StarCraft II - Hell, it's about time.

@war4peace
Legat de partea cu pirateria sa o luam asa: firma dezvoltatoare/publisherul nu primeste bani indiferent daca pirateaza sau nu. Daca jocul e cumparat mai tarziu producatorul/publisherul macar primeste ceva pt munca depusa. Moral sunt de acord cu tine dar financiar nu.
OK. Spune-mi unde stai, poate trimit nişte băieţi să-ţi golească apartamentul, şi în vreo 15-20 de ani aşa o să-ţi trimit nişte bani, că e mai bine decât să primeşti nimic, nu?
Temeiul legal >>> decât temeiul financiar.
 
Oi, split it up or break it up, this topic is SC2 serious buzinezz :biggrin:.
Daca vrei un guest pass iti dau si eu cu placere :smile:.
 
@war4peace Don't get so personal. :biggrin:

@SCViper Multumesc de oferta, o sa o iau in considerare. Sunt de acord cu revenirea la meciurile de Starcraft 2. Over and out.
 
Last edited:
Deci, cercul se inchide cu raspunsul la intrebarea initiala: da, mai puneti filme ca ocazional se mai uita si altii.
 
Ultimul video al lui Day[9] e chiar fun, funday monday!. Nu m-am uitat destul la videourile lui, dar din cate inteleg in fiecare saptamana el lanseaza o provocare pentru cei care se uita la stream-ul sau. Cea de saptamana trecuta era sa te extinzi odata la 5 minute, iar rezultatele sunt chiar fun de tot. Eu am ras destul de mult, dar poate ca sunt mai SC2 geeky. Enjoy oricum :biggrin:.

Edit: WARNING - Day[9] are videos de o ora lungime. You have been warned :smile:.
 
Cheese! Wait, not cheese, ULTRA-Cheese in a high level tournament. Comentat de Day[9] si D.Apollo la Dreamhack. Enjoy :biggrin:

Edit: Apropo, daca e cineva interesat majoritatea meciurilor de la Dreamhack sunt tot la Day[9], iar meciurile sunt chiar excelente: o gramada de koreeni in turneu, build-uri creative, high-level cheese, meciuri tensionate, etc. Daca sunteti fani SC2 merita sa va uitati la ele :smile:.
 
Last edited:
Yea, Starcraft 1 era mult mai intensiv din punct de vedere APM. Nu puteai sa pui mai multa cladiri in acelasi control group, doar 12 unitati per control group, etc. Oricum, mult din ce fac ei acolo e spam, APM-ul efectiv e clar mai scazut de 200 - exista jucatori foarte eficienti (ca sa zic asa) care atunci cand dau un click il dau bine, nu trebuie sa se repete :tongue:.
In Starcraft 2 din cate am vazut APM-ul profestionistilor se invarte pe la 150-200 (medie), dar am vazut si 1-2 jucatori care stau pe la 80-90 cu succes. Anyway, koreans are crazy :biggrin:.
 
Ma bag si eu, ca tot sunt gold. Bine ca n-am jucat, poate ajugeam in plat ^^.

Edit: @Neo - e cam aberant sa spui ca platinum sunt altceva decat amatori :smile:.
 
Well, am fost eliminat in prima runda de MrPink, iar Pinkie a jucat chiar bine, felicitarile mele. Eu am jucat groaznic, nu-mi spuneti ce am gresit ca-s prea multe si le stiu si eu (dar aveti voie sa faceti misto de mine :biggrin:). Mi-e si rusine de greselile de n00b pe care le-am facut... Asta se intampla cand nu te atingi de SC2 o luna jumate din cauza Cataclysmului :biggrin:.

Anyway, enjoy...
View attachment MrPink vs SCViper.rar
 
Păi se poate SC2 și Cataclysm și girlfriend, role e chiar <<< gf ca timp necesar de acordat, deci se poate :biggrin:
 
Cataclysm + Work + SC2, cam asta imi mananca timpul momentan. No girlfriend anymore, but I'm looking! :smile:.
 
Back
Top