StarCraft II - Hell, it's about time.

Achievements

Cat despre joc, am un free guest pass, poti sa downloadezi jocul de la blizz direct (vezi www.battle.net, iti faci cont, manage games, download game client) si apoi cu codul de la mine il joci cateva ore free. Ca un fel de demo, dar de vreo 8 GB (din cate am auzit).
 
Mie mi-i lene să joc singleplayer-ul sincer :frown:

Făcut primele 2 misiuni pe hard, mă gândesc să încerc brutal, să vedem, poate devine interesant.
 
Deci stau într-un meci de vreo 20 minute, protoss vs protoss. Eu făcut cannons la el în bază, el făcut zealots la mine.

Statusul final:
- eu cu 4 cannons și 2 pillons la el în bază;
- el cu 1 zealot și 1 stargate la mine în bază.

WTF :biggrin: WTB draw feature la jocul ăsta :biggrin:
 
Poi mda :biggrin:

Atât că nu este revealed, este posibil să mai aibă și un nexus? :mda: Nu înțeleg cum se face scorul de câștigă unu` sau altul în situații de genul :biggrin:

Later edit: bine că merge și Eve Online în paralel cu SC2 :what:

Later later edit: s-a predat după 2 ore :biggrin:
 
YrULo.png


:biggrin:
 
Cu urmatorul patch o sa vina era Ceausescu. Atunci sa vezi ce pot face zergii aia din poza ta. :biggrin:
 
Pentru cei care se plictisesc: http://www.youtube.com/watch?v=RXDJ0MtTBds - un mic video facut de mine despre cum sa bati repede un AI insane in 1.10. In caz ca nu stiti, AI-urile insane au fost imbunatatite (a se citi: triseaza mai mult) in 1.10 si este practic imposibil sa pui cladiri in sfertul lor de harta fara sa te trezesti cu toti workerii pe tine.

Edit: scuzati lipsa comentariului audio, dar m-am chinuit toata ziua sa gasesc programe de capture si encoding, n-am mai avut nici un chef :biggrin:.
 
M-am tâmpit eu sau ăștia au bușit protoss-ul de tot cu 1.1? 14 meciuri 14 înfrângeri mi se pare total aberant după 10 meciuri 10 victorii, chiar dacă am luat o pauză relativ lungă. Wtf... :frown:
 
Esti tu iesit din forma, nerful pentru protoss e minor. Terranii au fost nerfati mult mai mult.
 
In ligile mai de jos am observat ca se joaca foarte mult la cheese si alte "magarii" neinteresante. Fa-ti o strategie clara de a impiedica orice forma de chesse pentru inceput, dupa care cauta sa joci cum stii tu mai bine. Upload-eaza si tu niste replay-uri unde nu poti sa-ti "explici" cum de ai pierdut, ca sa ne dam si noi cu parerea.
 
Wow, I mean wow, I mean WOW. Un PvZ de cel mai inalt nivel, cu un control incredibil din partea protoss-ului. Enjoy.

PS: Dudes, sa-mi spuneti si mie daca mai vreti sa pun linkuri dinastea sau vi le gasiti singuri. Eu personal urmaresc HuskyStarcraft, Day[9] (comentatorii mei preferati, primul e foarte haios si are meciuri superbe, al doilea e probabil cel mai tehnic comentator (si jucator) din cati am vazut), dupa ce termin cu tot ce a scos Day[9] pana acum ma apuc si de HDStarcraft si Team Liquid.
 
Keep them coming :smile:

@L - s-ar părea că eram eu ieșit din formă, de asemenea s-ar părea că în zona în care sunt eu nu prea se mai umblă cu cheese stuff. Mă tot fac terrani cu marines + marauders + medivacs și este extrem de stresant, de obicei mă atacă fix când mă expansionez și mă prinde pe picior greșit :biggrin: Iar mulți zergi cu care am jucat fac mass mutalisks în timp ce mă hărțuiesc cu câte un d-ăla de seamănă cu unitățile tale și trebe atacat manual.

Tactică okish am observat că ar fi zealots cu charge, stalkers și void rays, dacă sunt încărcate full dau de pământ și cu armate de vikings, la zerg dacă au ăia >dublu mutalisks VS numărul meu de void rays mi-o cam fur. Și de obicei au :mda:
 
Back
Top