Se poate Hi-Fi pe computer? (experienţe personale)

Cel mai comod este cu DLNA pe NAS din punctul meu de vedere, asta e si planul meu pentru casa viitoare. Doar ca receivere cu un pret rezonabil nu prea au un ecran care sa te ajute la navigat, daca ai multe foldere cu muzica pe acolo.
 
Exista receivere/streamere care pot fi controlate din telefonul mobil, Android sau aifon. Unele costa si sub 1000 euro... :biggrin:

Mi-ar place mult o jucarie d-asta, arata bine softul, suna foarte bine daaar sunt prea obisnuit / dependent de PC pentru a mai schimba acum solutia de redate a muzicii.
 
Deci, ce jucarii audiofile noi v-ati mai luat si le-ati conectat la PC? Cum va place, suna bine, suna prost, teste, pareri, experiente personale... :smile:

Nu e chiar haudiofil, dar mi-am luat jucăria asta :smile: De ce? Mai încolo o să și aflați :smile:


Io aș fi curios de niște jucării gen receiver cu port de rețea și DAC încorporat, pe care să fac streaming de pe calculator :smile:
Posesor de Onkyo TX-NR525, foarte mulțămit, face și streaming da' nu folosesc. Poți să conectezi și aifon/aiped, face și streaming direct la Spotify (iar nu folosesc) :biggrin: Mere controlat prin rețea cu telefon cu iOS/Android.

Sau te refereai la ceva mai mic? :goofy:
 
HDD/SSD/stick USB -> Media player haudiofil -> Power amp -> Boxe.

PS: Si avatar de primavara. :biggrin:
 
Mi-am comandat bookshelf-uri Wharfedale Diamond 122, pentru a inlocui Microlab-urile. Revin cu review-ul in cateva saptamani. :goofy:
 
Mi-am comandat bookshelf-uri Wharfedale Diamond 122, pentru a inlocui Microlab-urile. Revin cu review-ul in cateva saptamani. :goofy:
Deci cele cateva saptamana se facura vreo 6, aseara am intrat in posesia jucariilor. Micute, frumoase, la o prima impresie suna tare bine, n-am de ce sa regret achizitia facuta fara nici o auditie prealabila. Le rodez si de data asta chiar revin cu review scurt in vreo 2 saptamani asa. :smile:
 
Ai avut ceva rabdare...

Antevorbitorul are dreptate, eu de obicei cand iau boxe noi incep cu pozele cat mai repede pentru ca niciodata nu or sa mai arate asa bine ca atunci cand abia le-ai scos din cutie. :biggrin:
 
Da, lacul de pe suspensia de cauciuc se matuieste. :biggrin: Nu am pisica iar cainele nu are voie in camera cu boxele - si chiar nu intra, e bine educat.

Pe what hi-fi se plangeau de ceva probleme de finisaje la Diamond 121 dar mai ales la floorstanderele din aceeasi serie, Diamond 155. Eram curios daca intre timp au remediat problemele de productie.
 
Fa si tu un fisier cu zgomot alb mono, pune boxele una langa alta, da play si plimba balansul de pe o boxa pe cealalta. Daca sesizezi diferente la ureche, e numai bine sa le trimiti inapoi (tweetere cu ferrofluid desperecheate - boala varzdale). Lacul nu mai conteaza.

Bafta.
 
Antevorbitorul are dreptate, eu de obicei cand iau boxe noi incep cu pozele cat mai repede pentru ca niciodata nu or sa mai arate asa bine ca atunci cand abia le-ai scos din cutie. :biggrin:

This. Este valabil la aproape orice iei, mai ales periferice sau chestii pe care chiar pui mâna toată ziua (telefon, tabletă, mouse, laptop, etc, etc). La boxe din cauza prafului în general, chiar și cele mai mici cantități de praf care necesită cârpă duc la mini-zgârieturi care apar oricât de pufos ar fi instrumentul folosit pentru îndepărtare (cârpă sau pămătuf din ăla), plus că-i coșmar să dai la o parte scame care apar după intervenția cu respectivul dispozitiv. Când am avut de făcut poze la chestii de pus la vânzare stăteam cu spray-ul cu aer comprimat lângă ele între cadre, una-două pac un fir de praf sau o scamă :biggrin:

Depinde și cât OCD ai și cu ce faci pozele, nu se văd chestii de genul la poze cu telefonul, de exemplu.
 
Ce inseamna zgomot alb mono?
Poze spre weekend, cand revin in Buc. Nu m-a interesat sa le fac poze (nu am observat probleme de finisaje la o verificare sumara) ci sa le pun in functiune dupa cat le-am asteptat. :smile:
 
...care-i rasuna lu' Neo intre urechi... :biggrin:

Revenind: ASTA e zgomot alb, mono, 30 de secunde. Tare-s curios daca ai diferente intre boxe.
 
Back
Top