Sfaturi pentru cumpărare laptop - buget 1.500 lei (2014)

wirespot

Membru Senior
(Da, am copiat titlul topicului lui maxu din 2013). Bugetul este cum spuneam 1500 (maxim 1600, preferabil nu). Va fi folosit pentru chestii uşurele (browsing, skype, prezentări, youtube), clar nu jocuri şi nimic solicitant.

Ca idee, va înlocui un Dell Latitude D530 (15", 1024x768, 2x2GHz, 1GB RAM) deci bănuiesc că orice aş alege va fi oricum un upgrade simţitor. D530 se vrea înlocuit pentru că s-a belit bateria şi cele de schimb sunt rare/scumpe/proaste.

Am aplicat următoarele criterii: ecran de 15-16" (optim ca dimensiuni, dar am văzut că oricum în zona asta de preţ nu pup altceva decât 15" şi 1366x768), <= 2,5kg. Camera web este (very) nice to have. N-am găsit cu 8 celule în acest preţ, deşi ar fi fost frumos. Nu mă interesează HDD-ul pentru că i-am cumpărat recent un SSD celui existent (dar ar conta dacă la cel nou e user replaceable HDD-ul).

Achiziţia de la eMag că am un voucher de reducere la ei.

Mi-a dat această listă restrânsă. Habar nu am ce să aleg dintre ele.

Apreciez orice ajutor ca să aleg între ele, la fel şi recomandări de alte modele.
 
Din toata gramada aia as ramane la HP (desi nu sunt deloc un fan al marcii) pentru procesor si design. Lenovo B590 am mai cumparat, configuratia si pretul sunt ok, dar plasticul din care e facut e oribil.
 
Mulţumesc, am luat un HP 250. Probabil o să revin cu nişte impresii (n-o să-l folosesc eu dar eu îl configurez, eu o să încerc să-i schimb HDD->SSD etc.)
 
Back
Top