Site-uri mijto

Idle Thumbs - nu ştiu cum de nu l-am menţionat până acum aici. Este un site despre jocuri şi industria mânată de ele. Este site-ul pe care am găsit cel mai distractiv şi relevant review pentru Doom 3. De asemenea, de observat modul în care sunt implementate comentariile (subiecte deshise automat într-un forum vBulletin). Enjoy.
 
Book Crossing - Un fel de bibliotecă globală, publică, gratuită (sau cum mai vreţi voi să o caracterizaţi). Oricum o idee care nu cred că ar prinde în RRomânia mai ales că preţul unei cărţi decente porneşte de la 100 de mii.
 
Originally posted by Pache
... în RRomânia mai ales că preţul unei cărţi decente porneşte de la 100 de mii.

Dar, in curand, ar putea sa scada preturile avand in vedere intentia noului Guvern de a reduce TVA-ul la carti:smile:
 
Google a terminat lucrul la Zeitgeist*-ul pe întregul an. Puteţi vedea cele mai căutate cuvinte cheie şi cele mai importante evenimente ale anului 2004, împărţite pe luni, în flash-ul de aici.




*zeit·geist | Pronunciation: 'tsIt-"gIst, 'zIt | Function: noun | Etymology: German, from Zeit (time) + Geist (spirit) | Date: 1884 | Meaning: the general intellectual, moral, and cultural climate of an era
By permission from Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary.
 
Dacă tot vorbim de convertoare valutare, ză convertor, ca să zic aşa este acesta. Atenţie, funcţionează în timp real. Adică două clickuri la 10 minute distanţă => 2 valori diferite.
 
Câteva situri foarte interesante din punct de vedere al conţinutului (desigur, aceasta este o părere personală, şi nu cer nimănui să mi-o împărtăşească):
  • Naşpa rău - câteva eseuri / articole / pamflete sau cum vreţi voi să le numiţi scrise cu un foarte acut simţ al cinismului, şi mai ales al realităţii; lasă de dorit din punct de vedere estetic, dar foloseşte (corect, din câte mi-am dat eu seama) diacriticele româneşti;
  • Gigel.ro - asemănător sitului menţionat mai sus, dar mai dur din punct de vedere al limbajlui, şi nu atât de critic;
  • Slashdot - îl vizitez de câteva ori pe zi, şi este printre primele situri pe care le accesez când ajung (de obicei, dimineaţa :rolleyes: ) la serviciu; pentru cei care vor să fie la curent cu ştirile din domeniul TI&C.
Mai multe, data viitoare, acum trebuie să plec acasă. Navigare plăcută, fără incidente (prietenii ştiu de ce :smile:)!
 
- www.bvb.ro (Site-ul Bursei de Valori Bucuresti) fiind in domeniu, acesta e site-ul cel mai des frecventat (aici urmaresc tranzactionarea online)
- www.keepitreal.dap.ro (pentru ca ii fac cel putin un upgrade pe zi, asa ca-l am in atentie tot timpul)
- www.gazete.ro (de aici citesc presa dimineaţa, pt ca are link-uri catre toate ziarele importante de la noi si nu numai)
 
E misto din punctul meu de vede :wink: Trebuia sa ma gandesc ca nu ti se pare tie interesant? :tongue:
 
www.blackviper.com - lasand la o parte modul de expunere, precum si anumite pareri cu care eu nu is de acord, site-ul respectiv este o sursa utila de informatii in ceea ce priveste windows-ul. Sincer, de acolo ma inspir cand am de instalat un wingoze or smth si proprietarul imi cere sa-i fac masinaria sa mearga la fel de bine ca a mea :biggrin:
 
Pentru pasionatii de masini...

Hot Rod, una din cele mai tari firme de tuning din lume. Probabil o discutie pe aceasta tema ar merita un thread dedicat dar nu stiu daca sunt destui amatori (adica profesionisti) pe un forum de hardware.
De exemplu o masina cu un look banal poate avea 1200 cai putere sub capota: Glenn Grozich's '62 Chicayne. La sfarsitul articolului aflati ca meseriasul care se ocupa de computerul de bord la masinile lor are un *biet* Corvette cu... 1400 de cai putere!!!
... si DA, masinile respective sunt inmatriculate si pot umbla libere pe autostrazile americane...

P.S. Cand te gandesti de cati ani se chinuie Bugatti sa lanseze Veyron-ul ala cu 1001 cai putere... :rolleyes:
 
Back
Top