Orice HDD cu WinAAM e cuminte ca un cățeluș mut
LOL. Deci: pur si simplu am demontat fetele laterale ale carcasei ca sa am am acces la harduri si le-am pus in pat. Evident, pisica era curioasa ce sunt alea, s-a culcat pe ele si le-a deformat .Gravitația nu afectează pisica ta, sau cum adică a trecut peste fețele laterale ale carcasei?! Eeeeeeviiiiiiiil...
Nu e grasa, are ~5 kg. Doar ca tabla carcasei e foarte subtire, as zice ca are 0.2mm grosime.Te-ai gandit ca ar fi bine sa pui pisica putin la cura?
Tru, însă n-am chef nici să stau după el până mâine.Orice HDD cu WinAAM e cuminte ca un cățeluș mut
Bani aruncaţi.S-a facut liniste dupa ce am luat 2 bucati de Scythe HDD Stabilizer.
Aşa ţineam eu HDD-urile mai demult, da' acum e mai complicat, pt. că habar n-am unde să caut elastice în Cluj prin zona mea. Şi mă rog, F3-ul meu face ca trenu' în seek, e prins în tăviţa pt. HDD-uri pe picioare de silicon, pusă pe DVD-RW.Eh... HDD asta ma stresa si in idle, si carcasa e totusi un LianLi, nu-i orice tabla de conserva. Asa ca l-am legat Si sta asa de mai bine de un an, il mai verific din cand in cand, si pana acu totul e ok, elasticul ala inca nu da semne de oboseala.
Doar ca tabla carcasei e foarte subtire, as zice ca are 0.2mm grosime.
Staniol?Cea mai subtire tabla de la cea mai ieftina carcasa Delux are 0.6 mm deci nu pot decat sa te felicit pentru alegerea deosebita.
Mersi.Cea mai subtire tabla de la cea mai ieftina carcasa Delux are 0.6 mm deci nu pot decat sa te felicit pentru alegerea deosebita.
Tru, însă n-am chef nici să stau după el până mâine.
Aşa ţineam eu HDD-urile mai demult, da' acum e mai complicat, pt. că habar n-am unde să caut elastice în Cluj prin zona mea. Şi mă rog, F3-ul meu face ca trenu' în seek, e prins în tăviţa pt. HDD-uri pe picioare de silicon, pusă pe DVD-RW.