Orice HDD cu WinAAM e cuminte ca un cățeluș mut![]()
LOL. Deci: pur si simplu am demontat fetele laterale ale carcasei ca sa am am acces la harduri si le-am pus in pat. Evident, pisica era curioasa ce sunt alea, s-a culcat pe ele si le-a deformatGravitația nu afectează pisica ta, sau cum adică a trecut peste fețele laterale ale carcasei?!
Eeeeeeviiiiiiiil...
Nu e grasa, are ~5 kg. Doar ca tabla carcasei e foarte subtire, as zice ca are 0.2mm grosime.Te-ai gandit ca ar fi bine sa pui pisica putin la cura?
Tru, însă n-am chef nici să stau după el până mâine.Orice HDD cu WinAAM e cuminte ca un cățeluș mut![]()
Bani aruncaţi.S-a facut liniste dupa ce am luat 2 bucati de Scythe HDD Stabilizer.
Aşa ţineam eu HDD-urile mai demult, da' acum e mai complicat, pt. că habar n-am unde să caut elastice în Cluj prin zona mea.Eh... HDD asta ma stresa si in idle, si carcasa e totusi un LianLi, nu-i orice tabla de conserva. Asa ca l-am legatSi sta asa de mai bine de un an, il mai verific din cand in cand, si pana acu totul e ok, elasticul ala inca nu da semne de oboseala.
Doar ca tabla carcasei e foarte subtire, as zice ca are 0.2mm grosime.![]()
Staniol?Cea mai subtire tabla de la cea mai ieftina carcasa Delux are 0.6 mm deci nu pot decat sa te felicit pentru alegerea deosebita.![]()
Mersi.Cea mai subtire tabla de la cea mai ieftina carcasa Delux are 0.6 mm deci nu pot decat sa te felicit pentru alegerea deosebita.![]()
Tru, însă n-am chef nici să stau după el până mâine.![]()
Aşa ţineam eu HDD-urile mai demult, da' acum e mai complicat, pt. că habar n-am unde să caut elastice în Cluj prin zona mea. Şi mă rog, F3-ul meu face ca trenu' în seek, e prins în tăviţa pt. HDD-uri pe picioare de silicon, pusă pe DVD-RW.