Service București

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Salut,

Am două UPS-uri cu probleme.

Produsul este acesta:
UPS V-Mark 650VP - PC Garage : https://www.pcgarage.ro/ups/v-mark/650vp/

Problema - unul din ele nu pornește, aici mă aștept să fie o problemă ceva mai mare.
Celălalt face niște sunete ciudate, mă aștept ca sistemul de ventilație să atingă niște lucruri.

Aș vrea să merg cu ele în service. Chestia e că fără nicio promoție costă 250 de lei, și dacă aștept un pic, îl găsesc probabil pe la 200 de lei, cât am și dat pe ele acum ceva ani.

În condițiile astea, prețurile oferite de Depanero, doar diagnostic 70 de lei și prețurile pentru reparații încep de la 150 de lei sunt prea mari.

Am întrebat la Vexio, mi-au spus că nu repară UPS-uri.

M-ar interesa un service la care să duc măcar modelul cu sunete ciudate și să mă coste până în 200 de lei reparația. Iar celălalt probabil e de casat, că soluție nu văd pentru el.

Idei?

Mersi.
 
Dacă nu mai sunt în garanție, le poți desface pentru ca să inversezi acumulatorii între ei. Măcar așa afli dacă nu cumva problemele la UPS-ul care nu pornește sunt cauzate de un acumulator mort.

Un acumulator de rezervă de 12V 7Ah e sub 100 lei, da' nu merită să cumperi înainte să testezi. Eventual caută unul de împrumut de la cineva - ăștia se găsesc și în sursele de alimentare la sisteme de alarmă și efracție, poate ai noroc cu vreo firmă de apartament care să te lase să încerci un acumulator bun (nou sau parțial folosit) în UPS-urile tale.
 
Aproape mereu e bateria, exceptand cazul in care iese fum din el. V-Mark au electronica decenta, foarte putine am vazut arse. In schimb bateria originala china tine un an, poate 2 daca "inca tine" inseamna si 10% din capacitate.
 
Shopmania îmi dă 50-70 lei pe un acumulator, doar că e destul de greu, vreo 2 kile bucata - de căutat cu transport gratuit, sau pick-up dacă ți-e la îndemână. Este și un Yuasa acolo la 107,5 lei care are un renume, dar nu-s convins că merită să bagi unul din ăsta într-un V-Mark.
 
Vă mulțumesc pentru răspuns, răbdare și ajutor.

miahi, te contactez după sărbători, de Crăciun o să fiu la Năvodari, îmi zici dacă și când poți, și vedem.

O să desfac între timp cutia misterioasă.

Aseară am scos un SSD din PC, pentru a îl înlocui cu altul. SSD-ul era prins, firesc, de un suport pentru hard-disk-uri. După ce am scos șuruburile, am scos SSD-ul. Când să îl scot, am observat că desfăcusem șuruburile SSD-ului și aveam în mână jumătate de SSD. L-am pus la loc, urmează să îl duc la Năvodari, sper să meargă. :smile:

Asta despre abilitățile mele în a umbla în lucruri. Bine că nu mi-e frică. :smile:
 
Vezi că în UPS-uri sunt tensiuni mari inclusiv după ce-l scoți din priză și scoți bateria, așa că ți-aș recomanda să nu umbli prea adânc :smile:.
 
:biggrin:

post-45713-cow-hair-in-wind-gif-Imgur-blo-krMx.gif
 
Bună,

Curând voi pleca din țară. Am două UPS-uri care, separat, nu merg, individual, e posibil să meargă. Dacă interesează pe cineva, pot să le aduc la orice stație de metrou din București și le preia. Nu m-am învrednicit să mă văd cu miahi să le repar. De cărat cu avionul iese din discuție, stricate n-au aproape nicio valoare, dacă vrea cineva să își bage nasul în ele, este invitatul meu, i le aduc, face ce dorește cu ele.
 
Back
Top