StarCraft II - Hell, it's about time.

Referitor la ce zicea şi war, jocul tinde să fie prea serios, dar asta depinde şi de jucător, te poţi şi distra. De ex să faci n cannons în jur la destructible rocks... :rotf:
 
ESTE prea serios... văd comentariile şi mă îngrozesc.
Bine, eu îs atipic, eu joc de fun, nu întărâtat şi cu dinţii strânşi, poate tocmai fiindcă tind că devin aşa dacă mi-o fur prin vreun joc. Mai bine cu zâmbetul pe buze :smile:
 
Meh poate am început și eu cu stângul, direct pvp, no campaign at all :smile:
Probabil am uitat să menționez că n-am treabă cu platinum/diamond ci sunt în bronze league și oricum timpul nu-mi permite SC2 de performanță.

Cel mai probabil o să încerc să termin campania și mai vedem :biggrin:
 
Eu mi-s in low Diamond la 1v1 si in top Platinum la 2v2. E-penis is growing stronger and stronger. Numai ca eu chiar joc de distractie. :tongue:

devilschoice.236 pentru cine vrea niste meciuri.
 
Uh, ăsta gioacă zerg :biggrin:

I haz added ya, poate când oi mai avansa băgăm ceva gamez :smile:
 
Mdea, exclusiv Zerg. Cu ceilalti nu stiu nici click-urile sa le dau ca lumea. Dar imi face de ceva vreme cu ochiul un Terran. Is FOARTE puternici jigodiile dracu.
 
Nu, Terran nu e overpowered, learn to play -.- /joke.

Ce mi se pare aberant este că de exemplu Viking (care este o unitate hibridă după orice standarde) îmi mucește instant Phoenixes (unitate zburătoare specializată antiair) când este în aer și rupe unități terestre specializate. Mi se pare stupid ca un hibrid să fie >>> o unitate specializată.

Iar marines sunt pur și simplu nesimțire, anti-air și anti-ground unitul perfect cu ceva upgrades. Dacă mai apar și 2-3-4 medivacs deja se împute treaba nasol.
 
Viking-ul e unitatea anti-air perfecta. Pe pamant nu o folosesti decat ca sa faci praf drone (in rest e facut praf de aproape orice) cand faci ceva overlord hunting pe langa bazele secundare ale inamicului.
Marine-ii se mucesc cu bannelings sau cu mai multe psionic storm.
 
Marine-ii se mucesc cu bannelings sau cu mai multe psionic storm.

Doar atât? Nu de alta, da` vin cu sutele :biggrin: Mă rog, par sute :biggrin:


Later edit: ca idee, până fac io 4 zealots, el are 10 marines. Care ar fi unități care să contracareze marine-ul la început pentru Protoss, că nu mă duce mintea? Stalkers costă o grămadă de gas + mineralz și mai ocupă și 2 pipăl slots => pylons +++ => mineralz +++.

Mă doare capu` :biggrin:
 
Q: din cate am vazut jocul se activeaza prin contul de battle.net, asta inseamna ca pot instala jocul si pe ul alt PC si juca cu acelasi id si de acolo? Nu de alta, da' sunt zile cand ma cam plictisesc la munca si parca ar merge un cannon rush mic intre doua task-uri mai serioase... :goofy:
 
N00b question: am jucat la vremea lui Starcraft si Brood War, ma bate gandul la Starcraft 2 dar nu ma pasioneaza deloc partea online. Merita pretul doar pentru campania single player? Am auzit ca se poate termina intr-o zi sau doua (un coleg a terminat-o in 2 zile), din filmele de pe YouTube vad doar ca arata frumos, dar nu imi dau seama de atmosfera iar din discutiile de mai sus nu ma atrage ideea de optimizare la maxim. E suficient de interesant si are fun factor ca sa merite cumparat jocul? Opiniile subiective sunt binevenite :smile:
 
Ca imens fan Starcraft si mare fan Brood War, Starcraft 2 mi s-a parut un joc foarte bine facut. Vanzarile si review-urile par sa fie de acord cu mine :tongue:. In concluzie da, il recomand pentru partea de single player, iar daca iti plac achievements o sa ai cu ce te juca si pe langa campanie. Cine stie, poate dupa ce le faci pe toate o sa inceapa sa te atraga si multiplayerul :biggrin:.
 
Achievements - ce sunt alea? Am vazut ceva pe Steam, nimic interesant, dar Starcraft 2 nici macar nu e pe Steam, deci care e treaba cu ele?
 
Back
Top