Software back-up - clonare?

Neo

The Good Doctor
Ultimele mele achiziții au fost una bucată Star Wars Episode I Racer și una bucată Need for Speed Porsche 2000 de pe Amazon. SW Racer este într-o stare foarte bună - practic pachetul a fost nou, țiplat, dar Porsche-le a fost oleacă abuzat (Like New, my ass). Prin urmare, trebuie să purced la clonarea discului - mi se pare că are protecție safe disc, nu sunt sigur. Blindwrite a mers foarte bine cu SW Racer, dar la Porsche a dat chix.

Sugestii?

Logic, copierea se face doar pentru uz propriu, nu mă apuc să vând/dau copii ale jocurilor.

Mulțumesc.
 
Alcohol l-am folosit și-i bun tare, nu știam că-i updated la zi.

Mulțumesc!
 
Şi cumperi un program de 40€ ca să poţi folosi un joc vechi cumpărat cu 2€? :smile:
 
Nu, jocul l-a cumparat iar programul de clonare il pirateaza :lol:

Serios acum, poate mai cumpara jocuri si le cloneaza pe toate, cine mai are incredere azi in unitatile optice si mediile de stocare respective? Daca iei un joc mai vechi il iei pentru ca vrei sa il pastrezi, nu sa il joci pe loc si sa il arunci, iar pe termen lung mediile optice sunt moarte, foarte moarte, extrem de moarte.
 
Exact, am o groază de jocuri pe suport fizic pe care nu aș vrea să le stresez prea mult.

Iar SW Racer și Porsche au fost 10 lire bucata, don't remind me -.-\
 
Pai in cazul asta nu-ti trebuie decat Daemon Tools. Joci cu imaginile si tii originalele doar in caz ca te intreaba cineva despre licente.
 
La cât costă acum GB de HDD, prefer să nu. Am suficiente blanks DVDuri și BR (care BR sunt culmea fix cât erau înainte de scumpirile astea absurde HDDurile ca preț/GB). Practic o să pun de-un cake de discuri strict pentru joacă, cu originalele în cutii și backup pe HDD-ul de backup, totul comprimat și arhivat. Long live Acronis :biggrin:
 
Back
Top