SSD pe laptop

Mnu, am închis niște chestii și mi-a dat >75% la toate categoriile. Software-ul lor este oribil, dar convenabil :smile:

Placa mea video se apropie de un 1080Ti când este overclockată cum trebuie.
 
Aș vrea să mai iau un SSD de vreo 480-512 GB să-l montez în PC. Să-mi țin pe el joacele și alte de-astea. Să iau tot Sandisk (de care deja am) sau să mă uit la Kingston ori la Adata? Ce știți despre acestea două din urmă? Mă refer la fiabilitate, evident, fiindcă eu n-am prea avut experiențe bune cu Adata, de pildă.
 
Ia Samsung Evo de 1TB, prețurile au scăzut imens și la cum jocurile recent au unele pe la 40-80GB...
 
Aș vrea eu să iau, dar nu mă lasă bugetul. Mai joc frecvent doar 2-3 jocuri. Restul pot sta pe HDD. :biggrin:
 
Last edited:
Ah, nu știu cum sunt prețurile local, pe aici am găsit 480/512 la 100ish și 1TB la 120ish. Acum văd că au scăzut și pe Amazon prețurile la 480/512 pe la 70-80.
 
Cam multicel față de max. maximorum 300 lei pe care i-aș aloca.
 
Strict despre fiabilitate, cei ce mai lucrați în branșă, cum e Adata vs. Kingston?
 
Depinde de model, la ambii producatori... dar mai ales la Adata, unde cele entry au probleme nu doar de fiabilitate, dar si viteza de scriere se degradeaza foarte repede la multe exemplare - nu stiu procente, dar clar mai mari decat la Kingston. Eu ca alternativa la Kingston recomand Western Digital, in special Blue si Black, rezultate foarte bune si consistente in timp.
 
Bună,

Am laptopul ăsta de prin 2014 (cu mai mult RAM, are 16 GB acum):

, i-am pus acum vreun an-doi un SSD de 100 de GB (am scos HDD-ul), dar mă cam chinui cu el, și aș vrea ceva mai mare.

Vi se pare o idee bună:
?

Am nevoie de un SSD undeva între 500 GB - 2 TB, cu buget maxim pe la 700 de lei preț normal, și voi aștepta să scadă acel preț, nu voi cumpăra prea curând după ce iau decizia de cumpărare.

Mulțumesc.
 
Asta am schimbat la laptopul lui taică-meu: de la un ssd Samsung 840 Pro de 100GB la un Samsung Evo 860 de 1TB la vreo 120€. Clonat și expandat cu utilitarul Samsung, totul boboc.
 
Si eu acelasi Evo de 1TB am, la fel zic: "boboc". Promotia la 120€ nu mai este, a fost si am asteteptat sa dea si un joc la pachet insa au marit pretul la 150€ cand au inclus si jocul. Bun si asa, bonusul in cazul meu a fost de vreo 60€.
 
Back
Top