[Multumesc in avans celor care nu o sa comenteze insistent gusturile si alegerea bicicletei roz cu fundite de mai sus]
Mai... I have to spell it out.
Bicicleta care a atras-o cel mai mult e asta. De la ea pana la orice MTB e cale luuuunga.
[Multumesc in avans celor care nu o sa comenteze insistent gusturile si alegerea bicicletei roz cu fundite de mai sus]
E sistem de 3 viteze in butuc, e ok pe drum drept, cum zice și liubarschi (am avut, nu mai vreau, posibil ca in bucurești să fie ok-ish, dacă dai de urcat e mai nasol). Cablul care se vede e de la schimbătorul de viteze, frâna pe spate e in butuc (sistemul suportă așa ceva), și frâna din față (!) nu există. Se vede că e de fițe, safety last (chestii gen ochi de pisică, far, etc nema), da' cui ii pasă când are coș de nuiele.
Oricum, părerile se pot schimba in 5 minute. Acum vreo lună căuta o colegă tot ceva de genu', ne-a innebunit pe toți cu căutările ei de bicicletă roșie, după câteva zile vine cu una neagră, că aveau și roșie dar nu-știu-ce abțibild nu era in ton cu roșul ăla, așa că n-a mai luat-o.
Ce treabă are prietena cu achiziția mașinii tale? Poți să o plimbi o tură după achiziție, dacă nu îi place oricum nu e pentru eaEu stiu ce meciuri am avut cu prietena in legatura cu alegerea masinii.
...Şi cum calculezi asta? Nu sunt interesat first hand, dar sunt curios cum funcţionează teoretic; mă duc la un doctor şi-i zic "şefu', eu vreau aerobic, calculează-mi şi mie capacitatea maximă a ritmului cardiac (???) te rog!", şi doctorul bagă input-ul şi calculatorul îi scuipă o valoare, sau cum?Mai corect, ca să faci sport aerobic trebuie să faci între 20 şi 60 de minute de exerciţiu fizic care să-ţi ţină ritmul cardiac între 70-85% din capacitatea maximă.
Potrivit sau nu tot lasa o gramada de nelamuriri pentru mine, nelamuriri exprimate si in postul anterior. Ba mai mult, creaza altele.Neo said:Comentariul de mai jos mi se pare foarte potrivit, pentru ca pana la urma vrea sa se miste, sa faca sport, etc, nu sa-si rupa gatul la prima curba sau sa dea peste ea vreo masina pentru ca n-a putut sa franeze.
Conteaza daca te trezesti singur sau nu?!De exemplu, contează şi care e pulsul minim al inimii, măsurat dimineaţa când te trezeşti singur şi încă nu te-ai dat jos din pat;
Conteaza daca te trezesti singur sau nu?!