• Marți, 28 ianuarie, forumul va fi transferat pe un server nou cu începere la ora 10:00. Forumul va fi închis pe serverul vechi și va fi reactivat pe serverul nou după finalizarea transferului. Propagarea prin internet a schimbării adresei IP s-ar putea să dureze între 20 de minute și câteva ore, în funcție de serviciul DNS folosit de vizitatori.

Se poate Hi-Fi pe computer? (experienţe personale)

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Am avut ocazia să ascult Edifier R980T (12W x 2) și R1280T (21W x 2), prima pe Xonar DGX, a doua pe Audigy SE.
Nu m-a interesat să recreez condiții de audiție de studio și nici nu am pus FLAC-uri sau ceva, dar așa la modul neprofi, mie mi s-au părut bunicele, și având în vedere prețul, cred că sînt o alegere foarte bună ca boxe de zi cu zi fără pretenții. R980T am ascultat într-o cameră relativ mică și au fost suficiente; R1280T am pus în loc de ale mele Diamond 9.2 și evident că nu au puterea să umple camera ca alea, dar pentru ceea ce vor să fie, sînt ok.
Construcția e bună la ambele modele, exceptînd o mască de R1280T pentru care trebuie să folosesc Forța, dar presupun că e problemă doar cu ale mele.

De asemenea, am înlocuit vechile Sennheiser HD 202 cu Edifier V4 (nu, nu mă sponsorizează, stop asking).
Astea se simt oarecum premium la construcție, cu plastic de calitate, cablu gros și îmbinări foarte discrete. Excepția e controllerul de volum de pe cablu, care e destul de firav.
Sunetul e clar, fără distorsiuni, iar bassul e puțin mai reținut (mai natural și nu foarte bubuit, dacă vreți). Din nou, pentru gama de preț mi se par bune.
 
  • Like
Reactions: Neo
Top Bottom