Se poate Hi-Fi pe computer? (experienţe personale)

Ba om rau ce esti. :biggrin:
Tocma' ma gindeam sa ma scot cu OBD-ul ala ca e de ziua mea bla-bla si acu' tre' sa incerc sa mai justific si alti 5xx lei. Ma pui la incercari grele ma men. :haha:
Ramine in studiu problema.

Multumesc mult ca de obicei. :notworthy:
 
Probabil merge, dar naiba știe ce e înăuntru, așa că e greu de spus ce efect poate să aibă. Probabil crosstalk între input-uri, atenuare mare (deci SNR nasol), modificarea nivelului la celelalte canalele când modifici unul, că asta e "normal" la mixere pasive.
 
Care este scopul dispozitivului, de ce ai nevoie de el? Poate gasim alternative, eventual de la un magazin online care are posibilitatea de retur.
 
The iPod-Modding Community Insists There's Never Been a Better Digital Sound | OneZero https://onezero.medium.com/classic-...no-better-way-to-listen-to-music-da754fa9ad35

Apple may have discontinued the last of the click-wheel iPods years ago, but a large community of iPod modders resurrects them for their sound and nostalgia
Oamenii aia sunt pasionati, au un hobby. Asta nu inseamna ca dracia aia mai e actuala, sunt niste ani si asta in IT inseamna mult.
 
Care este scopul dispozitivului, de ce ai nevoie de el? Poate gasim alternative, eventual de la un magazin online care are posibilitatea de retur.
3 PC-uri, dar un singur rand de boxe si casti.
Pana acum am folosit un DAC extern cu doua input-uri pentru doua PC-uri (coax unul, optic celalalt), dar acum mai am si un DOS-Box cu care ma joc. Asta n-are iesire digitala, ca nu se inventase.
 
Pai DAC-ul il conectai mai departe intr-un amplif. Ampliful are presupun si o a doua sursa analog in care sa conectezi DOS-Box-ul?
 
Nu are si placa de sunet dosboxul ala? Ca amplificatorul banuiesc ca are destule intrari, parca imi aduc aminte ca ai trecut si tu pe hi-fi de ceva ani. Mai am inca un SB Live 5.1 care din ce vad pe wikipedia are suport pentru jocurile dos. Daca o vrei e a ta, eu am luat-o acum multi ani pentru un dosbox dar sistemul nu era stabil si pana la urma a crapat de tot, mi-a ramas placa de sunet si placa video VooDoo Banshee pe care o pastrez ca amintire. :biggrin:

P.S. Sunet de jocuri dos in boxe hi-fi moderne. Interesanta idee. Eu cautasem si niste boxe d-alea mici de plastic atunci, ca sa am experienta completa. :goofy: De fapt am si gasit, dar le-am dat de ceva timp...
 
Amplif... ha! Niste boxe Genius cu "amp" in ele. O singura intrare.
HiFi-ul ala de care iti aduci aminte este in alta camera.
 
Citind mai in spate, era destul de clar... :smile:

Pai in cazul asta poti lua linistit jucaria aia din primul post pe aceasta tema. Adica, pana la urma, cat de mult poate strica calitatea sunetului? Adica care calitate? :biggrin:
 
Anul ăsta, de Black Friday:
Inițial, am vrut să iau https://www.avstore.ro/soundbar/sony-ht-sf150/ - era la promoție de Black Friday la AV Store, dar când am văzut că prețul lor de BF e fix prețul standard la toate celelalte magazine, nu am mai luat.

Era la promoție un alt produs https://www.emag.ro/soundbar-samsun...-subwoofer-bluetooth-hw-t450-en/pd/D6VZNMMBM/ - pe care l-am luat.

Inițial, nu căutam un produs cu subwoofer dedicat, dacă s-a întâmplat să fie la preț avantajos, l-am luat.

Câteva idei, după vreo lună de utilizare:
-> Îmi place cum se aude; e evident un pas în plus față de televizor; aș vrea să zic mai multe, însă nu am un mare feed-back aici; e un sunet de calitate; în unele filme, e câte-o fază cu acțiune și atunci dau sonorul mai încet, și sunt scene cu dialog, și abia se aude; pentru asta, am nevoie de subtitrări la filme, nu e vina aparatului, dar e neplăcut să ai o explozie cu volum prea tare și un dialog cu volum prea încet;
-> Nu am reușit să îl leg la telefonul mobil, tot Samsung, dar din 2018.

În ansamblu, sunt foarte mulțumit.

Nu am cerut sugestie produs, am luat printre cele mai ieftine produse disponibile, dar îi mulțumesc lui Cosmin_C pentru sfaturi pe privat.
 
Pentru un volum mai uniform ar trebui sa ai undeva un "night mode" sau "quiet mode" sau ceva de genul asta. Nu stiu daca soundbarul are setari de acest gen, daca nu are, vezi direct din sursa. In momentul asta esti pe full dynamic range, probabil, varianta cu care imi bucur vecinii de ani buni, pentru ca eu chiar dau suficient de tare ca sa aud clar vocile, chiar daca am subtitrari. Iar cand incepe uraganul... :goofy:
 
  • Like
Reactions: Neo
Mersi frumos de pont, voi căuta!

Sunt încântat și de restul produselor de care mi-ai zis. Totul bine pe toate planurile. :smile:
 
Depinde la ce content te uiți. Eu sunt adeptul sunetului stereo dar multe blurays de exemplu vin doar cu sunet x.1. Care are nevoie de un sistem surround - boxa centre de obicei are vocile. Acum depinde de hardware/software să facă mix de ele să se audă decent, altfel pățești ce pățești :smile:
 
Am vizionat acest clip pana la capat asteptand sa vad partea de amplificare. Si inca astept:
Nu mai zic altceva, concluziile le trageti voi.
 
N-am idee la ce amplificare te aștepți, pentru că nu e un amplificator:

AV7705 11.2CH 4K Ultra HD AV Surround Pre-Amplifier with IMAX Enhanced, Dolby Atmos, Auro-3D, HEOS, AirPlay 2 and Alexa Voice Compatibility
 
Back
Top