Sfaturi medicale

Cel mai simplu si sigur iti poti rezolva problema in Photoshop. :tongue:

Epic win :biggrin:

Sunt 100% sigur ca un neprofesionist, care manuieste substante chimice corozive, pe care si le baga in gura, folosind gutiere marime universala este expus riscurilor amintite mai sus. :tongue:

My friend, we write on a mostly retard-free forum, I'm sure some of our forumists might survive a bleaching :biggrin:.
Besides, kiturile de albit pentru acasa sunt mult mai slabe decat cele pentru cabinet, nu parlesc gingiile asa usor.

Edit: uite produs de albire care din cate inteleg eu e aproape idiot-proof. Spun aproape, pentru ca am citit pe Fark despre un idiot care si-a pus stripul pe ochi si nu accidental. Da, ati citit bine, pe ochi.
 
Crest Whitestrips am cumpărat eu pentru cineva, se poate folosi în siguranță acasă, dar am înțeles că sunt slăbuțe și trebuie să faci tratament mai multe zile, nu unul singur. Nu știu care sunt rezultatele, persoana respectivă după ce a mai studiat problema a renunțat, era un moft cosmetic și nu o necesitate (avea dinții destul de albi, îi voia doar albi ca în filme).
 
Albirea e de multe ori un moft cosmetic, sunt destul de putini care chiar au nevoie...
 
Cel mai simplu si sigur iti poti rezolva problema in Photoshop. :tongue:

Nu mai râde, că io mi-am scos cearcănele în fotoșop. 56 de ore de nesomn și să-mi facă poză de legitimație vreun cretin care în viața lui n-a auzit de healing brush? :biggrin:
 
Intrebare: cum arata output-ul unei investigatii CT / RMN? Adica in ce format se salveaza pe hdd/cd ce se vede acolo? Poate fi vizualizat rezultatul pe un PC obisnuit sau iti trebuie un soft special (care iti permite sa te plimbi printre matze cu mouse-ul, ca in Wolfenstein prin castel)?
 
Imaginile originale sunt intr-un format particular pe care nu stiu sa-l numesc acum, dar pot fi exportate ca imagini normale (.jpg, etc.).
 
Se cheama DICOM. De regula fiecare producator de MRI produce si un viewer ce este ars automat pe CD ul ce contine imaginile, insa formatul compresat jpg.jpeg e doar orientativ si abolut inutil in cazul in care ai nevoie sa masori volume de ex.
 
Aham. :beer: Hai ca incep sa ma documentez. Merg pe wiki. :smile:

LE: La o prima cautare am gasit ASTA.

LLE: Si tone de fisiere sample AICI.

Hai ca am lamurit problema.
 
Care ştie şi recomandă un medic dermatolog BUN?
Adică nu careva care zice "dă cu săpun că-ţi trece" şi costă 100 RON consultaţia.
 
Toți dermatologii te ung cu alifii, nuj ce pretenții ai :tongue: O mică și selectă parte a lor au auzit și de bisturiu :biggrin:
 
Păi atunci să recomande o alifie, ffs. Nu "dă cu săpun" :smile:
Mersi pentru sugestiile din conversaţie, facem rezervare.
 
Erm, daca tot suntem la capitolul asta caut si eu un dermatolog bun, pentru scos niste alunite. Recomandari? :smile:
 
Clinica dr. Bratu, lângă Eurohotel în complexul studențesc din Timișoara. Cică e cel mai bun chirurg estetician din țară. Dacă e de scos. Dar întâi dă o raită prin București, e un institut care îți urmărește alunițele în timp (le fotografiază și analizează evoluția) și care îți poate spune pe loc dacă o aluniță e suspectă sau nu.
 
Ce fac cand simt des ca am nevoie de mai mult aer. Sunt perioade in care ma ia si altele in care ma lasa. Ce fac cand visez repetat ca ma inec si ma trezesc pentru ca nu mai inspir aer si ma sufoc?
 
Poate fi o problemă cardiacă dacă se întâmplă după efort sau după masă. Meri și tu la o revizie de 10.000km la un medic bun.

Cu visatul poate fi apnee în somn, ceea ce de obicei apare la fumători. Dar cum nu fumezi... din nou, meri la medic.
 
Ne, problemele de genul imi apar constant pe durata unei zile, indiferent ca am stat pe scaun si butonat, sau alergat pe culoare. De fumat nu o fac decat pasiv.
Sentimentul initial este acela ca nu imi umplu plamanii cu aer, ca atunci cand stai intr-un bazin cu apa si presiunea apei iti provoaca un mic disconfort. Efectul urmator este necesitatea de a inspira aer pana nu mai poti de parca te pregatesti sa tragi un oftat de zile mari.

Mai cunosc persoane care simt ca nu inspira suficient aer, doua din ele au cedat psihic si au avut nevoie de calmante si cel putin una din cele doua sta foarte bine la teste de inima, plamani, etc. si nu mai este nici fumatoare de peste 5 ani (i s-a presupus astfel ca are o problema cu "capul" la propriu sau la figurat).
 
Back
Top