StarCraft II - Hell, it's about time.

În primul rând și eu bag o căruță de bani în defense and stuff. M-am obișnuit (prost?) să joc foarte defensiv, avansând pas cu pas, rareori atac fără să fiu atacat, dacă m-ar lăsa în pace aș umple harta :smile:

O să atașez un replay cu un tip care m-a tot hărțuit, dar degeaba, până la final tot și-a luat-o. Grav aș putea spune, la ce pagube mi-a făcut :biggrin: Tipul e în silver prin top, prin urmare mă simt mulțumit de mine :biggrin:

By the way, Solid Gold :biggrin:
 

Attachments

  • Blistering Sands weird victory.rar
    43.7 KB · Views: 11
Well, eu nu imi mai bat gura cu scoutingul asa ca doar o sa bag light comments de acum :biggrin:.

Mothershipul de pe Metalopolis a fost superb. I mean really, m-am uitat la replay de doua ori. No comments :smile:.
Blistering sands weird victory: adversar slab, a facut doar gateway units tot jocul. Wtf.
Pauvre Zealot: I cried for him as well :frown: HE HAD A FAMILY! Anyway, adversarul varza. GG, only took you 40 mins to kill him :rolleyes:
 
Mă bucur că ți-a plăcut Metalopolis-ul, am fost cu morcovul grav de tot :biggrin: Dar a ieșit ok până la urmă :biggrin:

Da, în celelalte 2 adversarul a fost foarte slab, partea proastă e că mă prostesc și eu și dacă nimeresc în următorul joc cu unul mediu mă rupe-n două :biggrin:

Și da, mi-a luat 40 minute să-l termin, dar am făcut-o cu stil[TM]. :biggrin:
 
Apropo, tot un comentariu al lui Psy. Mai stii ce iti ziceam eu despre un zerg bun daca-l lasi sa se extinda? Uite un filmulet excelent despre zerg bun vs protoss pasiv. Also, observa ca in minutul 12 Psy are 200/200... Enjoy :smile:.

Edit: Inca unul vs un protoss bun. Iti arata exact ce poate face un zerg ajuns la 200/200.
 
Băi, voi n-aveți serviciu?
Eu n-am timp să ajung cu Druidul la 80 pînă la Cataclysm și voi rupeți StarCraft în două? :frown:
 
Joc de rup o claie, abia acuma o să apuc să rup jocul în două. Până-n ianuarie :frown:

Mă rog, eu am jucat doar random PvP și Gold la toate challenges, în rest nimic aproape din campanie :smile:
 
Oh Em Ef Gee, EPIC game. Zerg vs Protoss, just epic, Enjoy :smile:.

PS: ffs give me some feedback guys, vreau sa stiu si eu daca se uita cineva la ce pun eu, daca doar Neo le vede mai bine i le dau pe mess :biggrin:. Anyway, enjoy!
 
Lsa-le aici, io ce crezi ca fac la munca toata ziua? Macar sa admir ce stiu altii sa faca, daca io mi-s asa varza. :biggrin:
 
M-am uitat si eu la cateva filme puse mai sus si m-a convins sa nu cumpar Starcraft 2 pana nu ajunge $5 si doar pentru campanii. Nu e fun, sunt mai relaxat la job decat sa stau sa fac micromanagement, macromanagement si build order optimizate la limita, trebuie sa fie fun, nu second job, unpaid.
 
Tu ca de obicei exagerezi, campania e superbă și merită banii. Multiplayer - heh, depinde, nu întotdeauna câștigi cu chestiile alea. SCViper teoretizează parcă ar fi second job, el și coreenii :biggrin: I like to play to play și aia e, depinde doar de tine dacă te distrezi sau rezolvi ecuații neliniare :smile:
 
Ba nu exagerează.
Eu sunt bleah când aud de Starcraft în general, văd la ce extreme se ajunge şi îmi e clar că ăsta nu mai e joc, e... job :smile:
 
Nu scrie nicăieri că trebuie să ajungi în Platinum/Diamond. Just have fun... Acuma, dacă sunteţi perfecţionişti, it does take quite a while...
I enjoy replays, dar nu suport stilul lui Husky, punct. Frecvenţele alea, parcă e-o pitzi pe high pitch... It's very annoying. Păcat, că are parte de meciuri f. bune.
PSY e ok.
Mă mai uit la cele comentate de Crota (BlizShouter). Mai scapă câte-o fază, şi nu are un stil acid, deci nu e funny as hell, but I can live with that.
 
I smell something, it`s called "I don`t like to lose to 13 year olds" :smile:

La modul cel mai serios, uite la L care joacă de fun și e în diamond league. Este o exagerare să spui "nu joc jocul ăsta pentru că devine second job". Iar tu, war, râde ciob de oală spartă (Eve Online is a second unpaid job, SC2 is not).
 
Back
Top