Noi nu credem in banci.burebista said:Intreb si io ca proasta voi nu va tineti banii la banca?
Mai tu esti asa pesimist de la natura?
e al doilea cel mai greu lucru după canapea și frigider din casă
Nope, se pare ca la noi in Moldova pina si hotii sunt lenesi.Se vede ca n-ai avut de-a face cu asa ceva (spargeri in imediata ta apropiere) pana acum.
Ăă, scuze, o să zici că îs rău, da' tu nu faci parte din mulţimea aia de vecini laşi? Nu da în mine, doar întrebam...Io am exemplu cu un hobo aurolac ce a reușit să intre în bloc și să se târască, așa drogat, până la ultimul etaj (4). Acolo a început să cânte și să vorbească singur, era în lumea lui, gălăgie cât încape duminica după-masă, pe lângă că puțea tot și făcuse pe el pentru a n-a oară. N-a mișcat nimeni, doar un proprietar (timișorean) s-a dus la ăla și i-a zis să tacă, și când a văzut că n-are cu cine l-a luat de guler și l-a scos afară din bloc. Dup-aia au scos nasul afară toți, că stătuseră pe vizor și văzuseră toată scena, că „ce bine ați făcut că l-ați scos”, la care omul s-a enervat „da' voi ce puii mei n-ați ieșit să faceți ceva?” Lași până-n măduva oaselor, bine că-i sparge la vecinu' casa și nu mie.
Ti-l otraveste daca esti cretin si nu l-ai invatat sa nu se atinga de mancarea data de altii. Pana si cainele meu ala mic si amarat sta si saliveaza in fata unei fripturi suculente daca nu i-am dat-o eu cu mainile mele sau altcineva din familie... ma rog, nu stiu daca ar rezista si la ficat de porc dar poate infractorul nu stie acest detaliu.Functioneaza pana cand ti-l otraveste cineva.