meciuri de calificare 1v1. În timp ce pe contul principal cu Thors cu steluțe și achievement la feats of strenght sunt în bronze 1v1, silver 2v2 și platinum 3v3 :mda:

DSC_0006_resize.jpg
 

Attachments

  • Metalopolis TvT.rar
    88.5 KB · Views: 9
Back
Top