StarCraft II - Hell, it's about time.

Mda, review-ul ăsta îmi confirmă ce credeam inițial: Kerrigan e cam hot pentru un zerg. :goofy:

korby, și eu tot de zburători am scăpat, pentru că știam că e mai ușor să pun 3 buncăre + 3 tancuri în siege mode în drum, decît să organizez defensivă aeriană. Și a fost; nu știu unde ai avut probleme.
 
Prima dată am scăpat de viermi, a fost foarte uşor să scap de zburători, 2-shot cu Battlecruiserele.
Cam la fel am făcut şi eu, 3 buncăre sus, 3 jos (pline cu mercenari War Pigs şi Marauderi), câte un tank lângă ele şi alte câte două pe dealu' cu artefactul. Plus Battlecruiserele care patrulează în sus şi-n jos, pe care le-am pus şi să radă viermii. Overwhelm pe la 70%, de două ori. :capu:


Edit: WTF, nu pot juca single-player împotriva AI-ului. Mă rog, nu-s conectat la Bnet, da' nu văd care ar fi legătura.
 
Păi cînd încep să vină în hoarde, dai cu Energy Nova.

E adevărat că e o misiune mai „specială”: a se observa numărul de kills. :goofy:
 

Attachments

  • Screenshot2010-07-31 00_17_43.jpg
    Screenshot2010-07-31 00_17_43.jpg
    540.4 KB · Views: 46
Eu l-am jucat decent pe laptop cu un Radeon 3650 primele 2-3 misiuni. Faci tweaking din calitate si esti ok
 
Mda, succes, bișnițarii rromâni lovesc din nou. Starcraft 2 Collector's edition yea. Preț 500 RON. UE vouă :mad:

Era și la E-mag tot vreo 500 RON ieri.

Blizzard should be notified to be honest.
 
Al meu a fost 430 la Emag in day one. Nu stiu de ce s-ar fi scumpit intre timp ca doar n-au crescut taxele de transport asa mult :biggrin:.
 
Probabil au cumpărat tot ce mai era în retail și acum le vând online cu 70 RON în plus :mda:
 
Ti-a raspuns NOC pe PC Garage. Eram sigur ca o sa precizeze ca nu e permis sa te legi de preturi in comentarii (asta mi-a sarit si mie in ochi prima data cand am citit regulamenul de acolo).

Nu stiu cine e distribuitorul Activision-Blizzard in Romania dar imi e teama ca nu prea are mare influienta Activision-Blizzard asupra lui (cel putin in privinta respectarii pretului recomandat de vanzare). Oricum un mail la Blizzard nu ar strica, macar sa ne lamurim si noi.
 
Zic si eu ca omul: nu se poate lua de pe net? Pe Amazon e 130$. Plus shipping. Si tot nu se apropie de 500Ron. Dupa cateva manevre d'astea poate se prind si resellerii de la noi ca ceva nu e in regula.
 
130$ pe Amazon.com cu tot cu shipping este pentru USA. Pentru EU nu poți lua decât de pe .eu.uk sau .de sau etc de-astea, iar prețul bate în ~400 RON. Nici nu mai dau pe PCGarage, mi-au făcut o silă greu de imaginat, sunt niște bișnițari ordinari. Dar deh, e criză. Sper să le stea în gât acele pachete SC2 CE. Oricum văd că de ieri e "stoc suficient", deci n-au vândut nici unul :biggrin:
 
No, o ajuns și la mine, regular edition, dar nu-i bai. Ce draci e cu toți ăia de pe bnet? Am făcut 2 meciuri de calificare și mi-am loat-o ca măgaru-n pantă. Damn korean-chinese pipăl :goofy:
 
Neo, si eu ma patit-o la fel. Placement matches: 0-5, m-a bagat in Bronze nu-stiu-cat. Jucat vreo 20 de meciuri intre timp, oponentii mult mai OK, scor 11-9, sunt cam pe locul 20 in divizia respectiva. Ma enerveaza totusi o chestie legata de match-up, in sensul ca in loading screen iti scrie ce jucator ar fi favorit si pana acum, doar de vreo 4-5 ori am vazut Teams Even sau sa fiu eu Slightly Favored.
 
Nici nu mi-a dat prin cap să joc cu băeții. :goofy: N-aș face față și nici nu suport stilul „faci 5 SCVs, pe urmă depot, pe urmă încă 3,5 SCVs, pe urmă barracks, pe urmă te atacă ăla cu 4 zergi, pierzi 5 SCVs, mai faci 2, fază la care ar trebui să mai ai 23 de cristale”, bla bla.
 
Back
Top