Psy e într-adevăr cel mai chill, păcat că joacă Z.

Și Force e decent.
Day[9] avea un VOD în care explica cum să dai click și să faci boxing. Gtfo!

Dacă îmi arăți un pro care nu dă comenzi cu spam-click, îmi mănînc mausul.
HD n-are treabă cu jocul. El și Husky intră la categoria (parafrazez din Destiny): dacă te oprește poliția și zice „toți sub gold să coboare din mașină”, cobori?
În ultimul timp mi-am cam furat-o, așa că am încercat să-mi îmbunătățesc cîteva chestii specifice, printre care numărul de unități de producție (pînă acum am cam improvizat). Deci am luat pack o' replayz Puma, TvP și TvZ, și am observat așa:
- vs. Z, pe o bază, are 1/1/1 (rax cu reactor, factory cu tech lab), pe două baze are 3/2/1 (2 rax cu reactor și 1 cu tech lab, 2 factory cu tech lab), pe trei baze are 7/2/1 (adaugă 4 barracks fără add-ons - cred că vrea să facă economie la gaz). Dacă deschide hellion/banshee, pune 1/1/1 și adaugă 2/1/0 după expo, dacă face fast expand, pune 1/0/0, și 2/2/1 imediat după. Deci rezultatul e același mereu. Mai face și 4/2/2 pe două baze, dar nu toate au add-ons.
Am mai observat că ia întotdeaua un gas după factory. Deci x/1/x - al doilea gas din main; x/2/x, al doilea gas din natural.
- vs. P, face 3/0/1 pe o bază (1 reactor și 2 tech lab pe rax, reactor pe port), expand into 5/0/1 (2 reactor și 3 tech lab pe rax). Nu are nici un meci pe 3 baze, dar presupun că merge 7/0/1 dacă scoți ghost sau 7/0/2 dacă scoți viking?
Aici nu m-am prins la al doilea gas - presupun că ăla din main e pentru starport, iar ăla din natural pentru upgrade sau ghost?
Sună logic? Sînt un fel de Day[9] sau am înțeles eu greșit?