StarCraft II - Hell, it's about time.

Careva interesat să ne luăm la trântă pe Beta? Nu prea le am, şi SC1 am jucat destul de puţin.
 
Nu bre, de ce zici asta. Abia am reusit si eu sa ma trec de beginneri. Am dat de niste beginneri de te doare capu. Primul n-a facut nici o unitate. Al doilea a spamat marinsi, al treilea si al patrulea au fost foarte nehotarati si abia ultimul mi-a dat-o sa-mi treaca.

Char name: DarphBobo
 
Au dat cu wipe-ul în beta și serverele mai mult pică decât merg. A devenit deja frustrant, mi-am luat de 2 ori drop în timpul unui meci, când dau return to game freezuie... Sux :frown:
 
A aparut. L-a luat cineva? Eu sunt gata sa dau click pe digital purchase, dar stau in cumpana... sa cheltui atatia bani, sa nu... sa iau Collector's Edition? :tongue:
 
Nu, tu nu prea intelegi dilema mea. Eu VREAU sa am jocul asta, pe deasupra vreau sa mai dau niste bani lui Blizzard si sa cumpar Starcraft + Brood War originale (ca un mod intarziat de a spune thank you pentru jocul meu preferat al tuturor timpurilor), dilema mea e daca sa le iau separate sau sa dau banii pe collector's edition, care le include si pe ele. Si dilema 2 e daca sa o fac acum sau nu... dilema 3 e daca vreau sa-mi cheltuiesc toti banii actuali pe asta sau nu :biggrin:.
 
SC 1 = 15 EUR
SC BW = 15 EUR
SC 2 = 59.99 EUR

Prețuri pe bnet, total = 90EUR

În banii ăștia iei Collector's Edition și ai și toate chestiile ălea faine în plus :smile:

My 0.02$.
 
Actually SC + BW = 15EUR, deci total 75, dar tot dracul ala... tot merita diferenta :smile:.
 
Il iei cand se mai ieftineste, eu unul asa planuiesc sa fac, ca 230 RON mi se pare muuult rau pentru un joc... :goofy:
 
Având în vedere exclusivitatea PC and stuff, se va iefteni când o face plopul pere, aka peste vreo 10 ani :biggrin:
 
Bre, io nu-nțeleg ce-i cu tutangeala asta cu 230 RON prea scump pentru un joc. Înseamnă fix 54 EUR, ceea ce în condițiile în care un joc nou pe PC costă ~50EUR nu mi se pare exagerat, SC2 e așteptat de 10 ani totuși :smile:

A, ok, se pot "aduce" jocuri pentru console sau PC din afară la alte prețuri, este vorba de un joc nou, da, poate se va iefteni, dar până la urmă trebuie și developerii să mănânce o pâine. Doi la mână, nu-ți bagă nimeni mâna-n buzunar, trei la mână lumea s-a obișnuit cu câte 5-10 jocuri instalate din care se joacă 5 minute pe zi și trag concluzii. A da 50 EUR pe un joc înseamnă că o să și joci jocul respectiv și încă mult timp etc.

/random babbling

P.S.: aia cu expansions e știută, dar cel mai probabil nu vor costa mai mult de 10-20 EUR.
 
Back
Top