Arcam rDAC nu e prea scump daca as face un sistem HiFi pe computer, dar nu vreau sa il fac - BS243 sunt legate la computer doar pentru teste, locul lor final este ca rear pair la FS 247 la amplificatorul cel nou. Pentru boxele pe care le am si le pastrez la computer Arcam e overkill, vad ca pretul in .ro e vreo 1400 de lei, cam de 3-4 ori cat un Emu 0202.
Daca as vrea calitate mai buna si un pret total decent cred ca cea mai buna solutie ar fi un receiver Onkyo (sau similar), e pe post de DAC + amplificator la calitate multumitoare (eu chiar sunt multumit de 609) si un pret apropiat de un DAC gen Arcam, iar sursa ar fi iesirea digitala a placii de sunet onboard sau un stick USB infipt in receiver. Dar, dupa cum am spus, am deja receiverul asta in sufragerie cu boxe pe masura, muzica pe care o mai ascult la computer nu e chiar atat de importanta.
Intre timp am facut Emu sa mearga, de fapt eu nu am facut mai nimic decat am dezinstalat si reinstalat si restartat Windows pana i-am provocat mila suficienta cat sa mearga. Nu se compara ca DAC cu amplificatorul Onkyo, am pus aceleasi melodii (flac) pe aceleasi boxe si nu e tot aia. Zgomotul de fond exista si cu Emu, am testat pe 2 amplificatoare (ca tot am 3 cu care ma joc cateva zile).