Se poate Hi-Fi pe computer? (experienţe personale)

Îți trebuie un cablu otg pt htc 10.
2.Recomand USB audio Pro, da, e pe bani dar chiar ca merita aia 30 de lei.
3.Din păcate nu același lucru il pot spune și eu despre ifi xdsd dac care are de toate, dar le și întrece, dar din păcate nu-mi place deloc.
4.Mor de ciuda ca nu am luat chord mojo
5.Mor de ciuda că în satul in care stau (Iasi) nu exista un magazin audio unde sa pot testa.
6.Am luat și eu Schenheisser momentum over the ear, la promo cu 30 de lei reducere. Singurul lucru bun deocamdată pe care-l pot menționa e că sunt ffff comode și că arată bine. Sunetul nu e deloc acolo, dar astept sa se mai lase...Cablul ca o spagheta pe timp de foamete e o rușine!
7.Imi pare rău că nu am luat Audiotechnica M50X
8. Am zis că la mine in sat nu e niciun magazin audio? :biggrin:
9.#boalagreaaudiofilia, #baniaruncatidepomana, #trist
10.#nobodycaresIknow
 
6.Am luat și eu Schenheisser momentum over the ear, la promo cu 30 de lei reducere. Singurul lucru bun deocamdată pe care-l pot menționa e că sunt ffff comode și că arată bine. Sunetul nu e deloc acolo, dar astept sa se mai lase...Cablul ca o spagheta pe timp de foamete e o rușine!
7.Imi pare rău că nu am luat Audiotechnica M50X
Fă-le retur și ia Audiotechnica alea, sunt absolut fantastice. Dacă nu sună bine de la început nu se mai "lasă" niciodată, cel mult creierul tău compensează deficiențele. Cred că Cosmin_C poate confirma :smile:
 
Plănuiam să scriu review-ul ceva mai târziu, dar mi-au venit mai multe gânduri citind feed-backul altora.

Așadar, am cumpărat de Black Friday 2018 la 630 de lei: Casti Sennheiser Momentum over-ear G (M2) pentru Android.

Ce îmi place la ele?
  • Par foarte rezistente. Tijă metalică, cablu căști - calculator înlocuibil, construcție solidă.
  • Se aud OK. Partea centrală, elementul cheie al achiziției unor căști peste medie ar trebui să fie acesta - calitatea sunetului. Se aud OK, dpmdv, dar nu neapărat la un nivel ca să zic "Wow!". Nici nu știu ce caut aici. Ascult la un volum nu foarte ridicat, și sunetul e la un nivel bun. Mai mult de atât nu pot spune. Am ascultat o perioadă îndelungată și la pereche de amplificator + boxe, și comparativ cu Microlab Solo 6 se auzeau mai bine, dar, iarăși, n-aș suferi prea mult dacă aș asculta doar la Microlab Solo 6.
  • Pentru mine criteriul cel mai important al achiziției a fost comparația cu timpul petrecut folosirii. Plănuiesc să le folosesc câțiva ani, undeva în jurul a 20-40 de ore pe săptămână. Costul lunar ajunge undeva la sub 20 lei pe luna de utilizare. E o investiție justificată din acest pdv.

Sunt neutru referitor la noise cancelling, e OK să fie, dar putea să și lipsească. Am primit și un cablu adaptor pentru telefonul mobil, dar nu am de gând să folosesc căștile pe stradă sau când călătoresc.

În ansamblu, mă declar foarte mulțumit de achiziție. Mulțumiri lui Cosmin, și celor care mi-au dat ponturi.
 
Nu pot sa fac retur la casti si DAC, pt că nu sunt in tara si mă întorc abia pe 11 Dec, când e trecut și mama termenului de retur. Am luat setupul cu mine pe avion, 15 ore de bumțibumți -#chiarimiplacepostmalone.
#cablurilenuconteaza :biggrin:

Pan la urma din tot ansamblul DAC și căști, plus maruntisuri, cea mai buna achiziție a fost asta - cablu otg audiofil. Me happy, #mamscos! :frown:
 
Last edited:
Nu pot sa fac retur la casti si DAC, pt că nu sunt in tara si mă întorc abia pe 11 Dec, când e trecut și mama termenului de retur.
Nasol, deci trebuie să-ți iei și o pereche de M50x :biggrin:

Ce DAC ai luat?

Eu am plănuit deja să iau o pereche, dar aștept una din culorile ediție limitată. Am făcut cadou cred că vreo patru perechi în 3 ani, de fiecare dată o culoare specială. Cred că merit și eu una :smile:
 
b94e32c312be438f0824d457168fb51a.jpg

Pentru că ambele cabluri venite la 598SR erau cam șubrede, le-am îmbrăcat cu ce aveam prin sertare.


 
Cu ce ai suflat pe heatshrink? Arata ok++. Problema e ca interiorul (aka cablul original) a ramas acelasi. Mai bine cumperi cablu si mufe profi si faci ceva ca lumea, de la zero. :wink:
 
Am folosit un "letcon" cu gaz cu cap de aer cald, mi-a fost silă să pun stația de aer cald pe masă :smile:

Nu-mi fac probleme cu mufele originale și cablul original, cu sleeving-ul ăsta cablul nu se va plia niciodată astfel încât să se întrerupă firul pe undeva. Probabil o să iau un cablu gata făcut, am mai înlocuit jackul la Razer Hammerhead Pro și nu mai am chef de lupe și practică pentru neurochirurgie :biggrin:
 
Am luat asta.Ceva a fost în aer zilele astea, atac reptilian la portofelul meu, numai cu oiștea in gard am dat-o pe toată linia.
Am să-mi ling rănile și eu cu o ediție limitată de audiotechnica, cel mai probabil roșii, poate elimin deochiul.Alea măcar vin cu cabluri ca lumea la pachet!
 
  • Like
Reactions: Neo
Alea măcar vin cu cabluri ca lumea la pachet!
Chiar trei, de altfel :hmm:

Este unul spiralat, unul normal lung și unul normal scurt și chiar se simt a fi de calitate. În banii ăia este pe departe best-buy calitativ la capitolul căști. Și sunt și foarte comfortabile și ușoare.
 
Tocmai a venit mosu cu niste casti Sony WH-1000XM3. Sunt magice. Sunetu ca sunetu dar noise cancellingu e mind-blowing. Chiar si intr-un birou galagios open-space plin de ghiolbani se face cripta. :biggrin:
 
Da, noise cancelling-ul e cam cel mai bun de pe piață la alea; și nici nu dă senzația de presiune ca la Bose.
 
Eu am MDR-1000X si sunt indragostit de ele. Din cate am inteles WH-1000XM3 sunt mai bune din toate punctele de vedere. Sa le folosesti cu placere! :smile:
 
Mi-au venit difuzoarele de dreapta pentru HD380Pro. Firele sunt gata cositorite, efectiv a durat 10 secunde lipitul. Testat cu progrămelul de la Quark, ambele părți cântă și tac simultan la toate frecvențele.

Sincer le prefer VS 598SR. Parcă sunt mai leneșe cu înaltele, dar overall sunetul pentru mine este mai plăcut.

Acum sunt stocked up cu piese pentru HD380Pro de pot să fac o pereche nouă de căști din ele aproape :biggrin: bureți pentru căști, banda centrală, difuzoare dreapta (cele de pe stânga sunt pe drum), "coaja" căștii din stânga care are mufa pentru cablu și splitterul pentru L/R (pe drum și asta). Probabil ar trebui să mai iau un cablu, că ăsta l-am întins de l-au luat dracii prin casă (este spiralat și pot lejer să mă duc la frigider de la computer cu căștile pe urechi :biggrin:).



De ce nu există mai multe chestii care să aibă piese de schimb disponibile astfel? Jur că nu mi-ar mai trebui alte căști vreodată (sau telefon/laptop/etc).


Edit: nu știu cum sunteți voi, dar mie căștile bluetooth îmi dau dureri de cap. Nu știu cum funcționează, dar se întâmplă mereu și nu doar de la una-două produse. Orice are BT integrat și-l țin pe ureche -> headache. De-aia am și preferat FiiO BTR3 în loc de căști BT direct, plus avantajul de a-l folosi cu căști pe care le am deja.

Cred că îmi dau seama de ce zicea Cosmin_C despre efectul "de cutie" la căștile închise, sunetul la HD380Pro pare mai "închis" decât cel de la 598SR. Până la urmă sunt fericit că am reușit să le repar, efectul nu mă deranjează deloc în general. Dar melodia de mai jos, de exemplu, sună mai bine imho pe 598SR decât pe HD380Pro:

 
Probabil muti frecventa prea repede. O sa-ti generez un fisier cu un freq. sweep lent, sa verifici ca lumea. :smile:
 
  • Like
Reactions: Neo
Chiar te rog. :smile:




Dis dude is awesome (sau de ce streaming is a pile of shit):

 
Last edited:
Back
Top