Site-uri mijto

http://www.meebo.com
slogan.png
 
Turning the Pages™ - o secţiune interactivă cât se poate de interesantă oferită de British Library, unde pot fi văzute "bijuterii" precum caietul cu schiţele lui da Vinci, însemnări ale lui Blake sau jurnalul muzical al lui Mozart.

Pentru vizualizarea optimă a conţinutului este necesară instalarea unui plugin Shockwave.
 
Hotel Fox - site-ul de prezentare a hotelului cumpărat şi renovat de Volkswagen cu ocazia lansării Volkswagen Fox 21.

Fiecare dintre cele 61 de camere are un aspect unic inedit, la design contribuind un număr total de 21 de artişti cu stiluri care de care mai interesante. :smile:
 
Wild guess înainte să dau click pe „secţiunea mea preferată”: cea cu ştirile? :biggrin:

3 secs later edit: Obviously. :smile:
 
Azi am dat peste un site extraordinar! www.damninteresting.com
Va dau link-uri la cateva articole socante gasite pe el. Majoritatea articolelor de pe site sunt documentate si pe wikipedia.

Motor termic in 6 timpi cu racire interna:
http://www.damninteresting.com/?p=467

In anii '60 se studia propulsia atomica pentru a ridica pe orbita o nava spatiala de pana la 8,000,000 tone (!) cea mai mica versiune avand 4,000 t. Ridicatul pana pe orbita ar costa 70 centi/kg si nava ar putea fi construita cu materiale existente azi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Orion_(nuclear_propulsion)
http://www.damninteresting.com/?p=679

Burkhard Heim - fizicianul care a propus o metoda de control a gravitatiei. Folosind-o ca propulsie, o misiune pe Marte ar dura 336 ore. Majoritatea fizicienilor de azi nu inteleg teoria.
http://www.damninteresting.com/?p=337
http://en.wikipedia.org/wiki/Burkhard_Heim
 
http://www.eccentris.com/ecce.htm - site perfect barbatesc. muzica si arta fotografica, avand femeia in obiectiv, in toata splendoarea ei. preferatul meu. atentie, e flash, se incarca greu. se navigheaza prin cubuletele din dreapta.
http://www.asa100.com/ - din nou muzica si fotografie. tot flash. tema generala - Asia.
http://www.kleptography.com/angles-curl0291.htm - alt site de fotografie, fara muzica si fara tema. e destul de bogat in poze, navigarea e mai neintuitiva.
http://www.brunobisang.com/ - tot fotografie, mai multe teme.
http://www.miniature-earth.com/ - o viziune interesanta asupra lumii reduse la doar 100 de locuitori. nu stiu cat de mult respecta proportiile, siteul incearca sa arate cat de norocosi suntem pentru viata "normala/obisnuita" pe care o avem. creepy si dragut in acelasi timp.
 
Last edited:
:confused:
You cannot enter thebar.com
Unfortunately, at this time, access to thebar.com is restricted to U.S. residents of legal drinking age

Deci pentru cei non-US accesul e restrictionat, sau pui date aiurea. Ma intreb ce cauta in lista tari din Islam unde alcoolul e interzis la orice varsta.
 
Back
Top