Scrisoare medicală

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Stimate Domnule Doctor,

Cu respect vă solicit expertiza într-o problematică ce mă chinuie de ceva vreme.

La niște analize de la începutul anului mi-a ieșit creatinina mare în sânge. Am fost pe la o grămadă de doctori alopați și am ieșit foarte dezamăgit - sunt toți mână în mână cu industria farmaceutică, nu mai poți avea încredere în ei, toți vor doar să facă vânzare la chimicale nenaturale.

Ca o întâmplare, ghicitoarea în bobi la care merg de mai mulți ani - fată de mare iscusință, v-o recomand - mi-a confirmat să nu mă îngrijorez cu creatinina, fiindcă se pare că de la fier o să mi se tragă. Am verificat acasă cu niște magneți pe frigider plimbați pe încheieturile mâinilor pe unde se văd venele, și n-am simțit nimica. Ba chiar am și dormit o noapte cu niște magneți legați pe încheieturi și dimineața nu s-a observat vreo diferență. M-a alarmat nivelul scăzut de fier și m-am pus pe cercetat.

Prin vară am găsit un tratat medical vechi (e scris de mână în latină, google translate se descurcă oarecum) prin care se recomandă eliminarea toxinelor și omogenizarea umorilor corporale prin flebotomie. Am urmat instrucțiunile (cartea are niște desene excelente) și am început să scot cam săptămânal vreun litru de sânge, ca să elimin astfel din creatinina în exces. Cred că funcționează fiindcă după fiecare operațiune mă ia așa o toropeală plăcută, cred că e semn că organismul se reface și îi e mai bine fără creatinină.

Știu ce o să spuneți, cu așa pierdere de fluide trebuie să fiu atent la hidratare. M-am gândit și la asta, și compensez pierderea de fluid din fiecare ședință cu cel puțin o sticlă de vin roșu, fiindcă am citit niște articole pe internet cum că e foarte sănătos și are antioxidanți, iar apa de la robinet nu e sănătoasă. Am eu o sursă de vin roșu de calitate de la țară, din viță de vie soi românesc, nu poșirca din pastile vândută în comerț. Vă trimit o cutie dacă vreți să gustați.

Și astfel am ajuns la întrebarea care mă roade. Dată fiind carența mea de fier, credeți că ar fi bine să continui cu flebotomia folosind niște ustensile din fier în loc de inox? Dacă tot e băgat în venă, poate ajută. Mă gândeam că fierul așa curat cum e el nu poate fi absorbit, mai ales și cu suplimentul de antioxidant din vin, da' dacă ustensilele sunt deja oxidate (ruginite) ar merge mai bine? Am găsit pe ebay niște ustensile medicale ale primilor coloniști din Africa, sunt descrise drept „relicve din fier” și arată cam prinse de rugină, cred că le iau și le încerc.

Vă mulțumesc din suflet,
Subsemnatul

PS: Aveți cumva rude pe la Drăgășani? Știe cumnatu-meu o familie acolo care se trage din ceva nobili, neamul Cauzeștilor, oameni foarte cumsecade. Oricum, sunt absolut impresionat de activa Dv. prezență în cercurile științifice, peste tot vă găsesc numele, mai ales fiind atât de rar - Dr. Honoris Causa. Mulțumesc încă o dată și STIMĂ !!!

----

Textul de mai sus este o lucrare literară din genul ficțiune nivel amatori, scrisă fiindcă aveam câteva minute libere. Orice asemănare, paralelă, parabolă, hiperbolă, asimptotă sau tangentă cu realitatea în general și topicul Linux: Cum fac...? în particular este pur întâmplătoare. Evitați excesul de sare, zahăr și sarmale. Consumul de alcool dăunează grav sănătății. Google nu poate înlocui niște ani de formare profesională. A nu se usca pisica în cuptorul cu microunde.
 
Back
Top