StarCraft II - Hell, it's about time.

Acum serios, mie imi place sa castig meciurile si de asta am stilul asta. Mai bine zis mie imi pasa de statistica meciurilor mele, pentru ca absolut oricine pierde meciuri. Starcraft 2 e un joc foarte fun, campania e chiar buna, exista o gramada de custom maps extrem de diverse, iar eu din pacate cu ce pun aici va dau o impresie gresita despre joc. Nu ma luati pe mine in seama decat atunci cand folosesc "fun" sau ceva similar :biggrin:.
 
Eu sunt de acord cu Adrian, o sa iau jocul asta cand o sa ajunga pe GOG adica fara DRM si la un pret rezonabil (probabil pe post de cadou pt un amic).

Anumite jocuri pot sa dea dependenta, candva am avut asa ceva pt Diablo 2 si Fallout 1 si 2 si nu mai vreau sa ajung acolo.
 
Nu scrie nicăieri că trebuie să ajungi în Platinum/Diamond. Just have fun... Acuma, dacă sunteţi perfecţionişti, it does take quite a while...
Ori e fun si relaxare ori e perfectionism. O sa joc campania (nici nu am zis ca am ceva cu ea) pentru distractie, dar mai departe nu ma intereseaza cum nu ma mai intereseaza sahul - a ajuns un joc pentru computere, foarte precis si foarte strict - o fi fun pentru altii, pentru mine nu e relaxant sa fac acasa ce fac la birou.
 
Yea, Foxter, succes să apară Starcraft 2 fără DRM :rotf: Vezi dacă există vreun joc Blizzard pe GOG, apoi vedem :smile: Preț rezonabil? Pentru un joc la care s-a muncit 7 ani de zile vreți preț de covrigi? Ce spanac :frown:
 
Băi, e simplu: orice joc în care există clasament online devine pentru mine indezirabil, fiindcă nu sunt un mare gamer, nici măcar unul mic de fapt. Eu joc la perpulis, laid back, aşa că invariabil mă scurg către bottom 20%. Şi după aia mă pomenesc că am dat 500 RON pe un joc în care aud "GTFO loser" all day long. Fun? I'll pass :smile:
 
Da, ai dreptate, în Eve nu e clasament online, doar killmail :biggrin:

Ideea e că în Eve de exemplu ești șmecher până la proba contrarie, în SC2 ești prost până la proba contrarie, eu unul o prefer pe a două :biggrin:
 
Eu nu vreau sa joc la pret de covrigi un joc la care s-a muncit 7 ani, ci vreau sa joc jocuri care sa ma distreze si la un pret decent: pe jocurile care mi-au placut am dat si 30-40 de euro, dar pe unul care nu ma atrage suficient nu o sa dau asemenea bani indiferent cat s-a muncit la el, chiar si 1000 de ani. Da, 5$ probabil as da, dar altfel nu e genul meu de joc, iar 5$ e mult mai mult decat ZERO, cazul in care nu dau nimic pe el si gata.
 
Băh, nu va place, nu-l jucati. Eu nu va oblig. Eu doar v-am spus ca e un joc care se poate jucat extreeeeeem extreeeem de bine ca un casual. Sunt custom maps sunt newbie maps, sunt campanii, sunt mods, nu TREBUIE sa jucati deathmatch 1v1 si sa stati incrancenati. Can we move on now?
 
@Neo
Nu am zis ca ma astept sa apara pe GOG acum, ma astept sa apara acolo peste 10-15 ani. Marketingul ne invata ca sunt rare produsele de tip "vaca de muls" pe termen nelimitat. Dupa un anumit interval orice joc incepe sa isi piarda din cumparatori si ca urmare firma care deja si-a castigat marea majoritate a profitului preconizat (daca nu tot) o sa fie dispusa sa reduca pretul chit ca initial a investit vreme de 7 ani pt producerea jocului. Un astfel de exemplu de la Blizzard e Diablo 2 (nu apare pe GOG dar e vandut la pret redus).

Eu sunt dispus sa astept pana se intampla asta cu Starcraft 2.
 
Starcraft 1 are 10 ani și încă e vândut scump pe Blizzard.Com, la prețul "rezonabil" de 30EUR. Nu-l vei găsi decât acolo sau în magazine la noi, preț minim 45 RON. Deci succes, dacă tu aștepți să îmbătrânești să joci un joc doar ca s-o faci ieftin... no comment.

În rest, ce-a zis SCViper, nu mai am nimic de adăugat.
 
Jocul nu prezinta interes deosebit pt mine ca urmare nu e mare efort asteptarea.
45RON pentru Starcraft 1 imi suna acceptabil dar eu am renuntat la jocuri in totalitate iar prieteni interesati de el nu am.
 
Last edited:
@Foxter: SC2 este "copilul de aur" al lui Blizzard din punct de vedere al sporturilor electronice. Se spera ca va deveni in Korea ce este acum SC1 sau poate chiar mai mult. Nu este un joc obisnuit, desi fata de SC1 este MULT mai orientat spre casuals si mult mai noob-friendly. Oricum putem sa stam la discutie 3 ore, dar daca nu te joci si nu te intereseaza jocul e cam degeaba :smile:.
 
@war4peace&SCViper
Pt ca e vorba de un topic general de Starcraft 2 si am postat parerea mea referitoare la pretul si anumite reguli impuse de Blizzard pt acest joc ?

Si daca nu ma joc eu nu inseamna ca nu pot cumpara jocul ca un cadou pt altcineva atunci cand pretul imi este pe plac.

Si gata, eu nu mai comentez, sa nu ziceti ca deturnez threadul. :smile:
 
Păi nu, ideea e alta, că până faci tu cadou un joc care e cu grafica la nivel de 2010, o să avem deja ecrane holografice (sper) :hihi:
 
1. Dacă nu te joci tu înseamnă că nu îi poţi aprecia valoarea/preţul. "E prea scump" = bullshit, nu e argument, e elucubraţie.
2. Tu ce drac de cadouri faci, omule? Dacă ai veni la mine cu un astfel de cadou ("ştii, e un joc vechi de 15 ani, da' numa' acuma s-a ieftinit cât să îmi permit să ţi-l cumpăr") cred că întâi m-aş enerva, apoi aş râde, apoi... aş posta pe Youtube :smile: - că e epic.
Dar ai dreptate, suntem offtopic...
 
1-De curiozitate cum as putea sa incerc jocul ? Daca trecem peste faptul ce nu doresc sa piratez jocul si un sistem de operare, atunci intervine o alta problema, cel mai puternic hardware video pe care il am e un Geforce 6600. Am citit diverse reviewuri si urmaresc topicul asta si pt diverse impresii ale celor ce il joaca.

2-Incerc sa convertesc un prieten pirat sa aiba jocuri cu licenta chiar daca trebuie sa ii cumpar eu unele din jocurile favorite pe post de cadouri in decursul timpului. Si pot sa iti garantez ca peste 5 ani daca ii dau acestui prieten Stalker Colector Edition o sa fie superincantat. Deja am inceput sa ii pandesc pretul. :smile:

In plus chiar crezi ca ii prezint cadoul cu mentiunea ca am asteptat atata pt un pret acceptabil ?

Unele jocuri iti plac pt nostalgia care ti-o trezesc nu neaparat pt faptul ca sunt the latest greatest stuff.

Si de curiozitate ai refuza acum Heroes Of Might and Magic 3 legal pe post de cadou presupunand ca ai fost un fan infocat al versiunii piratate a lui pe vremuri ?
 
1. Ceri guest pass și-ți dăm. Instalezi jocul și guest păssuiești ca să-l încerci.
2. Nu așa se fac convertirile, omul o să pirateze în continuare "că-mi cumpără Foxter jocuri".
3. N-aș vrea să-ți fiu nevastă dacă faci cadouri de genul :frown:
 
Da, aş refuza. Pentru că dacă îl vroiam, îl cumpăram de mult. Şi dacă nenea de care vorbeşti e pirat, lăudabil ar fi să îi explici ce şi cum greşeşte, n-are treabă cu pânditul de preţuri.
Şi scuză-mă, nu trebuie să îi menţionezi că ai aşteptat ţâşpe ani din motivul X sau Y, contează ai aşteptat ăia ţâşpe ani. pe de altă parte, nu ştiu cum ar putea un joc să îmi stârnească nostalgie dacă nu l-am jucat... în afara cazului în care l-aş fi piratat, şi în cazul ăsta avem de a face cu o ipocrizie mai mare, în sensul că fur un joc acuma, când e scump, şi-l plătesc mai încolo, când e ieftin.
Exemplu: Ai un magazin de maşini şi eu îţi fur o maşină. Nu contează marca. Să zicem Logan, la 7000 EUR, ţi-l fur azi, nou. Vin peste 20 de ani şi-ţi dau 500 EUR pe el, mândru că ţi l-am plătit. E mişto, nu? :smile:
 
@Neo
3-Zgarcit sunt doar cu mine in rest unii chiar ma considera mana sparta. Inca nu imi permit financiar sa ajut pe toti prietenii mei in acelasi moment. Incerc sa prioritizez finantele mele ca sa pot ajuta pe cei care au cea mai mare nevoie in acest moment.

@war4peace
Tot timpul il sacai incercand sa il conving sa isi cumpere jocurile dar nu il pot obliga. Legat de partea cu pirateria sa o luam asa: firma dezvoltatoare/publisherul nu primeste bani indiferent daca pirateaza sau nu. Daca jocul e cumparat mai tarziu producatorul/publisherul macar primeste ceva pt munca depusa. Moral sunt de acord cu tine dar financiar nu.
 
Back
Top