Sfat cumparare usa metalica pentru apartament

La intrare am usa de lemn, destul de masiva (in comparatie cu unele usi de tabla), cilindru chinezesc de cea mai buna calitate.:smile: La ferestre am gratii din metal, facute cu manuta mea (inclusiv sagetutele:love: - vezi poza). Un flex le rezolva in 10 secunde.
In casa am pisica in calduri, afara 2 caini-lupi. Zona, dupa cum se vede, e pustie. Dorm linistit.:biggrin:

In Buc stau cu chirie, deci am doar ce are si burebista. Haine, mancare, laptop. Dorm linistit.


burebista said:
Intreb si io ca proasta voi nu va tineti banii la banca?
Noi nu credem in banci.:smile:
 

Attachments

  • asd.jpg
    asd.jpg
    249.7 KB · Views: 185
Mai tu esti asa pesimist de la natura? :biggrin:

Se numeste experienta de viata. Se vede ca n-ai avut de-a face cu asa ceva (spargeri in imediata ta apropiere) pana acum. Eu am avut. Chiar doua la mine pe scara, inca una la parinti in bloc si inca un caz la un amic care sta vis-a-vis de mine. Si zona nu e una ferentarizata, ask Neo. :smile:
 
Oare in ce masura functioneaza un doberman dresat sa sara la gat? :biggrin: Ca mie imi plac cainii iar asta micu' de-l am acum e cam batranel, poate in cativa ani iau alta specie cu alt scop...
 
Functioneaza pana cand ti-l otraveste cineva.:mda:

In alta ordine de idei, o arma nu strica la casa omului.:biggrin:
 
Se vede ca n-ai avut de-a face cu asa ceva (spargeri in imediata ta apropiere) pana acum.
Nope, se pare ca la noi in Moldova pina si hotii sunt lenesi. :biggrin:

Sincer nu te contrazic si sunt absolut sigur ca ai dreptate dar eu unul o iau ca si cu sansa de a-mi cadea un meteorit in cap. Se poate intimpla dar probabilitatea de a ma nimeri pe mine e mica. Si oricum daca chiar vrea unu' sa-ti intre in casa iti intra si daca-ti zidesti usa de la intrare. :smile:
 
Io am exemplu cu un hobo aurolac ce a reușit să intre în bloc și să se târască, așa drogat, până la ultimul etaj (4). Acolo a început să cânte și să vorbească singur, era în lumea lui, gălăgie cât încape duminica după-masă, pe lângă că puțea tot și făcuse pe el pentru a n-a oară. N-a mișcat nimeni, doar un proprietar (timișorean) s-a dus la ăla și i-a zis să tacă, și când a văzut că n-are cu cine l-a luat de guler și l-a scos afară din bloc. Dup-aia au scos nasul afară toți, că stătuseră pe vizor și văzuseră toată scena, că „ce bine ați făcut că l-ați scos”, la care omul s-a enervat „da' voi ce puii mei n-ați ieșit să faceți ceva?” Lași până-n măduva oaselor, bine că-i sparge la vecinu' casa și nu mie.
Ăă, scuze, o să zici că îs rău, da' tu nu faci parte din mulţimea aia de vecini laşi? :smile: Nu da în mine, doar întrebam...
 
Hai sa nu indemnam lumea sa-si faca singura dreptate. Exista politie (locala, nu 112), chiar vine cand ii chemi. D'aia platim impozite la stat. Problema e ca exista vecini nesimtiti, care nici macar un numar fara taxa nu apeleaza la nevoie.
 
War, nu... La proprietarul timișorean m-am mutat eu în chirie la câteva zile după faza asta, și doar îmi povestea cu ce vecini o să am de-a face. :smile:
 
Functioneaza pana cand ti-l otraveste cineva.:mda:
Ti-l otraveste daca esti cretin si nu l-ai invatat sa nu se atinga de mancarea data de altii. :frown: Pana si cainele meu ala mic si amarat sta si saliveaza in fata unei fripturi suculente daca nu i-am dat-o eu cu mainile mele sau altcineva din familie... ma rog, nu stiu daca ar rezista si la ficat de porc dar poate infractorul nu stie acest detaliu. :biggrin:
 
@Cosmin_C: foarte tare faza cu ala care sta / palpeaza / scrie zece minute si reconstituie cheia aia tip seif (cu dubla barbie). Omul e un artist. Dar se pare ca daca ai muschi treaba se rezolva de zece ori mai simplu decat daca ai creier. :biggrin:
 
Cel din filmul meu este un lacatus care-l chemi sa te ajute daca ti-ai pierdut cheia, ala din filmul tau e pur si simplu un spargator profesionist. :biggrin:
 
Ba nu stiu, eu ma pun in pielea fiecaruia; daca-i lacatus si distruge usa o sa fie injurat de client, daca-i spargator nu cred ca-i pasa prea mult de ce o sa zica proprietarul. :biggrin:
 
Back
Top