Software pt. telefoane

Parca vad o convorbire la telefon dupa ce-ti pui PAMP pe el:

- Ma auzi sacadat draga? Of of. Iar MySQL-ul mi-a dus telefonul in 100%. Stai sa omor procesul ala ... E mai bine acu?
 
Nu mă impresionează cu nimic. DOSBox este un program foarte simplu pentru ca DOS este foarte simplu, ergo DOSBox este foarte ușor de portat pe Symbian. O dată ce ai DOS, e trivial să ai și shell-urile astea Windows pe 16 bit.

M-ar impresiona însă un emulator pentru o arhitectură mai serioasă, de exemplu un emulator de VAX care ruleaza OpenVMS pe mobil, sau un emulator de PDP-11 care ruleaza un UNIX oarecare :biggrin:. Aia mi-ar place să am :goofy:.
 
Şi întrebarea de 100 de acadele: de ce? What's the point? Proof of concept, sau e şi ceva utilitate care-mi scapă?
 
Tu chiar nu vezi utilitatea?! Gandeste-te la cate programe au fost scrise pentru DOS (de Win9x nu mai zic) si cate pentru Symbian.
 
La telefoanele astea, cu Dos, Windows, SQL, PHP, P2P, Unix si ce-o mai fi, poti sa vorbesti si sa dai SMS-uri? Ca parca asta era utilitatea de baza a unui astfel de dispozitiv... :goofy:
 
Nu poti vorbi, insa poti face clipuri si le urci pe u2b, nu trimiti sms-uri, ca e metoda invechita, trimiti mailuri, d'oh. :biggrin:
 
Unde-i Marius de alta data care se bucura de Ericsson R320, simplut, eficient, etc? :biggrin: Acum daca nu ruleaza server de PHP, Windows 3.1 si altele nu mai e adevarat :smile:.
 
Back
Top