Sistem de buget gaming cu consum de pana in 150W maxim 200W

Am vazut si Dell si HP crapate chiar din seriile bune, dar destul de rar, poate comparabil cu un desktop. Multe laptopuri crapware au tot soiul de componente ciudate, gen placi de retea Atheros (crappy firmware/drivers), cititoare de carduri SD Texas Instruments (drivers), sunet etc. de iti vine sa o iei la fuga din cauza problemelor, dar cel putin Dell si HP din seriile de business au suport mult mai bun la driveri.
 
Lasă că Atheros are și Alienware :smile: Era vorba despre răcire în principal, de-aia apar problemele serioase la laptop. Nu s-a întrebat nimeni de ce m11xR2 are 2kg și M18x are 6.3kg? Nu mai spun că din vreo 15 laptopuri unul singur avea pastă termoconductoare bună și corect aplicată (m11x).

Mai am un Thinkpad entry în familie, are o răcire de zici că-i 5x86. Bine, este AMD, dar tot se încinge de numa.
 
S-a mai gandit amicul la sistem si a ajuns la concluzia ca de banii dati pe componente noi e mai rentabil sa isi ia mai multe panouri solare/sa isi antreneze corpul mai mult pt pedalat / sa cumpere mai multe roti cu hamsteri / sa ajute prietenii lui la slabit castigand si energie electrica cu aceasta ocazie. O sa faca gaming de buget pe ce are acum, un AMD X2 5000+ cu 65W TDP +un ATI 5670 racit pasiv. Va multumeste tuturor pentru ajutor.
 
Back
Top