Sports anyone?

Mi-a luat mult sa inteleg ca maturitatea este necesara pentru atletism (in special alergare):
-faci pasi mai mari, deci ai nevoie de mai putini pasi pentru o distanta si chiar daca energia necesara pentru un pas creste, per total iesi mai ieftin;
-maturitatea mentala te ajuta sa te autostimulezi mai bine, sa nu ti se para distantele atat de mari sau timpii atat de prosti, stii mai bine sa te determini sa castigi;
-maturitatea actelor reflexe si a inconstientului e si ea de real folos, iti canalizezi mai bine energia fara sa faci excese.
Concluzia: cat de nasol e sa alergi pe frig :frown:
 
Dupa 2 luni de patinat pe gheata am ajuns la o concluzie clara: Ice Skating RULZ
N-am intalnit nici un sport pana acum care sa aprinda o flacara asa arzatoare in mine, e pur si simplu fantastic si sunt chiar uimit. Pe langa faptul ca imi place la nebunie, in 2 luni am scapat practic de durerile de spate si sunt intr-o forma fizica MULT mai buna. Eu nu sunt unul din cei care dau ture ca oile, eu petrec 90% din timp in centrul patinoarului exersand si incercand scheme. Cand plec de la patinoar cele 2-3 bluze de pe mine + jacka sunt ude, iar eu ma simt de parca as avea un plaman in plus. Pe langa toate astea sentimentul ca sunt chiar BUN la ceva, ca am talent si ca impresionez pe multi cu ceea ce pot face nu are egal. Stiu ca nu sunt modest deloc, dar in o luna jumate am invatat sa patinez mai bine decat 90% din cei pe care-i vad de fiecare data pe patinoar, iar asta imi face ego-ul sa treaca prin acoperis :smile:

Revenind la subiectul acestui topic - sporturile in general - va pun o intrebare (sau doua :smile: ): este vreun sport care sa va dea sentimentele pe care le-am descris mai sus cand il practicati ? Este vreun sport care sa va ridice moralul pana la cer ?
 
Originally posted by SCViper
...
Daca ai fi cazut mai des sigur durerile de spate s-ar fi amplificat.
In Ploiesti, sportul pe gheata e al naibii de scump, prin Bucuresti care e situatia?
 
a) Am vrut sa subliniez latura benefica a sportului. Normal ca daca te lovesti doare si poate mai si amplifici suferinte existente :smile:
b) in general 10 RON intrarea, 10 RON inchirierea patinelor (dar eu am deja), se pot face si abonamente si evident iesi mai ieftin. Exceptia e patinoarul din Moghioros (dr taberei) unde vineri, sambata si duminica e 15 RON intrarea. Mentionez ca am patinat doar in Dr Taberei, Herastrau si Floreasca, cu preferinta clara (dar personala) pentru Herastrau.
 
Eh, eu sunt mai clasic. Fotbalul, pe care il joc saptamanal, cu aceeasi oameni, ma face sa ma simt al naibii de bine. Iar cand imi iese un dribling, un sut, un gol deosebit atunci chiar ca ma poate umple de optimism pentru o saptamana.

De asemenea, tenisul de masa e un sport care ma prinde al naibii de tare, si e singurul sport pe care simt ca as fi putut sa il fac la nivel inalt. Nu a fost sa fie.

Cat despre sah, se pune sau nu?
 
Originally posted by SCViper
Este vreun sport care sa va ridice moralul pana la cer ?
Bridge. După o donă grea licitată/rezolvată elegant şi când mai primeşti şi felicitări de la un jucător de top care a chibiţat. :biggrin:
 
Ok, pe miahi l-am corupt, i-am vandut role, l-am pus la treaba, cine mai vine prin parc, sa facem o reuniune XF de rolleri ? :biggrin:
 
1. Pe unde mergeţi cu rolele?
2. Mai multe despre airsoft? Avem vreo 2 pasionaţi, există un club care închiriază echipament? Ne adunăm vreo 10-15 pentru o partidă?
 
2. ...Exista, dar (deocamdata) nu au de dat decat pistoale. Cand joci in urban (casa) nu se simte diferenta asa rau, dar in padure pistoalele sunt dezavantajate. D-aia trebuie sa te orientezi sa ai arma proprie.

Ei se aduna in fiecare weekend, io si domnu Be mergem sa jucam odata la 2-3 saptamani (mai des la vara probabil). Se aduna cam 6-8 oameni minim, ar fi misto sa ne adunam la o partida mai multi - daca va intereseaza PM, urmariti blogurile etc.

Nu e accesibil oricui, deci nu prea vin baetasi (desi mai scapa cate un kinder), e un sport care te implica fizic si psihic, si dmpdv e f addictive. Singura chestie e sa aveti cateva sute de para sa agatati pe gear si arme, si o duminica libera din cand in cand pentru amatori.
 
AdrianB1: 1) doar în herăstrău, e cel mai apropiat, mai comod şi acolo sunt toţi meseriaşii pe care-i admir :tongue:
 
Back
Top