Software pt. telefoane

sabertooth

Membru Senior
Parca vad o convorbire la telefon dupa ce-ti pui PAMP pe el:

- Ma auzi sacadat draga? Of of. Iar MySQL-ul mi-a dus telefonul in 100%. Stai sa omor procesul ala ... E mai bine acu?
 

_~_

Membru
Nu mă impresionează cu nimic. DOSBox este un program foarte simplu pentru ca DOS este foarte simplu, ergo DOSBox este foarte ușor de portat pe Symbian. O dată ce ai DOS, e trivial să ai și shell-urile astea Windows pe 16 bit.

M-ar impresiona însă un emulator pentru o arhitectură mai serioasă, de exemplu un emulator de VAX care ruleaza OpenVMS pe mobil, sau un emulator de PDP-11 care ruleaza un UNIX oarecare :biggrin:. Aia mi-ar place să am :goofy:.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Şi întrebarea de 100 de acadele: de ce? What's the point? Proof of concept, sau e şi ceva utilitate care-mi scapă?
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Tu chiar nu vezi utilitatea?! Gandeste-te la cate programe au fost scrise pentru DOS (de Win9x nu mai zic) si cate pentru Symbian.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
La telefoanele astea, cu Dos, Windows, SQL, PHP, P2P, Unix si ce-o mai fi, poti sa vorbesti si sa dai SMS-uri? Ca parca asta era utilitatea de baza a unui astfel de dispozitiv... :goofy:
 

Jaffar

Wizard
Nu poti vorbi, insa poti face clipuri si le urci pe u2b, nu trimiti sms-uri, ca e metoda invechita, trimiti mailuri, d'oh. :biggrin:
 

bausto

The year of grace, 2007
Unde-i Marius de alta data care se bucura de Ericsson R320, simplut, eficient, etc? :biggrin: Acum daca nu ruleaza server de PHP, Windows 3.1 si altele nu mai e adevarat :smile:.
 
Top