Se poate Hi-Fi pe computer? (experienţe personale)

E mai racoare, dar umiditatea e foarte ridicata, oricum e mai bine. :biggrin:
Si eu sunt fan Sennheiser, doar am niste supozitoare mx550 de la ei care au nevoie de cablu si mufa noua; Grado mi-a intrat in cap de cand am gasit o gramada de review-uri pozitive....
Si eu sper sa pot sa le ascult, dar obisnuit ca acasa, am incercat sa "le ascult" pe forum :biggrin:.
 
Grado, ca şi AKG, au sunet specific. În concluzie şi prin urmare, Senurile au şi ele sunet specific, diferit de ceilalţi doi. :tongue: Cel mai bine asculţi şi vezi ce tip de sound preferi.
 
Exit Kenwood KA-660D + Cordial 2x2.5 mm2, enter NAD C315BEE + Ecosse CS2.2 Plus.

Deocamdată nimic music-wise, doar mă laud. :biggrin: :goofy: Stay tuned...

Cosmin, dacă mai vrei test de cabluri, s-a mai eliberat o pereche. :biggrin:
 
Vreau in continuare cablurile respective dar sincer nu mai fac teste de cabluri, m-am lamurit deja. A, vezi ca din sistemul tau lipseste un mic detaliu si anume boxele. :biggrin:
 
Tot alea. Tot Audigy SE. :goofy:

În privinţa cablului, sunt convins că nu e nici o diferenţă la nivelul ăsta, dar o să fac un test şi cu ceva 2x6mm2 :dracu: după ce trec la CD player.
 
OT rau de tot dar acum mi-am adus aminte: avand in vedere ca nu aveam absolut niciun DVD adevarat in casa, am luat din Metro unul, cica "SCARECROW" - horror, cu gandul sa-l folosesc la teste video. Deci a costat fix 5 RON. Si e foarte misto asa, in general.

Pacat ca e facut dupa o casta video VHS proasta ordinara. :biggrin: Si chiar nu glumesc cand spun ca e facut dupa caseta! :rofl:
 
Impresii NAD C315BEE:

- mic şi sexy, dar suficient de al dracu să "ducă" boxele la acelaşi volum ca Kenwood-ul, care are de două ori mai multă putere (2x40W faţă de 2x~70W); momentan (playing Meshuggah) stă la 50% în Windows şi 1/4 din potenţiometru (pe ghicite, că n-are gradaţii).

- singura diferenţă certă pe care am simţit-o e la nivel de bas - mai profund, mai pronunţat, mai plăcut. Am ascultat aseară Score (teh DVD, not teh CD) şi sună excelent.

- aş zice că scoate în evidenţă şi nişte acorduri subtile pe care pînă acum nu le-am remarcat (Genesis, Get 'em Out by Friday, la refren, de exemplu), dar e posibil să fie doar placebo. O să bag nişte muzică mai pretenţioasă ca să fiu sigur - pînă acum am cam ţinut-o în metale.

Oricum, foarte mulţumit de achiziţie. :smile:
 
Se vand destule preampuri separate pt. pickup. :wink:

Nu va lasati indusi in eroare de puterea scrisa pe amplificatoare. La 2x2W RMS va bat oricum vecinii in pereti. Diferenta se simte nu ca volum ci la dinamica si MAI ALES la distorsiuni la o putere echivalenta. :smile: Sa nu mai spun ca putere electrica x 10 echivaleaza pentru ureche cu volum x 2 (datorita caracteristicii logaritmice a urechii).
 
Sa nu mai spun ca putere electrica x 10 echivaleaza pentru ureche cu volum x 2 (datorita caracteristicii logaritmice a urechii).
Ca sa completez nitel, acesta e si motivul pentru care si potentiometrul este logaritmic, cam la 1/3 din volum ai 1W, la 1/2 ai maxim 5W iar la maxim ajungi la cei ~40W pe care NAD C315BEE ii poate debita. Exact rezerva de curent mi-a placut la NAD, as exagera daca as spune ca toroidalul este supradimensionat, mai degraba as zice ca e corect, spre deosebire de majoritatea sculelor noi unde alimentarea (si nu numai) este subdimensionata din motive de costuri. Sigur, nu ma imbat cu apa rece, nu-i vorba de vreo scula dual-mono dar nu poti cere asa ceva la sub 1000 RON pret retail in Romania...
 
Si ca sa fim precisi, asta daca ampliful NAD este alimentat tot de la o scula din aceeasi serie, la care nivelul de iesire este compatibil cu ampliful. :wink: Daca iti dau eu 3V dintr-un tuner Electronica Industriala, o sa ai aia 40W la 1/3 din volum. :biggrin:

LE: Pentru explicatii ref. la putere amplif vs. ce aude urechea, cititi aici de ex...
 
Da, bineinteles, puterea respectiva banuiesc ca e raportata la iesirea standard pentru CD, care era 2V daca imi aduc bine aminte. Xonar D2 stiu sigur ca scoate 2V per canal dar eu il tin la 25% adica... una peste alta naiba stie cat intra la final in boxe la 1/3 din volum. :biggrin:
 
N-am rezistat tentatiei si... a... deci... M-audio 2496 user here. Acum lasati-ma sa-mi revin. :biggrin:
 
Chiar iti place atat de mult? Eu nu am apucat sa-ti raspund in timp util la mesaj si am considerat ca e futil sa-ti mai dau unul in care sa-mi exprim parerea proasta despre driverii M-Audio. :biggrin:
 
Nu cred ca te referi la driverii de la 2496. Sigur nu. Avand in vedere ca tot softul + driverii intra pe trei floape si mai ramane si loc liber, si retarzi daca erau tot n-aveau cum sa greseasca ceva la ele. :biggrin:
 
Nu vreau sa intru intr-o polemica cu voi insa eu am M-Audio Audiophile 192 si n-am avut probleme absolut deloc cu driverii. Foarte buni.
 
Poate doar Revo avea probleme, si Audiophile pe USB/Firewire care mi-a scos peri albi intr-o zi, la un amic... in fine, nu vreau sa trezesc vechile traume. Mr. Q te asteptam cu impresii despre 24/96 si mai ales vrem sa stim cum suna in RMAA. :biggrin:
 
Back
Top