Site-uri mijto

Un site deosebit, pe care chiar intru aproape zi de zi. Creaţiile tipilor sînt remarcabile.
Link.

Şi încă un link. M-a impresionat Alba-Iulia. Seara e superbă imaginea!
 
Last edited:
Casete. Din păcate nu am găsit celebrele casete Goldstar cu miros de "lalele" care mi-au marcat tragic copilăria. Să nu-mi spuneţi că nu ştiţi despre ce vorbesc :frown:
 
Last edited:
Originally posted by Pache
Din păcate nu am găsit celebrele casete Goldstar cu miros de "lalele" care mi-au marcat tragic copilăria. Să nu-mi spuneţi că nu ştiţi despre ce vorbesc :frown:
OK, nu iti spun. :goofy:
 
Existau pe vremea mea nişte casete Goldstar, care aveau o parte textilă sub carcasa de plastic care emana un miros frumos. Partea textilă era imprimată cu un desen reprezentând lalele galbene, deci mirosul era de lalele galbene.
 
Nici eu nu mai zin minte casetele frumos mirositoare GoldStar, desi cred ca am vazut cam 50% din alea de pe pagina aia.
Cam in ce an au fost prin comert ?
 
www.animax.ro - magazin, din păcate nu online (dar e cam greu să-ţi aducă curierul un Saint Bernard), de unde puteţi cumpăra lighioane sau mâncare/accesorii pentru lighioana pe care o aveţi deja. Cum e principalul loc de aprovizionare pentru javră, am căutat dacă respectivii au site şi ceea ce am descoperit chiar mi-a plăcut. :smile:
 
Last edited by a moderator:
Boot screens for XP. Dacă v-aţi plictisit de cel default. Link.
Şi unul pentru posesorii de ATI.
 

Attachments

  • ruby.jpg
    ruby.jpg
    16.5 KB · Views: 1,018
www.pulau.cx :biggrin:

Nu vă consumaţi banda, e puţin probabil să vă intereseze site-ul Christmas Island Internet Administration. Am postat că mi-a plăcut URL-ul :biggrin:
 
Back
Top